Walvissen spotten - Dagtrip vanuit Kaapstad

 • Locatie: Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 80,53

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Grijp uw kans om walvissen te spotten in Hermanus, een van de beste plaatsen ter wereld om deze gigantische dieren te zien. Van juli tot november komt de zuidkaper bij dit kustplaatsje om te paren, net buiten Kaapstad. U hebt ook tijd om op uw gemak het vis- en vakantiestadje Hermanus te verkennen en wijn te drinken bij een proeverij.

Talen tour

Gids Engels
Hermanus ligt verscholen tussen prachtige bergen en de Indische Oceaan, en biedt enkele van de beste mogelijkheden ter wereld om vanaf de wal walvissen te spotten. Elk jaar komen de zuidkapers terug naar de wateren bij de rots van Hermanus om te paren en jongen te krijgen. Ze hebben namelijk een voorkeur voor ondiepe wateren. Ook kunt u hier walvissen en mogelijk zeehonden en dolfijnen spotten.

Ook hebt u de gelegenheid om door het stadje Hermanus te wandelen en een bezoek te brengen aan de boetiekjes en ateliers, en te pauzeren voor de lunch (op eigen kosten). U kunt ook kiezen voor een boottocht om walvissen te spotten op zee (op eigen kosten).

Op de terugreis stopt u even voor een wijnproeverij, voordat u over de prachtige kustweg om Valsbaai heen rijdt om daarna terug te keren naar Kaapstad. Als er nog tijd, stopt u bij Stoney Point, waar u Afrikaanse pinguïns op de rotsen kunt zien. Wellicht ziet u nog meer walvissen terwijl u over de kustweg rijdt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Let op: gratis ophalen en afzetten mogelijk bij hotels in het centrum, aan het Victoria and Alfred Waterfront, bij Green Point en bij Sea Point.
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour keert terug naar het vertrekpunt om ongeveer 17:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Walvissen spotten - Dagtrip vanuit Kaapstad

Hermanus Day Trip with Seasonal Whale Watching

Inbegrepen:
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele uitleg van de gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Touringcars zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 • Toiletten zijn aanwezig in bussen met een capaciteit van 28 tot en met 44 passagiers. Er zijn geen toiletten op de minibusjes en Sprinters voor 15 personen. Het voertuig dat wordt gebruikt, is afhankelijk van het aantal passagiers op de dag zelf.
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.