Grotavonturentour met een kleine groep in Boedapest

 • Locatie: Boedapest, Hongarije
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 44,01

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Mis terwijl u in Boedapest bent de unieke kans niet om de grotten van de stad te bezoeken met deze grottour met een kleine groep. U krijgt deskundige instructies en ook voor de uitrusting wordt gezorgd. Deze tour is een geweldige introductie op de sport van het grotten verkennen. Onder leiding van uw professionele gids kruipt en klimt u door het Palvolgyi-Matyashegyi-labyrint met zijn diverse niveaus. De meeste ruimten bevinden zich onder de residentiële wijk van Boedapest. Deze tour bevat niet meer dan 20 personen, u hebt dus gegarandeerd een geweldige en persoonlijke ervaring.
Kruipen, klimmen, extreem plezier in een unieke omgeving!
De warmwaterbronnen van Boedapest hebben een enorm ondergronds grottensysteem gevormd, dat kan worden onderzocht door te klimmen en te kruipen!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, is beroemd om zijn warmwaterbronnen. Veel mensen brengen een bezoek aan de beroemde thermische baden van Hongarije, maar slechts een paar weten dat het hete water, afkomstig uit de diepe ondergrond, ook nog iets anders heeft gemaakt. In de kalkstenen bergen onder Boedapest heeft het warme water een enorm grottensysteem gevormd dat naar men denkt meer dan 100 km lang is. De kuuroorden en grotten van Boedapest zijn genomineerd om op de Werelderfgoedlijst van UNESCO te komen. De langste grot van Boedapest is het 20,1 km lange grottensysteem Pálvölgy-völgyi-Mátyás-hegyi, dat zich in het Nationale Park Duna-Ipoly bevindt. Het is een doolhof met meerdere lagen, waarvan de meeste ruimtes onder de woonwijken van Boedapest liggen.

Als u geen claustrofobie hebt, kunt u zich aanmelden voor onze regelmatige tours door de grotten die geleid worden door gekwalificeerde speleologie-gidsen. Tijdens deze 2,5 -3 uur lange tours zult u vaak muren moeten beklimmen en door smalle doorgangen moeten kruipen, dus u moet zich wel voorbereiden op een avontuur.

De tours komen langs alle natuurlijke delen van de grot, onder begeleiding van professionele speleologie-gidsen. Alle benodigde uitrusting, overall, helm en lamp, worden verstrekt. U kunt zich omkleden in de kleedkamers. Hoewel u moet kruipen, klimmen, wurmen of sluipen tijdens de tour, hebt u geen ervaring in speleologie nodig.

Gidsen zijn gekwalificeerde leden van de Hongaarse Speleologievereniging.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bij de Pál-völgyi-grotten - 1025 Boedapest, Szépvölgyi-straat 162.
Vertrektijd:
Vanaf 1 februari 2017
14:30 uur - maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag
10:30 uur - dinsdag, donderdag
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de grotten.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.30 uur
Code: EN1030

Vertrek om 10:30 uur.

Engels
Van
USD 44,01
Prijsgegevens
Vertrek om 14:30 uur
Code: EN1430

Vertrek om 14:30 uur

Engels
Van
USD 44,01
Prijsgegevens
Vertrek om 15:30 uur
Code: EN1530

Vertrek om 15:30 uur

Engels
Van
USD 44,01
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Grotavonturentour met een kleine groep in Boedapest

Small group Budapest Caving tour

Inbegrepen:
 • Toegangsprijs voor speleologie
 • Professionele speleologie-gids voor de tour
 • Het gebruik van een helm en lamp
 • Gebruik van een overall
Niet inbegrepen:
 • Vervoer van en naar het ontmoetingspunt
 • Eten of drinken is niet inbegrepen, maar wel beschikbaar
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Vanwege verzekeringsredenen is deze tour niet geschikt voor personen jonger dan 14 jaar en ouder dan 55 jaar. Gasten onder of boven deze leeftijdsgrens mogen niet deelnemen aan de tour en ontvangen geen restitutie. Elke deelnemer moet geschikte, dichte sportschoenen dragen voor deze tour - teenslippers, hoge hakken en sandalen zijn niet geschikt en gasten verliezen hun recht op deelname zonder recht op restitutie
 • U moet een vrijwaring tekenen om deel te mogen nemen aan deze tour
 • Gast moeten zich kleden voor 16-18 °C en een warme trui bij zich hebben
 • Speleologie-overalls zijn beschikbaar op deze tour
 • Niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens de tour. Gidsen zijn gekwalificeerde leden van de Hongaarse speleologievereniging
 • Deelnemers moeten fysiek fit zijn en in staat zijn om 2 uur lang te klimmen en te kruipen
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Stijn V , augustus 2016

It was really amazing. One of the coolest things I ever did!