Toegangskaart Parque Safari

 • Tourcode: 62383P1
 • Locatie: Rancagua, Chili
 • Duur: 1 tot 3 uur
Van USD 29,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens

Dit is een safaripark dat wereldwijd bekend staat om de introductie van het concept 'inverse zoo’ (omgekeerde dierentuin) waarbij mensen interactie hebben met verschillende diersoorten in speciale voertuigen. In deze dierentuin kunnen de dieren zich vrij bewegen en rijden bezoekers in gesloten voertuigen veilig rond op slechts enkele centimeters afstand van Afrikaanse leeuwen, witte tijgers, giraffen, zebra’s en vele andere soorten, zelfs dinosaurussen.

Kom naar Parque Safari Chili en geniet van dieren die als u ze voert dichterbij komen dan u ooit voor mogelijk had gehouden, of bekijk ze gewoon terwijl ze vrij rondlopen in deze prachtige leefomgeving.

U kunt ook genieten van vele andere buitenactiviteiten, zoals kajakken, kijken onder een overkapping, arcade-spellen, 5D-simulatoren of gewoon lekker uitrusten onder een boom.

Parque Safari is ook bekend als het toevluchtsoord voor veel dieren die door instanties voornamelijk uit circussen zijn gered en waar ze vrij kunnen leven en worden verzorgd.

Uw toegang omvat:

-Algemeen entreebewijs: wandeling door de dierentuin waar u veel, exotische dieren zult ziet die zijn gered, boerderijvogels voeren die vrij rondlopen in een heel mooi landschap, veel kleine attracties, een restaurant en buiten safari's bekijken.

- 'Big Cats': dit is onze populairste safari, waarbij u in speciaal ontworpen voertuigen een ritje maakt en veilig kunt omgaan met witte tijgers en Afrikaanse leeuwen. U bent slechts centimeters van ze verwijderd en u kunt ze zelfs aan de hand van de instructies van een gids aanraken door het dak van het voertuig.

- 'Herbivorous': dit is een erg grappige safari waarbij u in een voertuig rijdt dat speciaal is gemaakt om contact te maken met allerlei verschillende exotische dieren, zoals giraffen, zebra's, alpaca's, struisvogels en vele andere dieren en om ze te voeren. 

- 'Jurassic': bij deze safari reist u naar een woud dat wordt bewoond door animatronische dinosaurussen en onze gidsen vertellen u alles over hen.

Elke safari duurt ongeveer 25 minuten en we raden u aan om langer dan 3 uur in ons park te verblijven.

 


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Parque Safari
Ruta H-30 kilometro 5 camino a Donihue S/N, Rancagua, Chili
Vertrektijd:
Geopend van maandag t/m zondag van 11:00 tot 19:00 uur
Duur:
1 tot 3 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Toegangskaart Parque Safari

Parque Safari

Inbegrepen:
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort of ID-kaart nodig
 • Gratis voor volwassenen boven de 70 jaar
 • Gratis voor kinderen kleiner dan 90 cm
 • Gratis voor mensen met een handicap 
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.