Zelfstandig verblijf van 2 of 3 nachten in Boedapest met Budapest Card en dinercruise over de Donau

 • Tourcode: 5808CITYBREAK
 • Locatie: Boedapest, Hongarije
 • Duur: 3 dagen (circa)
Van USD 331,05

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Ontdek Boedapest onafhankelijk met dit arrangement met 2 of 3 overnachtingen, inclusief viersterren-accommodaties, privé-vervoer van en naar de luchthaven en een gratis Budapest Card. Zie zelfstandig het beste dat Boedapest te bieden heeft in uw eigen tempo. Verken het kasteeldistrict in Boeda, het parlementsgebouw en nog veel meer. De Budapest Card biedt een dinercruise langs de prachtige Donau tijdens uw verblijf, evenals gratis toegang, of met korting, tot vele andere bezienswaardigheden.

Hoogtepunten

 • Meerdaagse trip
 • Transfer van/naar vliegveld
 • Ontbijt inbegrepen
 • Geniet van een romantische avond met diner
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
Uw verblijf van 2 of 3 nachten begint met privévervoer vanaf de luchthaven naar uw hotel, het Star City Budapest Hotel. Dit driesterrenhotel in Pest heeft uitstekende standaarden en voorzieningen.

Tijdens uw verblijf kunt u zelf bepalen hoe u uw tijd doorbrengt. Maak uw eigen reisplan en verken de wijken Boeda en Pest naar eigen inzicht. In beide wijken, die worden gescheiden door de rivier de Donau, is er ontzettend veel te zien, van het geplaveide, historische Boeda tot de met bomen omzoomde promenades van Pest.

Uw pakket is inclusief een Budapest Card, waarmee u gratis (of met korting) enkele populaire attracties kunt bezoeken, zoals musea en galerijen, gratis met het openbaar vervoer kunt reizen, en korting krijgt bij bepaalde restaurants en bars in de stad. Een fantastische dinercruise over de Donau op de laatste dag van uw verblijf maakt ook deel uit van het pakket. Het ontbijt is ook inbegrepen, maar alle andere maaltijden en drankjes, plus alle extra activiteiten, zijn op eigen kosten. De activiteiten die in het Reisplan staan, zijn simpelweg suggesties. Wat u tijdens uw reis doet, is geheel aan u!

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Luchthaven en treinstation van Boedapest

Geef uw vlucht- en treingegevens ten tijde van de boeking door 
Vertrektijd:
Valt samen met het tijdstip van uw aankomst
Duur:
3 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Verblijf met 2 overnachtingen
Code: 2NT

Arrangement met 2 overnachtingen

Van
USD 331,05
Prijsgegevens
Verblijf met 3 overnachtingen
Code: 3NT

Arrangement met 3 overnachtingen

Van
USD 358,44
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Zelfstandig verblijf van 2 of 3 nachten in Boedapest met Budapest Card en dinercruise over de Donau

Budapest City Break

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij de luchthaven
 • Accommodatie volgens reisprogramma
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, A=avondeten)
 • Budapest Card
 • Dinercruise op de rivier de Donau
Niet inbegrepen:
 • Gids
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Reisplan:
Dag 1: Boedapest
Arriveer op de luchthaven van Boedapest en geniet van een privétransfer naar uw centraal gelegen hotel in Boedapest. Check in en breng de rest van de dag geheel naar eigen wens door. U kunt over de beroemde Kettingbrug lopen om het Hongaarse parlementsgebouw in neogotische stijl te bewonderen, dat uitkijkt over de rivier de Donau. Of geniet van het uitzicht vanaf het geplaveide Burchtdistrict in Boeda.

's Avonds proeft u de Hongaarse keuken bij een van de internationale restaurants of gezellige kroegen. Rust daarna uit in een van de levendige bars met een pálinka , een schnaps van fruit en honing. Eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Overnachting: driesterrenhotel Star City Hotel Budapest of vergelijkbaar

Dag 2: Boedapest (O)
Na het ontbijt kunt u de intrigerende Hongaarse hoofdstad gedurende de dag beter leren kennen. Haal uw Budapest Card op (deze wordt afgeleverd bij uw hotel) en verken de stad naar hartenlust. Toon uw kaart eenvoudigweg bij de deelnemende attracties voor gratis toegang of korting en gebruik de kaart om gratis met het openbaar vervoer te reizen, deel te nemen aan rondwandelingen, of voor speciale aanbiedingen bij geselecteerde restaurants.

Bezichtig de topattracties in Boedapest, zoals het op de UNESCO Werelderfgoedlijst opgenomen Burchtdistrict, de vesting die in de 13e eeuw werd gebouwd om de stad te verdedigen tegen bendes uit Mongolië. Ga met de kabelspoorbaan omhoog of wandel zelf de berg op naar de Burcht van Boeda, ook wel bekend als het koninklijk paleis, en loop rond de Kasteelberg om de middeleeuwse Weense Poort en het vissersbastion te zien. Dankzij uw Budapest Card kunt u met korting naar de prachtige Matthiaskerk, waar vele Hongaarse koningen zijn gekroond. Ook hebt u gratis toegang tot de Hongaarse Nationale Galerie, waar u Hongaarse schilderijen en sculpturen kunt zien die wel 500 jaar oud zijn.

Later op de dag kunt u heerlijk ontspannen winkelen of koffie drinken in Pest. Sluit de middag af op het Heldenplein of in het Vajdahunyad-kasteel in het bosrijke stadspark.

Als u twee nachten in Boedapest verblijft, geniet u 's avonds van uw inbegrepen dinercruise. Stap aan boord en vaar over de Donau langs enkele beroemde bezienswaardigheden, waaronder het Hongaarse parlementsgebouw en de Kettingbrug, die prachtig zijn verlicht. Drink wijn of champagne en geniet van een warm buffet met typisch Hongaarse gerechten terwijl u van het uitzicht geniet. Tijdens deze cruise wordt er muziek gespeeld door leden van het Hongaarse Folkloreorkest.

Overnachting: driesterrenhotel Star City Hotel Budapest of vergelijkbaar

Dag 3: Boedapest (O)
Check na het ontbijt uit en geniet van een privétransfer naar de luchthaven van Boedapest voor uw vlucht (alleen bij verblijf van twee nachten). Als u hebt gekozen voor een verblijf van drie nachten, kunt u nog een dag zelfstandig Boedapest verkennen. Wellicht hebt u zin om met uw Budapest Card gratis naar de Lukács thermaalbaden te gaan of naar de uitkijktoren en schatkamer van de Sint-Stefanusbasiliek voor een adembenemend uitzicht over de stad.

Eindig uw laatste avond in Boedapest met uw inbegrepen dinercruise over de Donau.

Overnachting: driesterrenhotel Star City Hotel Budapest of vergelijkbaar

Dag 4: Boedapest (O) Alleen bij verblijf van drie nachten
Check na het ontbijt uit en geniet van een privétransfer naar de luchthaven van Boedapest op tijd voor uw vlucht.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.