Veerboot naar Saint-Tropez vanuit Cannes

 • Locatie: Cannes, Frankrijk
 • Duur: Flexibel
Van USD 66,94

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Als u graag een dag in Saint-Tropez wilt doorbrengen, is een boottocht vanuit Cannes de meest ontspannende manier om uw reis te beginnen. Geniet van de schoonheid van de Middellandse Zee en de kustlijn van de Franse Rivièra terwijl u langs de kust vaart. Breng de dag in Saint-Tropez door zoals u dat wilt, een bestemming die bekend staat om zijn vele beroemde bezoekers, het pittoreske dorp, de boetieks, cafés en luxe jachten en die er toch in geslaagd is het meeste van zijn Provençaalse authenticiteit te behouden.

Hoogtepunten

 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Spring aan boord van een boot om van Cannes naar het beroemde dorp Saint-Tropez te varen, een geweldige bestemming als u graag meer wilt zien van de Franse Rivièra. Geniet van het uitzicht over de Middellandse kust vanaf het water terwijl u ontspant tijdens de boottocht.

De overtocht duurt ongeveer één uur en 15 minuten vanuit Cannes, en vervolgens is de rest van de dag voor u om Saint-Tropez te ontdekken. De zonnige badplaats Saint-Tropez werd een populaire vakantiebestemming na het einde van de Tweede Wereldoorlog, met een toestroom van kunstenaars die naar het gebied verhuisden en het begin van de culturele Yé-yé-bewegingen van de jaren zestig. Saint-Tropez begon vervolgens de Europese en Amerikaanse jetset aan te trekken, die werd aangetrokken door de stad vanwege de badplaatsentourage en de glitter en glamour.

Breng de dag door met een ontdekkingstocht van de uiteenlopende geneugten van Saint-Tropez. Van windsurflessen en sightseeing tot gewoonweg luieren op het strand, de stad heeft veel te bieden!

Misschien vindt u het leuk om de oude haven te verkennen en naar de jachten van enkele miljoenen dollars te kijken die langs de waterkant liggen. Wandel door het stadscentrum en wip binnen in de chique winkels en boetiekjes, of kijk rond op de charmante markten. U kunt ook de drukte van de haven achter u laten en de visserswijk La Ponche gaan verkennen. Volg de geplaveide straten naar de kerk van Saint-Tropez (Église de St Tropez) en leg het prachtige landschap vast met het fototoestel. Loop naar de 17e-eeuwse Citadelle de St Tropez voor een prachtig uitzicht over de stad. Kunstliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het Musée de l'Annonciade van de stad en het werk van Signac, Denis, Matisse, Picasso en nog veel meer artiesten bekijken. Terug in de buurt van de haven kunt u genieten van een heerlijke maaltijd aan de zee en de zon in u opnemen aan een ongerept wit zandstrand.

Wanneer uw dag voorbij is, hoeft u alleen nog maar uw vermoeide voeten terug naar de boot te brengen voor een ontspannende terugrit naar Cannes.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Haven van Cannes
Vertrektijd:


Van 22 mei t/m 30 september:
Vertrek vanuit Cannes om 10:15 uur
Vertrek vanuit Saint-Tropez om 16:30 uur

Van 2 oktober t/m 23 oktober op dinsdag en zaterdag
Vertrek vanuit Cannes om 9:30 uur
Vertrek vanuit Saint-Tropez om 16:00 uur
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Omstreeks 17:45 uur bent u terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Veerboot naar Saint-Tropez vanuit Cannes

Ferry to St Tropez from Cannes

Inbegrepen:
 • Bootovertocht van Cannes naar Saint-Tropez
Niet inbegrepen:
 • Gids
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Reisplan:
Vertrek vanuit Cannes om 10:15 uur
Aankomst in Saint-Tropez om 11:30 uur
Vertrek vanuit Saint-Tropez om 16:30 uur
Aankomst in Cannes om 17:45 uur
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Jan v , juli 2015

Like a bus on the water from A to B no more no less, And no traffic jams!