Sla de wachtrij over: Kuranda Scenic Railway eersteklas en Skyrail Rainforest Cableway

 • Locatie: Cairns, Australië
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 165,17

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Beleef het ultieme bezoek aan Kuranda met een ticket zonder wachtrij voor de Kuranda Scenic Railway en Kuranda Skyrail, met eersteklas service op de Kuranda Scenic Railway. Sta versteld van de uitzichten op het regenwoud en de schitterende kustlijn van Cairns terwijl u over de Kuranda Skyrail Rainforest Cableway reist. Houd uw fototoestel in de aanslag als u op de Kuranda Scenic Railway zit en langs Stoney Creek Falls, Barron Falls en Horseshoe Bend komt. Met voldoende vrije tijd om zelfstandig te winkelen en een bezoek te brengen aan de tentoonstellingen van wilde dieren in Kuranda, geniet u van het beste van de regio tijdens deze populaire dagtrip.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Treinreis
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Familievriendelijk
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Cairns, de noordelijke stranden of Port Douglas, rijdt u in een comfortabele touringcar naar het vertrekpunt van de Kuranda Skyrail en de Kuranda Scenic Railway. U kiest ervoor om de Skyrail in één richting te nemen en de Scenic Railway in de andere richting, in de volgorde van uw keuze.

Op de Kuranda Skyrail zult u versteld staan terwijl u rustig net boven het regenwoud zweeft in een comfortabele 6-persoonsgondel. Er zijn twee stations op de route waar u kunt genieten van een korte wandeling naar een informatiecentrum en naar uitzichtpunten met een spectaculair uitzicht op het regenwoud, de Koraalzee en de Cairns Highlands. Bij de verschillende haltes kunnen de rangers al uw vragen over de regio beantwoorden.

U reist met extra comfort op de Kuranda Scenic Railway in de Gouden Klasse. Deze klasse is inclusief een sfeervolle wagen van cederhout met lounge-achtige stoelen, houten parketvloer en historische foto's. Tijdens de reis biedt uw gastheer of gastvrouw u snacks en drankjes aan, waaronder Australische wijn, koffie en thee. U krijgt ook een Kuranda Scenic Railway-cadeaupakket met een badge, pen, briefkaart, postzegel en souvenirgids.

Vanaf zeeniveau reist u 328 m omhoog. De reis naar Kuranda gaat door het regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, langs spectaculaire watervallen en de ontzagwekkende Barron Gorge. Bij aankomst in het dorp Kuranda vindt u hier een verscheidenheid aan attracties en winkels om te verkennen tijdens de voldoende vrije tijd.

Kies ervoor om over de markten te lopen, wat te eten in een van de vele restaurants of cafés (op eigen kosten), de wilde dieren in het Australian Butterfly Sanctuary te zien of dieren te spotten in Birdworld of de Kuranda Koala Gardens (op eigen kosten). Er zijn vele mogelijkheden en u kunt zo veel of zo weinig mogelijk doen op uw dagtrip naar Kuranda.

Na terugkeer brengt de touringcar u naar uw accommodatie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels in Cairns, de noordelijke stranden of Port Douglas
Vertrektijd:
9:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Cairns_Scenic Railway/Skyrail
Code: KQSG

Reis naar Kuranda met de Scenic Railway in de Gold Class, vrije tijd in Kuranda, terugreis per Skyrail. Inclusief ophalen en afzetten bij hotels in Cairns of de noordelijke stranden

Engels
Van
USD 165,17
Prijsgegevens
Cairns_Skyrail/Scenic Railway
Code: KSQG

Reis naar Kuranda per Skyrail, vrije tijd in Kuranda, terugreis met de Scenic Railway in de Gold Class. Inclusief ophalen en afzetten bij hotels in Cairns of de noordelijke stranden

Engels
Van
USD 165,17
Prijsgegevens
PD_Scenic Railway/Skyrail
Code: PKQSG

Reis naar Kuranda met de Scenic Railway in de Gold Class, vrije tijd in Kuranda, terugreis per Skyrail. Inclusief ophalen en afzetten bij hotels in Port Douglas

Engels
Van
USD 177,29
Prijsgegevens
PD_Skyrail/Scenic Railway
Code: PKSQG

Reis naar Kuranda per Skyrail, vrije tijd in Kuranda, terugreis met de Scenic Railway in de Gold Class. Inclusief ophalen en afzetten bij hotels in Port Douglas

Engels
Van
USD 177,29
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: Kuranda Scenic Railway eersteklas en Skyrail Rainforest Cableway

Kuranda Scenic Railway

Inbegrepen:
 • Enkele rit in de Kuranda Scenic Railway in de eersteklas
 • Enkele rit in de Skyrail Rainforest Cableway
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.