Hop-on hop-off bustour en sightseeingcruise over de Rijn in Keulen

 • Locatie: Keulen, Duitsland
 • Duur: Flexibel
Van USD 27,39

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Verken de historische stad Keulen in uw eigen tempo met deze hop-on hop-off bustour en de sightseeingcruise over de Rijn. Met een kaartje dat 24 uur geldig is ziet u de beste Keulse attracties zoals de Dom van Keulen (Kölner Dom), het stadhuis en de oude binnenstad (Altstadt). U kunt in- en uitstappen in de bus met open dak bij elk van de 16 haltes om uw eigen sightseeingroute samen te stellen. Vul uw bustour aan met een 1 uur durende cruise over de Rijn en aanschouw de complexe skyline en het prachtige Rheinauhafen-kwartier van de middeleeuwse stad vanaf het water.

Hoogtepunten

 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Allesomvattende stadstour
 • Tour met doorlopend commentaar
De wortels van Keulen gaan terug tot de Romeinse tijd en de stad zit boordevol met gebouwen en monumenten die getuige zijn van het oude en middeleeuwse verleden. Voeg geweldige musea, een indrukwekkend postmoderne wijk en geweldige winkels en uitgaansgelegenheden daaraan toe, en de op drie na grootste stad van Duitsland heeft meer dan genoeg te bieden voor sightseeing.

Gewapend met uw 24-uurs ticket (geldig vanaf het eerste gebruik) gaat u aan boord van een open dubbeldekker en beleeft u alle bezienswaardigheden van Keulen. Met uw ticket kunt u uw eigen, persoonlijke reisplan maken en de stad bezoeken op uw eigen tempo. U kunt eenvoudig in- en uitstappen bij een van de 16 haltes, waar u maar wilt. Zie de Route hieronder voor een volledige lijst met stopplaatsen.

U kunt ook de gehele 1,5 uur durende tocht aan boord blijven en de beste bezienswaardigheden van Keulen bekijken die voorbijkomen. Leer van alles over de bezienswaardigheden van uw Engels- en Duitssprekende gids of zet uw hoofdtelefoon op om te luisteren naar het audiocommentaar.

Bewonder de beste Keulse attracties zoals de wereldberoemde Dom van Keulen (Kölner Dom) met de torenhoge twee spitsen, of verlaat de bus wellicht voor een wandeling door de pittoreske Altstadt (oude binnenstad). U kunt ook uitstappen bij het avant-garde Rheinauhafen-kwartier en een bezoek brengen aan het fascinerende chocolademuseum (Schokoladen Museum).

Uw hop-on hop-off ticket is inclusief een 1 uur durende rondvaart over de Rijn. Ga aan boord van de comfortabele sightseeingboot en zie Keulen vanaf het water terwijl u over de legendarische rivier vaart.

Bewonder de hoog oprijzende Dom, maak foto's van de huizen aan de rivieroever met hun bijzondere gevels en vaar langs de Rheinauhafen, beroemd om zijn kraantorens (drie blokken in de vorm van hijskranen) terwijl het informatieve commentaar de monumenten tot leven brengt.

De hop-on hop-off bussen vertrekken elk uur dagelijks van 's ochtends tot 's avonds, terwijl de sightseeingcruises elke 90 minuten dagelijks vertrekken, van 's ochtends tot 's avonds.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Keulen
Vertrektijd:
Hop-on hop-off bustour:
Eerste bus vertrekt om 10:30 uur, laatste vertrek om 19:20 uur

Sightseeingcruise:

10:30, 12:00, 13:30, 15:00, 16:30 uur
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Hop-on hop-off bustour en sightseeingcruise over de Rijn in Keulen

Cologne Dome and Bridge

Inbegrepen:
 • 24-uurs hop-on hop-off busticket
 • Duits en Engelssprekende gids op hop-on hop-off bus
 • Audiocommentaar aan boord van de bus in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands, Russisch, Spaans, Chinees en Japans
 • Audiocommentaar aan boord van de boot in het Engels en Duits
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderkaartjes (leeftijd 3-14) zijn verkrijgbaar bij het vertrekpunt op de dag van vertrek
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie