Boedapest privéproeverij van wijn en kaas

 • Locatie: Boedapest, Hongarije
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 56,75

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Proef een uur lang heerlijke Hongaarse wijnen.
Bij een bezoek aan Hongarije mag proeven van de lokale wijn niet ontbreken. Neem terwijl u in de hoofdstad bent even pauze voor een informatieve wijnproeverijtour met een kleine groep in Boedapest. Proef onder leiding van uw deskundige gids zes verschillende wijnen, geserveerd met begeleidende hapjes, en breid uw wijnervaring- en kennis uit. Deze tour is voor maximaal 20 personen, zodat u persoonlijke aandacht krijgt van uw deskundige gids. Proef een uur lang heerlijke Hongaarse wijnen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Gratis snacks inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Krijg tips van insiders ter plekke
Er begint een nieuw en spannend tijdperk voor de Hongaarse wijnsector en u krijgt de kans om daarvan deel uit te maken! Met meer dan 22 geheel verschillende wijnregio's en ruim 100 verschillende druivensoorten, waarvan meer dan 30 soorten inheems Hongaars, hebt u meer dan genoeg te ontdekken.

Ons programma voor de privéwijnproeverij is erop gericht om de belangrijkste Hongaarse wijnen te leren kennen en onze gasten meer te vertellen over de druiventeelt en de wijze waarop de druiven vandaag de dag in Hongarije worden verwerkt. De wijnproeverij vindt plaats in een speciale Hongaarse wijnkelder, waar de deskundige medewerkers u meer vertellen over de geografische oorsprong en de geschiedenis achter de 6 wijnen die u proeft.

Eén van de 6 wijnen die worden geproefd is een Tokaj, en de andere wijnen vormen een mix van rode en witte wijnen, aan de hand waarvan u kennismaakt met de wijnen die in Hongarije worden gemaakt. Daarnaast kunt u ook verschillende kazen en enkele typisch Hongaarse hapjes proeven. En het staat u natuurlijk vrij om tijdens uw bezoek de wijndeskundigen vragen te stellen over andere wijnen.

De wijnproeverij wordt gehouden in het Burchtdistrict, in een wijnkelder in de ruïnes van een voormalig Dominicaans klooster. (Let op: deelnemers moeten zonder problemen meerdere trappen met leuning op en af kunnen lopen.)

Deze tour is de perfecte kans om een beetje historie op te snuiven en de heerlijke wijnen en kazen van Hongarije te proeven.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Faust Wijnkelder (in de Dominicaanse kelder van het Hilton Hotel) I. district, Burcht van Boeda, Hess András tér 1-3.
Vertrektijd:
15:00 uur - Maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Faust Wijnkelder (in de Dominicaanse kelder van het Hilton Hotel) I. district, Burcht van Boeda, Hess András tér 1-3.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 15.00 uur
Code: EN1500

Vertrekt om 15:00 uur

Engels
Van
USD 56,75
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Boedapest privéproeverij van wijn en kaas

Small group Budapest wine tasting tour

Inbegrepen:
 • Proeverij van 6 wijnen met verschillende kazen en kleine hapjes. Engels commentaar
Niet inbegrepen:
 • Entreekosten voor bezienswaardigheden en musea
 • Vervoer naar het ontmoetingspunt of vanaf het eindpunt
 • Fooi/tip
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 4 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • Leverancier is niet verantwoordelijk voor onvoorziene vertragingen of ongevallen
 • Voor programma's die binnen 72 uur voor de vertrekdatum worden geannuleerd, gelden 100% annuleringskosten, zonder restitutie
 • Wanneer u niet komt opdagen of niet deelneemt aan een tour/programma, vindt er geen restitutie plaats
 • Gasten jonger dan 18 zijn niet toegestaan op deze tour
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: A.J.W. D , juli 2013

De proeverij was goed georganiseerd, prettige ambiance, mooie wijnen en duidelijke uitleg van een sommelier die weet waar hij over praat. Echter, de term and quot;tour and quot; is ietwat misleidend omdat de proeverij op 1 plaats is en niet zoals de naam lijkt te betekenen dat je diverse wijnbars/vinotheken langsgaat.