Viator Exclusive: Tour met vroege toegang tot Coba-ruïnes met archeoloog en zwemgelegenheid in cenote vanuit Cancun

 • Locatie: Cancún, Mexico
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 75,71

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de oude stad Coba zonder mensenmassa's op deze vroege ochtendtour met een archeologische gids - een Viator Exclusive die nergens anders kan worden geboekt! Verken in relatieve rust een van de beroemdste Maya-ruïnes van Mexico, een van de grootste nederzettingen uit de klassieke periode, en geniet van de persoonlijke aandacht van uw professioneel gecertificeerde archeologische gids. Puf uzelf omhoog op de hoogste piramide van het schiereiland Yucatan, maak geweldige foto's en koel vervolgens af met een duik in Aktun Chen-cenote. Lunch en vervoer van en naar het hotel vanuit Cancun zijn inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Lunchbuffet inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Tour met doorlopend commentaar
Uw tour begint als u 's morgens vroeg bij uw hotel in Cancun wordt opgehaald voor de 2 uur durende rit naar Coba. Het vroege opstaan zal de moeite waard blijken te zijn wanneer u als een van de eerste bezoekers van de dag aankomt om de indrukwekkende ruïnes van de eeuwenoude Maya-stad te verkennen.

Volg uw gecertificeerde archeologische gids voor een tour langs de geschiedenis en architectuur van Coba. Coba wordt beschouwd als een van de grootste pre-Columbiaanse nederzettingen van de klassieke periode en beschikt over bijna 6500 bouwwerken in de archeologische zone, dat zich uitstrekt over ongeveer 70 vierkante kilometer. Ooit woonden er meer dan 50.000 mensen in deze stad.

Luister naar de verhalen over de bouw van de stad rond vijf meren in de dichte jungle, wat leidde tot de naam die in het Maya 'plaats van onrustig water' of in het Spaans 'water geroerd door wind' betekent. Als u door de ruïnes loopt, komt u meer te weten over het wegennetwerk dat u ziet, evenals de stelae ofwel stenen monumenten en de hiërogliefen.

Klim naar de top van de hoogste Maya-piramide van het schiereiland Yucatan, de Nohoch Mul, die 42 meter boven het regenwoud uittorent en adembenemende uitzichten biedt.

Met deze Viator Exclusive kunt u vroeg in de ochtend Coba verkennen voordat de mensenmassa's komen, en vervolgens na de tour afkoelen met een frisse duik. Ga naar de Aktun Chen-cenote, een ondergrondse grot met een waterpoel en ontspan ongeveer een uur in de natuurlijk verlichte grot.

Geniet vervolgens van een stevige buffetmaaltijd in een lokaal restaurant met typisch Mexicaanse gerechten, pasta's, salades en desserts, voordat u teruggaat naar Cancun.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vertrekt vanaf de meeste hotels in Cancún
Vertrektijd:
Tussen 5:00 en 6:00 uur (afhankelijk van de locatie van het hotel)
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Viator Exclusive: Tour met vroege toegang tot Coba-ruïnes met archeoloog en zwemgelegenheid in cenote vanuit Cancun

Viator Exclusive: Early Access to Coba Ruins with a Private Archeologist

Inbegrepen:
 • Entree
 • Lunchbuffet
 • Archeologische gids
 • Zwemmen in cenote
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Opmerking: als u wilt zwemmen in de cenote, neem dan zwemkleding en een handdoek mee
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie