Privétour: fietstour door township in Kaapstad

 • Tourcode: 8982P3
 • Locatie: Cape Town, Zuid-Afrika
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 57,42

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
U krijgt inzicht in de veranderende stedelijke dynamiek van Kaapstad tijdens deze fietstocht door een township onder leiding van een lokaal iemand. U krijgt een traditionele dans door een Sangoma (traditioneel genezer) te zien, bezoekt een kinderdagverblijf en luncht in een lokaal restaurant (Nongoloza of Nonny's). 10% van de touropbrengst gaat naar Masicorp, een NGO gewijd aan de verbetering van het leven van mensen uit de plaatselijke gemeenschap. U ontmoet uw gids bij het beginpunt of wordt opgehaald bij uw hotel.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Vegetarische maaltijdoptie beschikbaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Kies om te worden opgehaald bij uw accommodatie en weer te worden afgezet na de tour, of om elkaar te ontmoeten op een afgesproken startlocatie als u zelf wilt rijden.
De tour biedt de mogelijkheid om direct contact te hebben met de plaatselijke gemeenschap. Geen betere manier om te begrijpen wat het leven in een township inhoudt dan dit zelf mee te maken en direct contact te hebben met de bewoners. De lokale gids geeft u een korte uitleg over de politieke en culturele achtergrond van de gemeenschap. Een bezoek aan de Sangoma (traditioneel genezer) waar u het traditionele bier kunt proeven en Sangoma’s kunt zien dansen en traditionele kruiden bereiden.

Ga vervolgens naar een van de kinderdagverblijven die wij ondersteunen en waar u met enthousiasme door de kinderen zult worden onthaald en worden toegejuicht door de verzorgers. Na de korte stop volgen er tochtjes door de straten met een mengsel van krotten en rijtjeshuizen. De laatste halte is een lokaal restaurant voor een hapje Afrikaans eten.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U wordt afgehaald bij uw centraal gelegen hotel (indien deze optie is geselecteerd) of u ontmoet elkaar bij het afgesproken ontmoetingspunt
Vertrektijd:
9:00 uur - als afhalen bij en terugbrengen naar het hotel is geselecteerd
of
10:00 uur- op de afgesproken startlocatie

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
3 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Fietstour Township standaard 10:00 uur
Code: TG7

Wij halen u op in uw hotel en brengen u over de bergpas Old Cape naar Masiphumelele, een kleine township aan de rand van de buitenwijk. U ontmoet uw lokale gids en bezoekt de township op de fiets.

Engels
Van
USD 84,21
Prijsgegevens
Fietstour Township standaard 14:00 uur
Code: TG42

Wij halen u op in uw hotel en brengen u over de bergpas Old Cape naar Masiphumelele, een kleine township aan de rand van de buitenwijk. U ontmoet uw lokale gids en bezoekt de township op de fiets.

Engels
Van
USD 84,21
Prijsgegevens
Fietstour Township zonder vervoer 10:00 uur
Code: TG43

U ontmoet uw plaatselijke township-gids om 10:00 uur voor een uitgebreide rondleiding langs de ‘urban’ Xhosa-cultuur. U brengt een bezoek aan traditionele genezers en een lokale peuterklas. Lunch in een lokaal Afrikaans restaurant is bij de tour inbegrepen.

Engels
Van
USD 57,42
Prijsgegevens
Fietstour Township zonder vervoer 14:00 uur
Code: TG44

U ontmoet uw plaatselijke township-gids om 14:00 uur voor een uitgebreide rondleiding langs de 'urban' Xhosa-cultuur. U brengt een bezoek aan traditionele genezers en een lokale peuterklas. Lunch in een lokaal Afrikaans restaurant is bij de tour inbegrepen.

Engels
Van
USD 57,42
Prijsgegevens
Schedule Bike Township Tour am
Code: TG47

Daily departure at 10am from Chasmay Campus for an in depth tour of an urban Xhosa culture visiting traditional healers and local pre-school. Lunch at local African restaurant is included in the tour.

Engels
Van
USD 65,07
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: fietstour door township in Kaapstad

Cape Town Bicycle Township Tour

Inbegrepen:
 • Vervoer per privéauto (indien u deze optie selecteert)
 • Gebruik van fiets en helm
 • Plaatselijke gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel (als optie is geselecteerd)
 • Lunch
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Kledingvoorschriften: het is raadzaam vrijetijdskleding te dragen en geen overdaad aan sieraden te dragen
 • Wij verzoeken u geen snoep of geld aan de lokale bevolking te geven, maar eerder te doneren aan de plaatselijke NGO die helpt met onderwijs en huisvesting
 • Let op: het kinderdagverblijf kan alleen doordeweeks worden bezocht
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.