Privétour Robbeneiland en Kaapstad

 • Locatie: Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 235,93

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Deze tour is bedoeld om het meeste uit uw tijd in Kaapstad te halen en omvat alle 'must-sees' in de moederstad - Robbeneiland, de Tafelberg en de stad zelf. De tour omvat bezoeken die van grote historische, culturele en esthetische betekenis zijn voor de inwoners van Kaapstad en Zuid-Afrikanen in het algemeen.

Let op: wanneer u deze tour boekt, moet u uw volledige naam en paspoortnummer verstrekken en u moet altijd uw paspoort bij u hebben op de dag van uw tour.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Kleine groepstour per minibus
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Kaapstad, aan de voet van de Tafelberg, Devil's Peak en Lion's Head, biedt een rijk cultureel en industrieel erfgoed. Deze optie, die alle 'must-sees' van elke mogelijke dagtour in Kaapstad bevat, is een geografisch en cultureel spektakel dat u rondleidt door Kaapstad, van haar historische ontstaan tot aan de oogverblindende moderne winkelcentra in het Victoria & Alfred Waterfront.

De tour begint met een tocht met de veerboot naar Robbeneiland. (afhankelijk van weersomstandigheden). Tussen de 17e en de 20e eeuw fungeerde Robbeneiland als een plek van verbanning, isolement en opsluiting. Tegenwoordig behoort het tot het werelderfgoed en is het een museum, een aangrijpende herinnering aan het nieuwe democratische Zuid-Afrika en van de prijs die betaald werd voor vrijheid. De excursie omvat een retourticket voor de veerboot naar het eiland, een bustour op het eiland en een rondleiding in de gevangenis.

In de stad zelf kunt u genieten van een rit door Bo-Kaap om te ontdekken hoe de Maleisische slaven de cultuur, het eten en de esthetische kant van deze prachtige stad en haar inwoners hebben beïnvloed. Ga verder naar de Tafelberg waar u met de kabelbaan naar de top gaat (als het weer het toelaat; toegangsprijs kabelbaan niet inbegrepen). Geniet van het panoramische uitzicht over de stad en het slaperig in de Tafelbaai gelegen Robbeneiland. Bovendien kunt u de Atlantische kuststrook in vogelperspectief bekijken.

Kom terug naar het centrum van Kaapstad om de Company Gardens te bezichtigen. Geniet van een wandeling door de tuin en een bezoek aan het SA museum. Daarna volgt een bezoek aan Kasteel de Goede Hoop. Kasteel de Goede Hoop, gebouwd tussen 1666 en 1679 door de VOC als bevoorradingsstation voor schepen, is het oudste overlevende koloniale gebouw in Zuid-Afrika.

De rit door het centrum van de stad voert ook langs het Parlementsgebouw, de Grand Parade en het Stadhuis waar Nelson Mandela de Zuid-Afrikanen na zijn vrijlating in februari 1990 voor het eerst toesprak.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bij deze tour kunt u alleen worden opgehaald bij hotelaccommodaties in Kaapstad-Centrum (CBD), V&A Waterfront, Atlantic Seaboard (Mouille Point, Sea Point, Bantry Bay, Clifton en Camps Bay).
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour Robbeneiland en Kaapstad

Robben Island

Inbegrepen:
 • Entreeprijzen
 • Chauffeur en gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Toegangsprijzen kabelbaan naar Tafelberg
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • Houd er rekening mee dat het onderdeel Robbeneiland op ‘seat-in-coach’ basis is
 • Let op: wanneer u deze tour boekt, moet u uw volledige naam en paspoortnummer verstrekken en u moet altijd uw paspoort bij u hebben op de dag van uw tour.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.