Wandeltocht door Buenos Aires inclusief Teatro Colón en MALBA

 • Tourcode: 5674P237
 • Locatie: Buenos Aires, Argentinië
 • Duur: Flexibel
Van USD 61,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Met deze tour bezoekt u de meest klassieke wijken van de stad en brengt u een bezoek aan twee van de meest representatieve plaatsen van de cultuur van Buenos Aires: het Teatro Colón en het Museum van de Latijns-Amerikaanse kunst van Buenos Aires (MALBA). U wandelt met onze gids en leert over de meest representatieve plekken van de wijken San Telmo en Puerto Madero. Wij brengen een bezoek het historische Plaza de Mayo en we bevinden ons aan de voet van de Obelisk van Buenos Aires. U kunt kiezen of u het Teatro Colón, het MALBA, of beide wilt bezoeken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Geleid door een plaatselijke gids
De wandeling begint in het hart van de wijk San Telmo. Deze wijk is een van de oudste wijken van Buenos Aires en heeft een levendige tango- en kunstscène. Wij nemen de straat Defensa in zuidelijke richting, om een bezoek te brengen aan de antiekmarkten en de karakteristieke architectuur, de straatverlichting, kasseien straten, oude gebouwen en versieringen uit de 19e eeuw te bekijken en wij komen aan bij Lezama Park.

Zodra we het park verlaten, lopen wij twee blokken naar het zuidelijke deel van Puerto Madero. Deze wijk is de modernste van de stad en bestaat uit wolkenkrabbers en exclusieve restaurants en hotels. Daarna gaan we door naar Puente de la Mujer, een draaibrug die een op de tango dansend koppel voorstelt. Wij steken de brug over en lopen naar Avenida Belgrano. We gaan verder over de Avenida Paseo Colón, en na drie blokken komen we aan bij het historische Plaza de Mayo. Hier bezoeken we de Metropolitaanse Kathedraal en het Cabildo, het koloniale stadhuis; en het Casa Rosada, het presidentiële huis. 

Aan de andere kant van het plein nemen we Diagonal Norte en komen we aan bij de beroemde Obelisk van Buenos Aires, pictogram van de stad dat zich in het midden van 9 de Julio Avenue bevindt. We steken deze straat over en wandelen door twee blokken, en komen aan bij het Teatro Colón. Deze opera wordt beschouwd als een van de vijf beste ter wereld gezien omvang, akoestiek en curve.

Als u hebt gekozen voor de optie met een bezoek aan het Teatro Colón wordt de tour met gids afgerond in deze spectaculaire locatie. We bezoeken de hal, de hoofdfoyer, de galerie met busten en de Gouden Zaal. Bezoekers kunnen geweldige details over de architectuur, trappen, sculpturen, plafonds en glas-in-loodramen bekijken. Na een bezoek van 50 minuten eindigt de tour bij de deur van het theater.

Als u ervoor kiest een bezoek brengen aan het MALBA, gaan we met een openbare bus naar de wijk Palermo, waar het MALBA (Museum van Latijns-Amerikaanse kunst van Buenos Aires) zich bevindt. Dit museum is opgericht met als doel het verzamelen, bewaren, bestuderen en verspreiden van Latijns-Amerikaanse kunst. Het exposeert een erfgoed van ongeveer 400 werken van de belangrijkste moderne en hedendaagse kunstenaars van de regio. De tour eindigt bij de ingang van het museum (entree bij de prijs inbegrepen) waar u de gelegenheid hebt om te wandelen op uw eigen tempo en de tijd kunt nemen om elke kamer en de verschillende tentoonstellingen te bezichtigen.

De derde optie: u kunt kiezen voor de tour, inclusief een bezoek aan beide plekken, zodat u het Teatro Colón binnengaat. Na de rondleiding gaat u met uw gids naar het MALBA waar, nadat u toegang tot het museum hebt gekregen, de tour eindigt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Reisbureau - San Telmo
Vertrektijd:
10:30 uur
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
 • Wandeltocht + Teatro Colón: Eindigt bij het Teatro Colón (628 Cerrito St)
 • Wandeltocht + MALBA en wandeltocht + Colón en MALBA: Eindigt bij het MALBA Museum (3415 Pres. Figueroa Alcorta Av. )

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Wandeltour + Teatro Colón
Code: TG1

Tour van 4,5 uur. Inclusief een 3 uur durende wandeltocht en kaartjes voor de rondleiding met gids door het Teatro Colón

Engels
Van
USD 61,00
Prijsgegevens
Wandeltour + MALBA
Code: TG2

Tour van 4 uur. Inclusief een 3 uur durende wandeltocht en kaartjes voor het MALBA museum.

Engels
Van
USD 61,00
Prijsgegevens
Wandeltour + Colón en MALBA
Code: TG3

Tour van 5 uur. Inclusief een 3 uur durende wandeltocht en kaartjes voor de rondleiding met gids door het Teatro Colón en kaartjes voor het MALBA museum.

Engels
Van
USD 78,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeltocht door Buenos Aires inclusief Teatro Colón en MALBA

Colon Theater

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer per openbare bus
 • Toegang tot het Teatro Colón of het MALBA of beide (afhankelijk van de gekozen optie)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (aangeraden)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Volledige naam van alle passagiers en hun paspoortnummers zijn vereist om de reservering te bevestigen
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.