Viator

Stellenbosch Wijntour vanuit Kaapstad

 • Locatie: Stellenbosch, Zuid-Afrika
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 66,19

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Bezoek het hart van de prachtige Stellenbosch-wijnregio tijdens een wijntour van een halve dag vanuit Kaapstad! Deze wijntour is de perfecte activiteit voor wanneer u weinig tijd hebt. De tour is inclusief een tour (per bus) door het historische Stellenbosch, met zijn vriendelijke dorpse uiterlijk en romantische Kaaps-Nederlandse gebouwen, evenals een wijnproeverij in de buurt van Stellenbosch, omgeven door een eindeloze natuurlijke schoonheid. Er is een tweede wijnproeverij (indien de tijd dit toelaat), voordat u terugkeert naar Kaapstad.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
Ontspan tijdens uw rit in een minibus met airconditioning vanuit Kaapstad naar het hart van de Zuid-Afrikaanse wijnstreek in de West-Kaap. Na iets minder dan een uur komt u aan in het pittoreske stadje Stellenbosch, dat wordt omgeven door de spectaculaire Cape Fold-bergketen.

Tijdens een wandeling door het centrum vertelt uw gids u over de geschiedenis van deze oude stad en legt uit hoe deze synoniem werd met uitstekende Zuid-Afrikaanse wijn. Bewonder de overvloedige Kaaps-Hollandse en Georgiaanse architectuur terwijl u langs de lommerrijke, met bomen omzoomde straten van Stellenbosch wandelt. De stad staat plaatselijk ook wel bekend als Eikestad vanwege de vele eikenbomen die langs de rustige straten van de stad staan.

Ga verder naar één van de nabijgelegen historische wijnmakerijen voor een wijnproeverij met een deskundige gids. Het exacte wijngoed dat bezocht zal worden, kan veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid op de dag van uw tour, maar mogelijke wijnlandgoederen zijn: Charmony, KWV-wijnen, Merelust Estate of Uitkyk Estate. Proef de lokale Pinotage, een typisch Zuid-Afrikaanse rode druivensoort, en leer meer over de wijnregio's van Stellenbosch en hun mediterrane klimaat en verschillende bodemtypes die bijdragen aan de hoog aangeschreven wijn.

Na een uur op het wijnlandgoed stapt u weer in uw luxe touringcar voor een pittoreske terugreis naar Kaapstad.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Let op: gratis ophalen en afzetten mogelijk bij hotels in het centrum, aan het Victoria and Alfred Waterfront, bij Green Point en bij Sea Point.
Vertrektijd:
13:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour keert omstreeks 17:00 uur terug naar het vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Stellenbosch Wijntour vanuit Kaapstad

Vineyards in Stellenbosch

Inbegrepen:
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Een wijnproeverij (als de tijd dit toelaat, is er een tweede wijnproeverij)
 • Professionele uitleg van de gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Touringcars zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 • Toiletten zijn aanwezig in bussen met een capaciteit van 28 tot en met 44 passagiers. Er zijn geen toiletten op de minibusjes en Sprinters voor 15 personen. Het voertuig dat wordt gebruikt, is afhankelijk van het aantal passagiers op de dag zelf.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.