Kaapse wijngaarden-tour vanuit Kaapstad

 • Locatie: Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 79,53

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een dag te midden van de glooiende wijngaarden, een imposante bergachtige omgeving en klassieke Nederlandse architectuur. Bezoek Franschhoek, Paarl en Stellenbosch, de thuisbasis van bekroonde wijnen, een voortreffelijke keuken en een schat aan cultuur. U brengt een bezoek aan drie wijnmakerijen en neemt deel aan een keldertour met een kaas- en wijnproeverij, waarbij u vernieuwde waardering krijgt voor het proces van wijnbereiding. Ervaar de warmte van Stellenbosch en Franschhoek en wandel over straatjes met antiquairs, bekroonde restaurants en musea. U bezoekt de voormalige gevangenis van Nelson Mandela en het Hugenotenmonument.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Ideaal voor families
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Tour met doorlopend commentaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Stap terug in de tijd tijdens een historische tour
Laat u overweldigen door adembenemende uitzichten en majestueuze bergen in een gebied met een rijke cultuur en geschiedenis. Aan de hand van glooiende wijngaarden en klassieke Nederlandse architectuur maakt u kennis met een wereld vol bekroonde wijnen en eetgelegenheden. Geniet van de warmte en schoonheid van Stellenbosch, Franschhoek en Paarl terwijl u het proces van wijnbereiding leert waarderen door deel te nemen aan een tour door de wijnkelders, vergezeld door een wijn- en kaasproeverij.

U rijdt van Kaapstad naar het hart van het Kaapse Wynland, Stellenbosch. Het is ook bekend als de Eikestad en het is de tweede oudste stad van Zuid-Afrika. U vindt er de grootste concentratie wijngaarden met de meeste variëteiten van het land. Maak een wandeling langs de met eikenbomen omzoomde straten en geniet van de feestelijke sfeer van deze rustige ‘oude wereld’ met een aantal goed bewaard gebleven nationale monumenten, antiquairs en musea, evenals het oudste conservatorium van Zuid-Afrika.

Bezoek de derde oudste stad in Zuid-Afrika: Paarl. De stad heeft een aanzienlijke wijnhistorie die begon in 1687 toen gouverneur Simon van der Stel titels toekende aan de eerste koloniale boerderijen in het gebied. Naast de prachtige wijngaarden biedt Paarl veel goed bewaarde voorbeelden van Kaaps-Hollandse huizen met rieten daken en Victoriaanse gebouwen langs de 12 kilometer lange Main Road. Neem deel aan een wijnproeverij en breng een bezoek aan het bronzen beeld van Mandela dat nu buiten de gevangenis Groot Drakenstein staat: de gevangenis waar de legendarische staatsman de laatste jaren van zijn opsluiting doorbracht en de locatie van zijn beroemde 'weg naar de vrijheid’ in 1990.

Zet uw reis voort met een tussenstop in Franschhoek, een van de oudste steden van Zuid-Afrika met een Franse geschiedenis die nog voelbaar is in de prachtige omgeving. De stad wordt door velen beschreven als de 'hoofdstad van wijn en eten': gecombineerd met het ideale weer, de ligging nabij Kaapstad, de architectonische pareltjes, een enorme verscheidenheid aan culinaire gelegenheden en bekroonde wijnen is dit plaatsje één van de populairste toeristische bestemmingen van de regio. Maak een wandeling door de stad en bewonder de vele kunstgaleries, antiquairs, gezellige cafés en geweldige restaurants voordat u een bezoek brengt aan het Hugenotenmonument en een wijnboerderij voor een rondleiding door de wijnkelder en wijnproeverij.

De tour eindigt met een mooie rit terug naar Kaapstad.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Kaapstad
Vertrektijd:
8:00 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Kaapse wijngaarden-tour vanuit Kaapstad

The Beautiful Cape Winelands

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel (bepaalde hotels)
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Lunch
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Let op: u dient de ophaaldienst bij uw hotel te herbevestigen. Raadpleeg uw voucher voor meer informatie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.