Privéwandeling: Burchtdistrict van Boeda

 • Locatie: Boedapest, Hongarije
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 46,44

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Tijdens deze privéwandeling door Boedapest ontdekt u de geheimen en bezienswaardigheden van het Burchtdistrict dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en waar u de spectaculaire Burcht van Boeda vindt. Ontdek samen met uw privé-gids de vele historische en verborgen bezienswaardigheden van de wijk terwijl u door de straten geplaveid met kinderkopjes loopt en leert over lokale legendes en folklore. Bekijk de buitenkant van de Burcht van Boeda, ga voor een rondleiding de Matthiaskerk binnen en eindig met adembenemende uitzichten op Boedapest en de rivier de Donau vanuit het Vissersbastion boven op de Burchtheuvel.

Talen tour

Gids Engels
Uw gids haalt u op bij uw hotel in Boedapest en brengt u naar het station voor openbaar vervoer (ticket bij de prijs inbegrepen) om naar het Burchtdistrict te gaan, waar uw 2 uur durende wandeling plaats zal vinden. Wandel door de smalle straatjes met kinderkopjes geplaveid van deze wijk die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en luister naar de verhalen, sagen en legendes over de geschiedenis, cultuur en folklore van Boedapest die uw privégids u vertelt.
Bezoek de belangrijkste attracties van het Burchtdistrict en krijg een uitgebreid overzicht van de historische gebeurtenissen die de wijk door de eeuwen heen hebben gevormd. U leert hoe de Burchtheuvel werd gebouwd en u ontdekt de strategische en symbolische doeleinden als verdediging bij een invasie.
Bewonder de buitenkant van de Burcht van Boeda (ook het Koninklijk Paleis en het Koninklijk Kasteel genoemd) en dwaal door de oude straatjes en steegjes rondom dit spectaculaire bouwwerk. Hier ziet u minder bekende gebieden die door de meeste bezoekers worden overgeslagen, zodat u een authentieke ervaring van dit wonderschone stukje Boedapest zult krijgen. U gaat naar het hart van het Burchtdistrict voor een bezoek aan de Matthiaskerk (als die gesloten is, bekijkt u de buitenkant). Dit is een van de mooiste gebouwen in het Burchtdistrict.
Het hoogtepunt van uw tocht is een reisje naar het nabijgelegen Vissersbastion, een versterking boven op de Burchtheuvel. Vanuit de uitkijktorens geniet u van het geweldige uitzicht op de stad en de rivier de Donau onder u.
Uw gids zal u ideeën, tips en aanwijzingen geven zodat u de rest van Boedapest zelfstandig kunt verkennen.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf de meeste hotels in het centrum van Boedapest
Vertrektijd:
9:30 of 15:00 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Tour eindigt nabij de Matthiaskerk

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: EN0930

De tour vertrekt vanaf uw hotel om 9:30 uur.

Engels
Van
USD 46,44
Prijsgegevens
MIDDAGTOUR
Code: EN1500

De tour vertrekt vanaf uw hotel om 15:00 uur.

Engels
Van
USD 46,44
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privéwandeling: Burchtdistrict van Boeda

Private budapest castle district tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Ophalen bij hotel
 • Toegangsprijs tot de Matthiaskerk en het Vissersbastion
 • Tickets voor openbaar vervoer
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Tour vindt plaats onder alle weersomstandigheden; trek wel geschikte kleding aan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.