Mini-Europe - miniatuurstad met belangrijke Europese gebouwen

 • Locatie: Brussel, België
 • Duur: Varieert
Van USD 18,43

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Elk land in Mini-Europe heeft zo zijn eigen charme. In het miniatuurpark Mini-Europe krijgt u daarvan een voorproefje. U ziet een aantal van de beroemdste Europese bezienswaardigheden en historische gebeurtenissen gebouwd op een schaal van 1 op 25. Een avontuur dat u nergens anders beleeft! U kunt uw ticket upgraden voor een bezoek aan het waterattractiepark Océade.

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Ideaal voor families
 • Geliefd bij kinderen
Wandel in de typische sfeer van de mooiste steden van het oude continent. Het onmiskenbare klokgelui van de Big Ben verwelkomt u in hartje Londen. De gondels en de serenade van mandolines laten u de charmes van Venetië ontdekken. Reis met de Thalys van Parijs naar de uiterste uithoek van Frankrijk. Op het vliegveld staan de vliegtuigen klaar om op te stijgen naar de effectenbeurs van Kopenhagen, de Akropolis van Athene of de grachten van het oude Amsterdam.

Animaties brengen het allemaal tot leven… Laat de Vesuvius tot uitbarsting komen en voel de aarde beven. Breek de Berlijnse Muur af. Laat een klein Fins meisje in het ijskoude meer bij Olavinlinna duiken. Zo vaak u maar wilt. Roep Olé, olé! om de stierenvechter in de arena aan te moedigen. Meer dan 350 bezienswaardigheden en monumenten zijn tot in detail nagebouwd en elk is met zijn eigen typische sfeer in een passende groene omgeving geplaatst.

U kunt kiezen voor een gecombineerd ticket voor Mini-Europe en Océade. Dit zwemparadijs heeft zones in de openlucht en overdekte zones met glijbanen, een golfslagbad, sauna's, zwembaden en een waterspeeltuin, een Aquafun House en een draaikolk. Met een constante temperatuur van 29 graden Celsius is Océade de ideale plek om u te ontspannen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Mini-Europe bevindt zich in het Bruparck
Vertrektijd:
Wannneer het u schikt


Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

MINI-EUROPA
Code: MIEU

Entreebewijs Mini-Europa

Van
USD 18,43
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Mini-Europe - miniatuurstad met belangrijke Europese gebouwen

Mini Europe - Miniature Model Park
©998520

Inbegrepen:
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Transport naar/van bezienswaardigheid
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Het is aan te bevelen 1,5 tot 2 uur uit te trekken voor een volledige bezichtiging van het park
 • Let op: het park is van januari tot half maart gesloten
 • Van 20 juli tot en met 17 augustus is er iedere zaterdag, van 21:30 tot 24:00 uur, het lichtspektakel met muzikaal vuurwerk 'Mini-Europe by night'
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.