Entreebewijs Musea Eva Perón

  • Tourcode: 5674P376
  • Locatie: Buenos Aires, Argentinië
  • Duur: 60 tot 150 minuten

Dit product is momenteel niet beschikbaar

  • Gegevens
Het Museo Evita is een uitzonderlijke plek waar u een belangrijk deel van de geschiedenis van Argentinië leert kennen en met dit vooraf geboekte ticket ervaart u de tentoonstellingen van het museum op een dynamische en onderhoudende manier. Het is daarom niet alleen een ideale plek voor diegenen die de geschiedenis van Evita nog niet kennen, maar ook voor mensen die meer over haar willen weten.

Tussen 11:00 en 19:00 uur gaat u op eigen gelegenheid naar het Museo Evita, gelegen in de noordelijke wijk van Palermo, Buenos Aires City. Nadat u uw papieren voucher hebt ingewisseld voor een ticket, kunt u zo lang als u wilt het schitterende en rusteloze leven van deze historische figuur leren kennen.
Het Museo Evita biedt bezoekers een reis door de geschiedenis van Eva Perón, waarvoor het museum gebruikmaakt van foto's, video's en documenten uit die tijd. Bezoekers duiken eerst in het verleden om meer te weten te komen over de tijd in Argentinië en de omstandigheden waaronder Evita leefde vanaf haar prille jeugd.

Daarna, nadat ze Perón had ontmoet, gaat haar verhaal verder met het begin van haar sociale wetgeving toen ze First Lady was geworden. Vanaf dat moment wordt duidelijk hoe Evita de meest achtergestelde minderheden hielp. In de laatste ruimte wordt het verhaal verteld van haar ziekte die leidde tot een onverwacht overlijden op de leeftijd van 33 jaar.

De hele thematische route wordt geïllustreerd met het oorspronkelijk museale materiaal met verschillende oude, audiovisuele beelden, gerestaureerd filmmateriaal, macroleyendas en gigantografías.

Het museum heeft een restaurant waar bezoekers kunnen genieten van ontbijt, lunch, thee en diner.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Museo Evita
Vertrektijd:
11:00 - 19:00 uur
Duur:
60 tot 150 minuten

Aanvullende informatie

Entreebewijs Musea Eva Perón

Front of the Evita Museum

Inbegrepen:
  • Entree
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken (te koop)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Rondleiding met gids door het museum
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie