Duik- en snorkelcruise naar het Outer het Great Barrier Reef vanuit Cairns

 • Locatie: Cairns, Australië
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 168,61

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Bekijk de kleurrijke onderwaterwereld van het Great Barrier Reef tijdens deze dagtrip vanuit Cairns. Of u nu een snorkelaar of een scubaduiker bent, ervaren of een beginneling, deze snorkel- en duikcruise vanuit Cairns is de perfecte dag op het Great Barrier Reef. Tijdens een bezoek aan drie verschillende duiklocaties ontdekt u de overvloed aan zeedieren en de diversiteit van het koraal waar het Great Barrier Reef zo beroemd om is.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Snorkeluitrusting inbegrepen
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers

Ga snorkelen of duiken op een paar van de bekendste duiklocaties voor de kust van Cairns zoals de riffen van Flynn, Milln en Thetford met een overvloed aan zeeleven. De locaties zijn uitstekend geschikt voor muurduiken, zwemmen door doorgangen en over uitstekende gedeelten, ideaal voor zowel beginnende als ervaren duikers. U ziet naar alle waarschijnlijkheid een overvloed aan vissoorten, harde koralen zoals staghorn, tafel-, plaat- en zwerfkoraal en verschillende soorten zachte koralen.

Uw dag begint wanneer u aan boord gaat bij Marlin Wharf. De ultramoderne 29 meter lange catamaran is uw thuisbasis voor de dag. Door de dag heen bezoekt u drie verschillende locaties, zoals het Thetford-, Milln- en Flynnrif. Elke stop laat een ander aspect van het prachtige het Great Barrier Reef zien. Op elke locatie hebt u de keuze om te snorkelen, te duiken of een combinatie van beide te doen.

Als u nog nooit scubaduiken hebt uitgeprobeerd, kunt u ervoor kiezen om één of twee introductieduiken te maken. U kunt het ook bij snorkelen houden en de drie locaties vanaf het wateroppervlak bekijken. Een bemanningslid neemt geïnteresseerden mee op een begeleide snorkeltour bij één van de locaties op het rif. Gecertificeerde duikers kunnen ervoor kiezen om maximaal drie brevetduiken te maken. Wat u ook kiest, tijdens uw snorkel- en duikcruise naar het Outer het Great Barrier Reef bent u in totaal vijf uur in het water.

Als u ondertussen vragen hebt, beantwoordt het vriendelijke personeel ze graag. De boot heeft een compleet uitgeruste bar, douches met zoet water en uitgestrekte zonnedekken met uitzicht op de Koraalzee. Tussen de verschillende locaties wordt een tropisch lunchbuffet geserveerd, in combinatie met thee in de ochtend en middag.

We raden u aan deze koraalriftour te boeken op uw eerste volledig beschikbare dag. Daarna hebt u de mogelijkheid om flexibel te zijn en uw vertrekdatum te wijzigen als u dat wilt. Uw boeking kan kosteloos rechtstreeks bij de organisator worden gewijzigd zodra u in Cairns bent. Boek vooraf, zodat u zeker weet dat u een plaats hebt, maar vanuit de rustige gedachte dat u de datum altijd zonder kosten kunt wijzigen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Marlin Wharf, Reef Fleet Terminal, Cairns
Vertrektijd:
8:30 uur
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Alleen snorkelen
Code: SFT

5 uur aan de rand van het Great Barrier Reef, met een bezoek aan 3 locaties. Inclusief begeleid snorkelen, lunchbuffet & snorkeluitrusting

Engels
Van
USD 168,61
Prijsgegevens
Eén introductieduik
Code: SFTD1

5 uur aan de rand van het Great Barrier Reef, met een bezoek aan 3 locaties. Inclusief 1 introductieduik, lunchbuffet, snorkel- en duikuitrusting

Engels
Van
USD 227,42
Prijsgegevens
Twee introductieduiken
Code: SFTD2

5 uur aan de rand van het Great Barrier Reef, met een bezoek aan 3 locaties. Inclusief 2 introductieduiken, lunchbuffet, snorkel- en duikuitrusting

Engels
Van
USD 278,78
Prijsgegevens
Eén brevetduik
Code: SFTCD1

5 uur aan de rand van het Great Barrier Reef, met een bezoek aan 3 locaties. Inclusief 1 brevetduik, lunchbuffet, snorkel- en duikuitrusting

Engels
Van
USD 212,53
Prijsgegevens
Twee brevetduiken
Code: SFTCD2

5 uur aan de rand van het Great Barrier Reef, met een bezoek aan 3 locaties. Inclusief 2 brevetduiken, lunchbuffet, snorkel- en duikuitrusting

Engels
Van
USD 227,42
Prijsgegevens
Drie brevetduiken
Code: SFTCD3

5 uur aan de rand van het Great Barrier Reef, met een bezoek aan 3 locaties. Inclusief 3 brevetduiken, lunchbuffet, snorkel- en duikuitrusting

Engels
Van
USD 238,58
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Duik- en snorkelcruise naar het Outer het Great Barrier Reef vanuit Cairns

Outer Great Barrier Reef Dive and Snorkel Cruise from Cairns

Inbegrepen:
 • Thee in de ochtend en middag
 • Lunchbuffet
 • Professionele gids
 • Gebruik van snorkeluitrusting
 • Gebruik van duikuitrusting (indien deze optie is geselecteerd)
 • Snorkeltour met rifgids
 • Gebruik van duikbrillen
 • Keuze uit snorkelen, introductieduik of brevetduik (optie geselecteerd bij de boeking)
 • Brandstoftoeslag
 • Toeslag voor milieubeheer (EMC)
Niet inbegrepen:
 • Drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Huur van een wetsuit (ongeveer AUD $ 5,00)
 • Optionele activiteiten (als opties niet zijn geselecteerd)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het is niet raadzaam binnen 48 uur na uw vlucht te gaan duiken. Alle deelnemers moeten een vragenlijst over hun gezondheid invullen voordat ze mogen duiken. Als u een chronische medische conditie hebt (astma, hartproblemen enzovoort), mag u misschien niet duiken, dus vraag uw dokter om advies.
 • De minimumleeftijd voor alle duikactiviteiten is 12 jaar, en de maximumleeftijd 70 jaar
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie