Viator

Entreebewijs stadion en museum van River Plate

 • Tourcode: 5674P373
 • Locatie: Buenos Aires, Argentinië
 • Duur: 60 minuten (circa)
Van USD 19,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Het River Museum dat op 9 november 2009 is opgericht, herbergt de kostbaarste schatten uit de geschiedenis van Club Atlético River Plate.
Al meer dan 110 jaar heeft de club glorieuze momenten beleeft, op sportgebied en als instituut. Het museum en zijn objecten, video's en trofeeën weerspiegelen die grootse momenten uit de geschiedenis van River Plate.

River Plate is zonder twijfel een van de grootste club van Argentinië met wereldwijde erkenning en met dit vooraf geboekte ticket voor het museum kunt u ontdekken hoe ze hun grootste overwinningen hebben behaald.
Dit museum wordt niet alleen aanbevolen voor voetbalfans, maar ook voor mensen die willen weten wat het belang van deze sport is voor het land en de Argentijnen.

Talen tour

Gids Engels
Tussen 10:00 en 18:00 uur gaat u op eigen gelegenheid naar het River Plate Stadion (Club Atlético River Plate) in de noordelijke wijk Nuñez, Buenos Aires City. Nadat u uw papieren voucher voor een ticket hebt ingewisseld , kunt u deelnemen aan een begeleide tour van 1 uur door het museum en het stadion.

Het River Museum omvat meer dan 3500 vierkante meter. De verschillende kamers weerspiegelen verschillende thematische gebieden waarin de rondleiding is opgedeeld en die elk verbonden zijn met symbolische datums uit de clubgeschiedenis. Het museum heeft een 360 graden bioscoop waar u een film bekijkt die de passie van de miljonairs (River Plate-fans) laat zien.
Via de tijdtunnel kunt u kennismaken met de leidende figuren van River Plate, de mooiste doelpunten, memorabele overwinningen en de meest waardevolle nationale en internationale trofeeën.

Omdat River Plate de club is die het meeste spelers aan het nationale team van Argentinië leverde, schenkt het River Museum aandacht aan ieder van hen en laat u de trots van het fan zijn van River Plate beleven. Het museum heeft ook een tentoonstelling over de geschiedenis van de shirts vanaf het begin van de twintigste eeuw tot nu, waar u alle modellen zult zien die het eerste team gedurende al die jaren heeft gedragen.

Het River Museum heeft tot doel om een verzamelplaats te zijn van clubgeschiedenis en erfgoed waarvan het publiek kan genieten dat geïnteresseerd is in River Plate en van het voetbal zelf als uitdrukking van de populaire cultuur.

In het café en de souvenirwinkel kunnen bezoekers wat drinken en unieke souvenirs kopen van het team en de club.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
River Plate Museum
Vertrektijd:
10:00 - 19:00 uur
Kassa sluit om 18:00 uur
Duur:
60 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Entreebewijs stadion en museum van River Plate

River Plate Museum

Inbegrepen:
 • Entree
 • Rondleiding met gids door het museum
 • Tweetalige gids
Niet inbegrepen:
 • Souvenirs (te koop)
 • Eten en drinken (te koop)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.