Dagtocht naar het Daintree Regenwoud, Cape Tribublation en Rainforest Habitat Wildlife Sanctuary

 • Locatie: Cairns, Palm Cove of Port Douglas, Australië
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 132,66

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Reis vanuit Cairns of Port Douglas naar Cape Tribulation in Daintree National Park, dat op de werelderfgoedlijst staat. Geniet van het prachtige uitzicht tijdens de rit. Bezoek onderweg Wildlife Habitat Port Douglas, Mossman George, de Daintree River en meer. Kijk over de Koraalzee naar de Great Barrier Reef, en stop onderweg bij het uitkijkpunt op Mount Alexandra. Geniet van een verfrissende lunch en eventueel een duik bij het strand van Cape Tribulation. Spot wilde dieren zoals koala's, kangoeroes, kasuarissen en krokodillen tijdens uw ontdekkingstocht door de prachtige Wet Tropics of Queensland.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Familievriendelijk
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Zie de bezienswaardigheden vanaf het water per boot
 • Lunch inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Nadat u bent opgehaald bij uw hotel reist u per comfortabel voertuig met airconditioning noordwaarts langs de kust, waarbij u kunt genieten van de ruige bergen aan de ene kant en kilometerslang goudkleurig zand en kristalhelder water aan de andere kant.

Als u bij Wildlife Habitat Port Douglas aankomt, stapt u uit om het wildpark te verkennen, met inheemse Australische dieren in regenwoud, moerassen en grasland. Bekijk de wezentjes van dichtbij, waaronder kasuarissen boomkangoeroes, krokodillen, koala's en diverse vogels. U kunt de kangoeroes en wallaby's zelfs met de hand voeren.

Vervolgens reist u nog 15 minuten in noordelijke richting naar Mossman Gorge, in het zuidelijke deel van Daintree National Park. Uw gids voorziet u van informatief commentaar tijdens een ontspannen wandeling door het regenwoud naar de observatiedekken boven de Mossman River. Kom meer te weten over hoe lokale Kuku Yalanji bosplanten gebruiken als voedsel, voor onderdak en medicijnen en kijk uit naar wilde dieren, zoals de papilio ulysses en de Boyd's hoekkopagame.

Trek verder langs de kust naar Cape Tribulation, en neem de Daintree River-veerboot om de rivier over te steken. Stop bij het uitkijkpunt Mount Alexandra voor een spectaculair uitzicht dat zich op een heldere dag uitstrekt van het Daintree Rainforest en de Daintree River over de Koraalzee naar de rand van het Great Barrier Reef.

Na aankomst bij Cape Tribulation geniet u van een heerlijke lunch bij het Cape Tribulation Beach House. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit lokaal gevangen barramundi (vis), biefstuk of een vegetarische optie, vergezeld van salade, patat, verse broodjes en tropisch fruit.

's middags geniet u op uw gemak van het witte zand van dit wereldberoemde strand. U kunt zwemmen in de Koraalzee (in het seizoen), afkoelen in het regenwoudzwembad bij het Cape Tribulation Beach House of een wandeling maken langs het strand en de boulevard.

Vervolgens keert u terug naar de Daintree River voor een 1 uur durende cruise in kalme wateren. Let goed op vogels, vlinders, reptielen en zoutwaterkrokodillen en bewonder de hoge mangroven die aan beide zijden van de oevers staan.

Na de riviercruise brengt uw gids u terug naar uw hotel met een korte stop bij Rex Lookout tussen Port Douglas en Cairns.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw geselecteerde hotels in Cairns, Palm Cove/noordelijke stranden en Port Douglas
Vertrektijd:
Tussen 7:00 en 8:30 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtocht naar het Daintree Regenwoud, Cape Tribublation en Rainforest Habitat Wildlife Sanctuary

Cape Tribulation Lookout

Inbegrepen:
 • chauffeur en gids
 • Toegang tot Wildlife Habitat Port Douglas
 • Lunch
 • Wandeling met gids bij de Mossman Gorge
 • Riviercruise over de Daintree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie