Kaapstad Super Saver: tour van de hoogtepunten van Kaappunt plus wijnproeven in Stellenbosch

 • Locatie: Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 104,52

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Met deze Kaapstad Super Saver krijgt u twee populaire tours voor een prijs met korting. Combineer Kaappunt met een wijntour van Stellenbosch. Ervaar in één dag de hoogtepunten van de Kaap en combineer ontspannen sightseeing met een kleine wijnproeverij voor een perfect dagje uit.

Talen tour

Gids Engels

Deze fantastische combinatietour biedt de hoogtepunten van Kaappunt en de Kaapse wijnvelden.

De tour begint met een mooie rit langs de Atlantische kust, via de kosmopolitische voorstad van Sea Point en Camps Bay, met zijn schitterende uitzichten over de Twelve Apostles, deel van de tafelbergketen. Vanaf hier rijdt u naar het natuurreservaat van Cape Point, dat meer dan 17.300 hectare aan inheemse flora en fauna beslaat. Hier ziet u een grote verscheidenheid aan wilde dieren, zoals bavianen, reebokken, Cape Mountain-zebra's, bontebokken en de ongrijpbare elandantilope. Het reservaat is tevens een van 's werelds grootste gebieden waar schildpadden hun eieren leggen. Ook vogelaars zullen er vele mooie vogelsoorten kunnen bewonderen.

De majestueuze kust biedt een dramatiek die "de grootste show op aarde" mag worden genoemd. U kunt misschien zien hoe de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan samenkomen (volgens de legende), en velen voelen wellicht zelfs de frisse wind die ook wel de 'Cape Doctor' wordt genoemd vanwege de veronderstelde genezende krachten.

De kustlijn volgend langs False Bay, reist u verder naar de wijnvelden bij Stellenbosch, een magische plek met spectaculaire landschappen en een rijke geschiedenis die eeuwen teruggaat. Stellenbosch is een architectonisch juweel met een vriendelijk mix van 18e-eeuwse Kaaps-Nederlandse, Kaaps-Georgiaanse en Kaaps-Victoriaanse gebouwen. De stad Stellenbosch is plaatselijk ook wel bekend als 'Eikestad' vanwege de vele eikenbomen die langs de rustige straten van de stad staan. Bezoek een wijnproeverij in een van de historische wijnmakerijen in de omgeving van Stellenbosch voordat u verdergaat op de schilderachtige terugreis naar Kaapstad.

Let op: bij de tour kan een reis terug naar Kaapstad zijn inbegrepen om extra deelnemers voor de tweede helft van de tour op te halen. De tour is in omgekeerde richting mogelijk.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Let op: gratis ophalen en afzetten mogelijk bij hotels in het centrum, aan het Victoria and Alfred Waterfront, bij Green Point en bij Sea Point.
Vertrektijd:
8:00 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Kaapstad Super Saver: tour van de hoogtepunten van Kaappunt plus wijnproeven in Stellenbosch

Cape Point South Africa

Inbegrepen:
 • Entree
 • Een wijnproeverij in Stellenbosch
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Volgorde van reisplan kan gewijzigd worden. In sommige gevallen kan de tour worden uitgevoerd in omgekeerde volgorde.
 • Let op: bij de tour kan een reis terug naar Kaapstad zijn inbegrepen om extra deelnemers voor de tweede helft van de tour op te halen.
 • Toiletten zijn aanwezig in bussen met een capaciteit van 28 tot en met 44 passagiers. Er zijn geen toiletten op de minibusjes en Sprinters voor 15 personen. Het voertuig dat wordt gebruikt, is afhankelijk van het aantal passagiers op de dag zelf.
 • Op bepaalde dagen is Chapmans Peak drive gesloten, op deze dagen zal de tour via de Ou Kaapse Weg gaan
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: Cor V , december 2013

Tour was heel mooi maar te weinig tijd in stellenbosch we hadden een half uur voor te wandelen en koffie te drinken

Beoordeling door: PJH v , november 2014

De tocht voerde langs de Oceaan met prachtige vergezichten met Farouk als zeer onderlegd gids en chauffeur. Het bezoek aan Cape Point was indrukwekkend.
Ook Stellenbosch was interessant en zeer de moeite van een bezoek waard.