KD Rijn-pas vanuit Keulen

 • Locatie: Keulen, Duitsland
 • Duur: Flexibel
Van USD 38,28

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Een eenvoudige manier om uw romantische dag op de Rijn te beginnen: toon uw KD-ticket aan boord van elke KD-boot en maak een geplande cruise van een hele dag over de Rijn. Het uitgebreide en betrouwbare tijdschema stelt u in staat om zo vaak u maar wilt uit te stappen bij de vele interessante haltes waar u net zoveel tijd kunt doorbrengen als u zelf wilt. Vertrek vanuit Keulen is dagelijks, uitsluitend om 9:30 uur.

Hoogtepunten

 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Meerdere vertrektijden en locaties beschikbaar

Gebruik de pas als een enkeltje om van de ene stad naar de andere te reizen, of gebruik de pas als een retourtje om uw dag ergens anders langs de rivier door te brengen. De keuze is aan u! Vanuit Keulen kunt u genieten van de prachtige zogenaamde 'Siebengebirge'.

Met deze pas hoeft u zich niet van tevoren vast te leggen op een bepaalde route, en kunt u in de Rijnvallei genieten van een aantal prachtige kastelen, eindeloze wijngaarden, de Lorelei, en nog veel, veel meer. Startpunt is Koblenz. Dit is een fantastisch alternatief voor de trein terwijl u de Rijnvallei vanaf het best mogelijke punt kunt bekijken, namelijk vanaf de Rijn zelf!

De Rijnpas is geldig voor alle geplande KD-dagcruises tussen Keulen en Linz, Koblenz en Mainz, evenals de Moezel tussen Koblenz en Cochem met uitzondering van speciale themacruises en cruises inclusief maaltijd.

Klik op 'Aanvullende informatie bekijken' voor een actueel tijdschema.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De cruise vertrekt vanaf de KD-aanlegplaats in Keulen.
U kunt aan boord van het schip stappen bij een van de gemarkeerde zones tussen Keulen en Mainz, volgens het KD-schema. Wissel uw voucher vóór het eerste vertrek om voor een geldig KD-ticket.
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
U kunt bij elk van de aangegeven haltes op de meegeleverde kaart tussen Keulen en Mainz, evenals de Moezel tussen Koblenz en Cochem op uw gemak uitstappen.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

KD Rijn-pas vanuit Keulen

KD Rhine Pass from Cologne

Inbegrepen:
 • Rijnpas voor één dag, voor gebruik tussen Keulen en Linz of Koblenz en Mainz
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Restaurant aan boord beschikbaar
 • De Rijnpas is geldig voor alle geplande KD-dagcruises tussen Keulen en Mainz, met uitzondering van speciale themacruises en cruises inclusief maaltijd
 • Kinderprijzen gelden voor kinderen tussen 4 en 13 jaar oud (ongeveer EUR 6,00 per kind). U dient dit bedrag te betalen bij de leverancier op de datum van vertrek
 • Kinderen van 3 jaar en jonger mogen gratis mee
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie