Zeilcruise naar Green Island vanuit Cairns

 • Locatie: Cairns, Australië
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 158,75

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zwemmen, snorkelen of duiken in de ongerepte wateren van Green Island op het Great Barrier Reef. Vanuit Cairns zeilt u in stijl op een schoener met twee masten naar het eiland en geniet u van een heerlijk lunchbuffet aan boord. Ontdek de schoonheid van Green Island, bekijk het regenwoud of luier op de witte zandstranden en zwem tussen de schitterende koraalriffen.
Green Island is een koraaleiland op slechts 26 km vanuit Cairns op het Great Barrier Reef. De beschermde wateren bieden de perfecte omstandigheden om te snorkelen of te duiken op het rif.

Stap aan boord van de schoener in de Cairns Marlin Marina en geniet van een kopje koffie of thee dat wordt geserveerd met versgebakken muffins en fruit. Na het verlaten van de haven helpt u een handje bij het hijsen van de zeilen op het 16,5 meter lange jacht. Na de veiligheidsinstructies leunt u lekker achterover om te ontspannen en te genieten van de zeiltocht (ondersteund met motor) naar Green Island. Als u van plan bent om te gaan scubaduiken, vult u de papieren in zodat u klaar bent om te gaan duiken zodra u aanmeert.

Nadat u bent aangemeerd bij Pinnacle Reef, net voor de kust van Green Island, wordt u al begroet door scholen tropische vissen. Spring in het water om te snorkelen of duik het onderwaterparadijs tegemoet. Het onderwaterleven omvat talloze variëteiten kleurrijke vissen, schildpadden, gigantische schelpdieren, schelpen, zeesterren en zeeanemonen. Na een ochtend snorkelen en duiken wordt een heerlijk lunchbuffet geserveerd aan boord, voordat u met een rubberboot naar Green Island wordt gebracht.

Green Island is een beschermd nationaal onderwaterpark, met daarop smaragdgroen regenwoud en omgeven door witte zandstranden en schitterende koraalriffen. Ontspan op het strand of verken het eiland, op zoek naar schildpadden, blauwe gespikkelde roggen, scholen vissen en vele interessante schelpen. Bezoek Marineland Melanesia om te zien hoe de krokodillen en schildpadden worden gevoerd, bekijk het koraal en andere zeedieren.

Na meer dan 4 uur op het Great Barrier Reef zeilt u terug naar Cairns (als de wind het toelaat). Geniet van een gratis glas wijn met uw tropische afternoon tea, een perfecte manier om een heerlijke dag op het rif af te sluiten.

Deze tour is perfect voor alle niveaus, met indien nodig les en hulp in het water.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Reef Fleet Terminal, Cairns
Vertrektijd:
7:15 uur
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Snorkelen
Code: SNORKEL

Zeilcruise naar Green Island vanuit Cairns, inclusief snorkelen bij het Groot Barrièrerif, in het Engels het Great Barrier Reef

Van
USD 158,75
Prijsgegevens
Eén brevetduik
Code: 1CERT

Inclusief één brevetduik

Van
USD 210,44
Prijsgegevens
Twee brevetduiken
Code: 2CERT

Inclusief twee brevetduiken

Van
USD 236,28
Prijsgegevens
Eén introductieduik
Code: 1INTRO

Inclusief één introductieduik

Van
USD 236,28
Prijsgegevens
Twee introductieduiken
Code: 2INTRO

Inclusief twee introductieduiken

Van
USD 273,20
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Zeilcruise naar Green Island vanuit Cairns

Green Island Sailing Cruise

Inbegrepen:
 • Zeilcruise naar Green Island
 • Milieubelasting (EMC) en havengelden
 • Ochtendthee
 • Lunchbuffet
 • 'Afternoon tea'
 • Gratis glas wijn op de terugtocht naar Cairns
 • Snorkelinstructie en indien nodig assistentie van de bemanning in het water
 • Snorkeluitrusting (snorkel, zwemvliezen en drijfvesten)
 • Vervoer van en naar de schoener naar Green Island
 • Informatie over het rif door een natuurkenner
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  Aanvullende informatie:
   • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 24 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
   • Het maximumaantal deelnemers is 25, voor een gegarandeerd unieke en persoonlijke ervaring
   • Let op: alle duikers moeten aan boord een medische vragenlijst invullen voordat ze mogen duiken. Wij verzoeken u de duikopties alleen te boeken als u geen medische aandoeningen hebt of geen medicijnen gebruikt, omdat het met sommige aandoeningen/medicijnen niet verantwoord is om te duiken
   • Niet rolstoeltoegankelijk
   Voucherinfo
   Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
   Informatie lokale operator:
   Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

   Annuleringsbeleid

   Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie