Stellenbosch Wijntour vanuit Kaapstad

 • Locatie: Stellenbosch, Zuid-Afrika
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 59,55

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Bezoek het hart van de prachtige Stellenbosch-wijnregio tijdens een wijntour van een halve dag vanuit Kaapstad! Deze wijntour is de perfecte activiteit voor wanneer u weinig tijd hebt. De tour is inclusief een tour (per bus) door het historische Stellenbosch, met zijn vriendelijke dorpse uiterlijk en romantische Kaaps-Nederlandse gebouwen, evenals een wijnproeverij in de buurt van Stellenbosch, omgeven door een eindeloze natuurlijke schoonheid. Er is een tweede wijnproeverij (indien de tijd dit toelaat), voordat u terugkeert naar Kaapstad.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht

Ontspan tijdens uw rit in een voertuig met airconditioning vanuit Kaapstad naar het hart van de Zuid-Afrikaanse wijnstreek in de West-Kaap. Na iets minder dan een uur komt u aan in het pittoreske stadje Stellenbosch, dat wordt omgeven door de spectaculaire Cape Fold-bergketen.

Deze betoverende excursie neemt u mee op een tour door het historische Stellenbosch, een architectonisch juweel dat dient als het historische hart van de wijnstreek van het land. Tijdens onze rit over de Dorpstraat met haar immense eikenbomen die hun schaduw werpen over de originele greppels ziet u een vriendelijke mix van 18e-eeuwse Kaaps-Nederlandse, Kaaps-Georgiaanse en Kaaps-Victoriaanse gebouwen. De stad Stellenbosch staat plaatselijk bekend als 'Eikestad' vanwege de vele eikenbomen die langs de rustige straten van de stad staan.

We brengen een bezoek aan een wijnproeverij in een van de historische wijnmakerijen in de omgeving van Stellenbosch, waar u alles te weten komt over de wijnen die u proeft en over de wijnboerderijen en het proces voor het maken van wijn. Er is een tweede wijnproeverij (indien de tijd dit toelaat), voordat u in een voertuig met airconditioning terugkeert naar Kaapstad.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Let op: gratis ophalen en afzetten mogelijk bij hotels in het centrum, aan het Victoria and Alfred Waterfront, bij Green Point en bij Sea Point.
Vertrektijd:
13:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour keert omstreeks 17:00 uur terug naar het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Stellenbosch Wijntour vanuit Kaapstad

Vineyards in Stellenbosch

Inbegrepen:
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Een wijnproeverij (als de tijd dit toelaat, is er een tweede wijnproeverij)
 • Professionele uitleg van de gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Touringcars zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 • Toiletten zijn aanwezig in bussen met een capaciteit van 28 tot en met 44 passagiers. Er zijn geen toiletten op de minibusjes en Sprinters voor 15 personen. Het voertuig dat wordt gebruikt, is afhankelijk van het aantal passagiers op de dag zelf.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.