Dagtrip naar de Skyrail Rainforest Cableway vanuit Cairns

 • Locatie: Cairns, Australië
 • Duur: Varieert
Van USD 121,09

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Geniet van de rust van het regenwoud terwijl u met de Skyrail over de boomtoppen zweeft, tijdens een dagtrip naar Kuranda vanuit Cairns. Kies uit verschillende opties, waaronder de Kuranda Scenic Railway, het Tjapukai Aboriginal Cultural Park of het populaire Rainforestation Nature Park.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Familievriendelijk
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen

U begint de dag met de trip naar Kuranda, met een touringcar of aan boord van de Kuranda Scenic Railway. Bij aankomst krijgt u ruim de tijd om zelfstandig te winkelen op de Kuranda Heritage Markets, of een hapje te eten in een van de vele restaurants/cafés (extra kosten). Maar misschien brengt u liever een bezoekje aan Birdworld, het Australische Butterfly Sanctuary of de Kuranda Koala Gardens (extra kosten).

Daarna gaat u aan boord van de Skyrail Rainforest Cableway voor een van 's werelds mooiste regenwoudervaringen. Terwijl u over het bladerdak van het regenwoud glijdt, kunt u naar keuze twee keer stoppen om te genieten van een wandeling met gids door het regenwoud of om het CSIRO Interpretive Center te bezoeken.

U kunt kiezen uit talloze opties voor uw dagtrip in Kuranda, zodat u zo veel of zo weinig kunt doen als u wilt. Kies uit:

 • Trein/Rainforestation/kabellift - Naar Kuranda via de Scenic Railway, bezoek aan het Rainforestation Nature Park, terug via Skyrail (10 uur)
 • Kabellift/trein - Naar Kuranda via Skyrail, terug via de Scenic Railway (10 uur)
 • Trein/kabellift - Naar Kuranda via de Scenic Railway, terug via Skyrail (8,5 uur)
 • Trein/kabellift/Tjapukai - Naar Kuranda via de Scenic Railway, terug via Skyrail, bezoek aan Tjapukai Aboriginal Cultural Park (9 uur)
 • Trein/kabellift/Tjapukai/lunch - Naar Kuranda via de Scenic Railway, terug via Skyrail, bezoek aan Tjapukai Aboriginal Cultural Park
  met lunchbuffet (10 uur)

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De tour vertrekt vanuit hotels in Cairns en aan de noordelijke stranden

Vertrektijd:
De tour vertrekt vanuit hotels in Cairns en de noordelijke stranden tussen:

 • Trein/Rainforestation/kabellift - 7:00 en 8:00 uur
 • Kabellift/trein - 8:00 en 8:45 uur
 • Trein/kabellift - 7:00 en 7:45 uur
 • Trein/kabellift/Tjapukai - 8:00 en 8:45 uur
 • Trein/kabellift/Tjapukai/lunch - 7:00 en 8:00 uur
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trein/Rainforestation/Kabellif
Code: KRPS

Trip naar Kuranda via de Scenic Railway, bezoek aan het Rainforestation Nature Park, vrije tijd in Kuranda, terug per Skyrail (circa 10 uur)

Engels
Van
USD 191,24
Prijsgegevens
Kabellift/Trein
Code: KSQ

Trip naar Kuranda per Skyrail, vrije tijd in Kuranda, terug via de Scenic Railway (circa 10 uur)

Engels
Van
USD 121,09
Prijsgegevens
Trein/Kabellift
Code: KQS

Trip naar Kuranda via de Scenic Railway, vrije tijd in Kuranda, terug per Skyrail (circa 8,5 uur)

Engels
Van
USD 121,09
Prijsgegevens
Tjapukai/ Kabellift/ Trein
Code: KQST

Trip via de Scenic Railway, vrije tijd in Kuranda, terug per Skyrail, bezoek aan het Tjapukai Aboriginal Cultural Park (circa 9 uur)

Engels
Van
USD 158,75
Prijsgegevens
Tjapukai/ Kabellift/ Trein/ Lunch
Code: KRST

Trip via de Scenic Railway, vrije tijd in Kuranda, terug per Skyrail, bezoek aan het Tjapukai Aboriginal Cultural Park met lunchbuffet (circa 10 uur)

Engels
Van
USD 179,43
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar de Skyrail Rainforest Cableway vanuit Cairns

Skyrail

Inbegrepen:
 • Enkele reis Skyrail Rainforest Cableway (kabelbaan)
 • Kuranda Scenic Railway (indien deze optie is geselecteerd)
 • Tjapukai Aboriginal Cultural Park (indien deze optie is geselecteerd)
 • Rainforestation Nature Park (indien deze optie is geselecteerd)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • GST (Goods and Services Tax)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Kuranda Scenic Railway (indien deze optie niet is geselecteerd)
 • Tjapukai (indien deze optie niet is geselecteerd)
 • Entree Birdworld (circa AUD 12,00 voor volwassenen en AUD 5,00 voor kinderen)
 • Entree Butterfly Sanctuary (circa AUD 13,00 voor volwassenen, AUD 6,50 voor kinderen)
 • Entree Kuranda Koala Gardens (circa AUD 13,00 voor volwassenen en AUD 6,50 voor kinderen)
 • AUD 1,00 Kuranda Levy
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Kuranda-toeslag van 1 Australische dollar per persoon, rechtstreeks te betalen op de dag van de trip
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
Reisplan:

Skyrail Rainforest Cableway
Glijd over het bladerdak van het tropische regenwoud van Australië, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Hoor de vogels zingen en ruik de frisse geur van het regenwoud terwijl u moeiteloos en geruisloos enkele meters boven het regenwoud zweeft in een zespersoons gondel. Geniet van onovertroffen uitzichten van het regenwoud tot het rif, terwijl u over de toppen van het gebergte zweeft.

De 7,5 kilometer lange Skyrail heeft onderweg twee haltes waar u kunt uitstappen en deze prachtige omgeving op de grond verkennen via plankenpaden, op schilderachtige uitkijkposten en in het ultramoderne Rainforest Interpretation Centre. Ontdek zelf waarom de bekroonde Skyrail wordt aangemerkt als een wereldleider in eco-toerisme, een unieke manier om het regenwoud te bekijken zoals dat nergens anders ter wereld mogelijk is.

Kuranda Scenic Railway
De wereldberoemde spoorweg is een must tijdens uw bezoek aan Cairns en het tropische noorden van Queensland in Australië. Aan de hand van het commentaar aan boord maakt u kennis met de pioniersgeschiedenis van het tropische noorden van eind 19e eeuw, de schitterende technische prestaties en een aantal van de bijzondere personages die betrokken waren bij de bouw van deze geweldige spoorlijn.

U begint bij Freshwater Station, waar u kunt ontbijten in het café of het kleine museum kunt verkennen. Daarna stapt u aan boord van de trein voor een trip van één uur en 45 minuten door het regenwoud van het Barron Gorge National Park. Steek de indrukwekkende Stoney Creek Bridge over en stop voor foto's bij de Barron Gorge.

Aan het einde van uw treinreis over de Kuranda Scenic Railway arriveert u bij Kuranda Station, wereldberoemd vanwege de tropische tuinen en de historische betekenis. Het is wellicht een van de meest gefotografeerde treinstations in de wereld. De gebouwen die op de Werelderfgoedlijst staan, vormen een harmonieus geheel met de tropische omgeving - een ontspannen omgeving om volop te genieten.

Rainforestation Nature Park
Beleef de inheemse cultuur, de Australische inheemse wilde dieren en het regenwoud allemaal op één locatie in het bekroonde Rainforestation Nature Park. Het park beslaat 40 hectare in de het midden van het regenwoud dat op de Werelderfgoedlijst staat, en vormt een unieke toeristische attractie met een scala aan activiteiten voor de hele familie.

Ga aan boord van de Army Duck en bekijk het regenwoud en een aantal van haar inwoners eens op een andere manier. Het amfibievoertuig Duck reist over land en water en brengt u naar het hart van het regenwoud. Bezoek het Koala & Wildlife Park en sta oog in oog met enkele van de schattigste wezentjes van Australië. De Dreamtime Walk leidt u binnen in de cultuur van de Aboriginals en de eilanders. Probeer eens een boemerang te gooien en kijk hoe de Pamagirri-dansers humor en spanning brengen in hun inheemse dansen.

Tjapukai Aboriginal Cultural Park
Op loopafstand van de Skyrail kunt u kennismaken met de inheemse cultuur in het Tjapukai Aboriginal Cultural Park. Ontdek de oeroude cultuur van Australië in de vorm van theater, optredens en demonstraties. Kijk hoe de muzikanten de geluiden van dingo's en vogels uit hun instrumenten halen en ontdek de geheimen van de circulaire ademhaling, die nodig is om een echte didgeridoo-speler te worden.

Hebt u ooit een Woomera gebruikt om een speer te gooien? Gooi een traditionele boemerang en laat een foto maken met een Tjapukai-artiest. Het danstheater is opgezet in een natuurlijk amfitheater in het bos en u kunt genieten van een live optreden waarbij traditionele Tjapukai corroborees met liederen worden gevierd. In het Creation Theatre wordt het verhaal verteld van het Tjapukai-volk, waarbij live artiesten communiceren met reusachtige hologrammen.

U kunt ook kiezen voor een buffetlunch in het restaurant (met drankvergunning).

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie