Tour over het Kaapse Schiereiland vanuit Kaapstad

 • Locatie: Kaapstad, Zuid-Afrika
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 79,67

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zie alle belangrijkste bezienswaardigheden langs het Kaapse Schiereiland van Zuid-Afrika op deze dagtour vanuit Kaapstad. Met een mengeling van zelfstandige sightseeing en rondleidingen met een gids hebt u de flexibiliteit om alles te doen wat u wilt. Daarnaast leert u van alles over de regio dankzij uw ervaren gids. Ontdek Houtbaai en maak een optionele boottocht naar Duikereiland. U kunt op uw gemak rondkijken in het natuurreservaat van Kaap de Goede Hoop en brengt een bezoek aan Simonstad op de oostkust van het schiereiland, waar een kolonie Afrikaanse pinguïns woont! Tijdens de rit terug hebt u tijd voor een wandeling door de botanische tuinen van Kirstenbosch.

Hoogtepunten

 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Beleef de wilde dieren van dichtbij
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Zie wilde dieren in hun natuurlijke omgeving
Verlaat uw hotel in Kaapstad per minibus met airconditioning en rijdt naar het zuiden langs het Kaapse Schiereiland naar Houtbaai, een wijk aan de kust die ongeveer halverwege tussen Kaapstad en Kaappunt ligt. Houtbaai is nu populair als een luxe resort aan zee, maar oorspronkelijk is het een vissersdorp dat de vriendelijke aantrekkingskracht van een kleine stad heeft behouden. Hier hebt u vrije tijd om zelfstandig rond te lopen of een bezoek te brengen aan het nabijgelegen Duikereiland (op eigen kosten) om de prachtige kolonie Kaapse pelsrobben te zien.

Ga via Chapmans Peak verder naar het zuidelijkste puntje van het Kaapse Schiereiland aan het uiteinde van het Nationaal Park Tafelberg naar het natuurgebied Kaap de Goede Hoop. Met ongeveer 1,5 uur vrije tijd kunt u hier op eigen houtje rondlopen of een bezoek brengen aan één van de cafés in het reservaat voor de lunch (op eigen kosten). Als de tijd het toelaat, maakt u een wandeling naar Kaappunt om het puntje van het schiereiland te zien waar de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan samenkomen.

Op de terugweg naar Kaapstad brengt u een bezoek aan Simonstad aan de kust van Valsbaai en gaat u naar Boulders Beach (toegang op eigen kosten) om de schattige kolonie Afrikaanse pinguïns te bekijken.

U keert terug naar uw hotel in Kaapstad via de mooie steden Vishoek en Muizenberg met een laatste stop bij de botanische tuinen van Kirstenbosch -- aan de voet van de Tafelberg -- waar u dit prachtige terrein verkent met uw gids. In Kirstenbosch groeien vegetatie en fauna die uniek zijn voor de Floraregio van de Kaap. Deze plek staat sinds 2004 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. U ziet de zeldzame planten en bomen tijdens een wandeling door het botanische wonderland van West-Kaap.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Let op: gratis ophalen en afzetten mogelijk bij hotels in het centrum, aan het Victoria and Alfred Waterfront, bij Green Point en bij Sea Point.
Vertrektijd:
8:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Tour over het Kaapse Schiereiland vanuit Kaapstad

Camps Bay and Twelve Apostles Mountains

Inbegrepen:
 • Entreeprijzen
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Optioneel bezoek aan een pinguïnkolonie
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Op bepaalde dagen is Chapmans Peak drive gesloten, op deze dagen zal de tour via de Ou Kaapse Weg gaan
 • Let op: de tour wordt op de volgende dagen half in het Engels en half in het Duits gegeven: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: Ronald , maart 2015

Doel van deze tour was een stukje van het zuidelijkste punt van Zuid-Afrika te ontdekken. De pinguïns in het wild zien, Kaap de Goede Hoop bezoeken en iets van het landschap zien. Dat is helemaal gelukt. Mede door onze gids Rodney. Een gedreven gids die het leuk vindt om zijn Zuid-Afrika aan toeristen te laten zien. Tijd is voor hem geen issue, we waren dus de hele dag op pad. We hebben genoten.