Panoramische helikoptervlucht en cruise op het Great Barrier Reef vanuit Cairns

 • Locatie: Cairns, noordelijke stranden en Palm Cove, Australië
 • Duur: Flexibel
Van USD 272,46

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek het Great Barrier Reef tijdens een excursie van een halve of hele dag. U reist per helikopter en boot zodat u alles uit de excursie kunt halen. Kies uit een van de drie opties voor een tour door een van de mooiste koraalriffen ter wereld en geniet van het snorkelen en scubaduiken. Bewonder het Great Barrier Reef van boven vanuit een helikopter en krijg een veelzijdig beeld van een van de grootste natuurlijke wonderen ter wereld.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Snorkeluitrusting inbegrepen
 • Lunch inbegrepen
Kies uit een van de drie opties voor de Great Barrier Reef-ervaring. Vlieg per helikopter naar en van het rif voor een 4 uur durende excursie. Vlieg erheen en keer per boot terug voor een 4,5 uur durende trip heen en terug. U haalt het meeste uit uw tijd op het rif door te kiezen voor een excursie van een hele dag. Reis per boot naar het rif en krijg vijf uur de tijd om het rif te ontdekken voordat u per helikopter in de middag terugkeert naar Cairns. Meer informatie vindt u in het reisprogramma hieronder.

Bij alle opties brengt u tijd door op het Great Barrier Reef aan boord van een luxe boot voor maximaal 100 mensen, met 18 deskundige gidsen die u de prachtige onderwaterwereld laten zien.

U vertrekt in de ochtend per boot vanuit Cairns en stopt bij het rif bij twee belangrijke locaties waar u kleurrijke koraaltuinen en scholen vissen kunt bekijken. Uw vriendelijke gidsen helpen u met uw uitrusting voor snorkelen en scubaduiken en geven aanmoedigingen en instructies aan beginners en ervaren deelnemers.

Als u voor het eerst gaat snorkelen of duiken en nerveus bent, zal uw gids er alles aan doen u gerust te stellen zodat u kunt genieten van de ervaring. Zelfs niet-zwemmers mogen het water in om het rif te bekijken!

Bij deze tour kunt u kiezen uit inbegrepen en optionele activiteiten. Als u wilt leren scubaduiken, krijgt u een SCUBA-les van 10 minuten, zodat u het uit kunt proberen voordat u de inleidende duikcursus koopt. Het is de perfecte gelegenheid om één van 's werelds beste duiklocaties te ervaren! (Alleen beschikbaar op de boottocht in de ochtend)

Als u al een certificaat voor scubaduiken hebt, kunt u tot drie keer gaan scubaduiken op twee verschillende locaties tijdens een excursie van een hele dag. Daarnaast hebt u genoeg tijd om tussen het duiken door te snorkelen en te ontspannen. Reserveer het duiken als u op de boot bent. De duikuitrusting en duikcomputers worden verstrekt.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en de helderheid van het water kiezen uw gidsen uit 12 exclusieve aanlegplaatsen op zes locaties voor de best mogelijke ervaring voor alle activiteiten. Normaal komt u in de ochtend met de boot bij een van de ware locaties van het Outer Great Barrier Reef (Saxon Reef of Norman Reef). 's Middags gaat u vervolgens naar het North Hastings Reef voor meer snorkelen en helikoptervluchtverbindingen.

Als lunch krijgt u een heerlijk Australisch barbecuebuffet geserveerd op de boot. U hebt de keuze uit verse vis, worstjes en biefstuk, vergezeld van een selectie aan salades, pasta's en garnalen.

Na een onvergetelijk bezoek aan het Great Barrier Reef keert u per boot of helikopter in de namiddag terug naar het vasteland. Als u per boot terugkeert, kunt u genieten van tropisch fruit en een kaasplankje terwijl de getalenteerde personeelsleden zorgen voor live muziek.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Luchthaven van Cairns, Cairns Reef Fleet Terminal of hotels in Cairns en Northern Beaches
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Riftour, varen en vliegen
Code: CHRT

Vertrek vanuit Cairns om 8:30 uur. Cruise naar Hastings Reef en Norman Reef of Saxon Reef. 5 uur op het Great Barrier Reef. Helikoptervlucht van 25 minuten naar Cairns. Inclusief: lunch, snorkeluitrusting

Engels
Van
USD 294,61
Prijsgegevens
Riftour, varen en vliegen
Code: HCRT

Vertrek vanuit Cairns om 12:40 uur voor een helikoptervlucht van 25 minuten naar Great Barrier Reef; 2 uur op het Great Barrier Reef en zwemmen; boottocht naar Cairns. Inclusief: lunch, snorkeluitrusting

Engels
Van
USD 272,46
Prijsgegevens
Riftour, retour vliegen
Code: RTHRT

Vertrek vanuit Cairns om 12:40 uur voor een helikoptervlucht van 25 minuten naar Great Barrier Reef; 1,5 uur op het Great Barrier Reef en zwemmen; helikopter naar Cairns. Inclusief: lunch, snorkeluitrusting

Engels
Van
USD 465,18
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Panoramische helikoptervlucht en cruise op het Great Barrier Reef vanuit Cairns

Reef Packages

Inbegrepen:
 • BBQ-lunch
 • Demonstratie scubaduiken (alleen ochtendcruise)
 • Gebruik van snorkeluitrusting
 • Ophalen en afzetten bij hotels in Cairns en Northern Beaches
Niet inbegrepen:
 • Er kan een optionele video van uw tour worden opgenomen die u rechtstreeks kunt betalen
 • Optionele inleidende duiken of brevetduiken, rechtstreeks te betalen op reisdatum (alleen ochtendcruise)
 • AUD 20 voor milieubelasting en brandstoftoeslag dient op de dag van de reis persoonlijk te worden betaald aan de operator
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het gewicht van alle passagiers MOET worden doorgegeven op het moment van boeken
 • Om redenen van comfort, gewicht en balans van de helikopter moeten passagiers die meer dan 110 kg wegen, voor een extra stoel 50% meer betalen. Het is passagiers toegestaan een afwijking van 10% van hun gewicht te hebben ten opzichte van het oorspronkelijk opgemeten gewicht. Als deze afwijking meer dan 10% bedraagt, behoudt uw lokale touroperator het recht om extra kosten in rekening te brengen.
 • De maximumcapaciteit van de helikopter is 6 passagiers
 • Alle duikers die aan een gecertificeerde duik willen deelnemen, moeten bewijzen dat ze een duikbrevet hebben
 • Het wordt niet aanbevolen om binnen 48 uur na uw vlucht te gaan duiken. (Let op: dit is exclusief de helikoptervlucht). Alle deelnemers moeten een vragenlijst over hun gezondheid invullen voordat ze mogen duiken. Als u een chronische medische conditie hebt (astma, hartproblemen enzovoort), mag u misschien niet duiken, dus vraag uw dokter om advies.
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
 • Kinderen van 2 jaar en jonger mogen gratis mee als ze op schoot zitten bij een ouder of voogd
 • Voor de optie Vlucht/Cruise krijgt u verplicht 20 minuten durende veiligheidsinstructies voordat u het water op mag. Dit is een onderdeel van uw twee uur bij het rif
 • U wordt aangeraden om zwemkleding te dragen bij het inchecken

Reisplan:
Helikopter-Cruise Riftour (4 uur)
Vlieg per helikopter naar het Outer Great Barrier Reef, lunch en geniet twee uur lang bij het rif en maak vervolgens een boottocht terug naar Cairns. Vertrek uit Cairns om 12:40 uur en keer terug om ongeveer 16:45 uur. U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald.

Cruise-helikopter riftour (6,5 uur) - Als u gaat scubaduiken, MOET u deze optie kiezen tijdens de boeking

Met deze optie kunt u de meeste tijd doorbrengen op het Great Barrier Reef! U vertrekt per boot vanuit Cairns en kunt genieten van vier uur snorkelen, scubaduiken en zwemmen, plus de barbecue-lunch. U vertrekt in de ochtend per boot en stopt bij het rif bij twee belangrijke locaties waar u kleurrijke koraaltuinen en scholen vissen kunt bekijken. In de middag wordt u naar het helikopterplatform gebracht voor uw vlucht terug naar Cairns. Check om 7:30 uur in bij de Cairns Reef Fleet-terminal, maak vervolgens een boottocht naar het Great Barrier Reef en reis terug per helikopter. U bent rond 14:15 uur terug in Cairns. U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald.

Riftour met retourtrip per helikopter (3 uur)
Vlieg per helikopter naar het Outer Great Barrier Reef, geniet van de anderhalf uur die u kunt besteden aan lunchen, snorkelen en zwemmen en vlieg vervolgens per helikopter terug naar Cairns. Vertrek uit Cairns om 12:40 uur en keer terug om ongeveer 15:00 uur. U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie