Privéwandeltocht over de Tafelberg

 • Locatie: Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 45,93

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Een wandeling naar de Tafelberg is een geweldig avontuur dat u niet mag missen tijdens uw verblijf in Kaapstad. De berg is ruim 1000 meter boven zeeniveau en biedt een prachtig uitzichten op de omringende stad, de oceaan en bergketens. Een ervaren wandel- en natuurgids geeft u meer inzicht in de wonderen van het Cape Floral Kingdom en de natuurlijke historie van de berg. Verschillende wandelroutes worden aangeboden en aangepast aan de conditie en voorkeuren van de klanten.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Familievriendelijk
 • Gratis snacks inbegrepen
 • Lunch inbegrepen
 • Ophalen van hotel inbegrepen
Een aantal wandelopties zijn:

Western Table naar Maclears Beacon:
een ervaren gids ontmoet de gasten bij hun accommodatie en rijdt met hen naar het kabelbaanstation. Daar nemen we de kabelbaan naar de top en lopen we naar Maclear's Beacon, het hoogste punt van de Tafelberg. Dit is een eenvoudige wandeling van in totaal 2 uur, waarbij onze gasten kunnen genieten van een uitzicht van 360 graden over Kaapstad, False Bay, de Atlantische Oceaan en Lion's Head. Er gaan maximaal 60 personen tegelijk mee, die allen de gelegenheid krijgen te genieten van het uitzicht van 360 graden over Kaapstad, Lions Head en de berg zelf. Dit is een aangename wandeling over de Tafelberg met zijn vlakke bovenkant, die uitziet op de stad en dwars door een paar moerassige kikkerbroedgebieden met interessante vegetatie loopt. Wij nemen ook de kabelbaan naar beneden na de wandeling.

Twaalf Apostelen naar het Tafelbergplateau
: we halen de gasten 's ochtends vroeg af bij hun accommodatie voor de tocht naar de top via een panoramische wandeling over de Pipe Track. Dit pad biedt een prachtig uitzicht over Camps Bay en de Atlantische Oceaan. Kasteelspoort is waar we omhoog wandelen tot ongeveer 720 meter boven zeeniveau en waar klimmers worden beloond met een uitzicht op de Twaalf Apostelen. Geniet van een picknicklunch beneden in de Valley of the Red Gods en de Valley of Isolation. Wij gaan door naar de kabelbaan en als u wilt kunnen we een omweg maken naar de Maclear's Beacon door over te stekken via Echo Valley. Deze optie duurt ongeveer 5 uur.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Gasten die inclusief vervoer boeken, worden opgehaald bij de accommodatie. Gasten die zonder vervoer boeken, worden door de wandelgids afgehaald bij het onderste kabelstation aan de Tafelbergweg.
Vertrektijd:
7:00 uur (1 nov - 31 april)
8:00 uur (1 mei t/m 31 okt)
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De AWOL-wandelgids kan gasten terugbrengen naar een plaats van hun keuze in Kaapstad

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Wandeling incl. vervoer twee personen
Code: TG2

U wordt opgehaald bij uw hotel en vertrekt naar de Tafelberg voor een privé-wandeltocht met een ervaren lokale natuurgids. De tour is inclusief een picknicklunch, flessen water en de kabelbaan. U wordt na de tour teruggebracht naar het hotel.

Engels
Nederlands
Van
USD 91,87
Prijsgegevens
Wandeling excl. vervoer twee personen
Code: TG3

Gasten ontmoeten elkaar onderaan de kabelbaan op Tafelberg Road voor een begeleide privé-wandeling langs geselecteerde routes op de Tafelberg. De prijs is inclusief een picknicklunch en flessen water.

Engels
Nederlands
Van
USD 45,93
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privéwandeltocht over de Tafelberg

Table Mountain Hiking

Inbegrepen:
 • Fles water
 • Lunch
 • Ophalen en afzetten bij hotel (als optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Ticket voor een enkele reis of een retourticket voor de kabelbaan naar de Tafelberg (afhankelijk van of wandelen is geselecteerd) Prijs ongeveer - R 125 of R 250
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • De tour vindt mogelijk plaats onder begeleiding van een meertalige gids, afhankelijk van de taal die u spreekt.
 • Het is mogelijk rekening te houden met vegetariërs en andere dieetwensen. Geef dit bij boeking op.
 • Minderjarigen moeten worden vergezeld door een volwassene en de prijs voor volwassenen geldt voor alle reizigers.
 • De tour is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij annulering wegens slecht weer kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald.
 • Aan het begin van de tour ontvangt iedereen een fles water om te zorgen dat u tijdens de wandeling voldoende vocht binnenkrijgt.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.