Dagtrip naar Brugge en Gent vanuit Brussel

 • Locatie: Brussel, België
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 54,74

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Ontdek middeleeuwse geschiedenis en Belgische mysteries op deze dagtrip van Brussel naar Gent en Brugge. Ontdek de historische, op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatste, steden Gent en Brugge - twee Vlaamse juweeltjes - met uw gids. Bezoek in Gent topattracties zoals de Sint-Baafskathedraal, de oude poort, de Sint-Niklaaskerk en de burcht van de graven van Vlaanderen. Reis per touringcar door het Belgische en Vlaamse landschap naar Brugge. Bewonder in Brugge het Minnewater en wandel over de geplaveide straten naar de indrukwekkende Grote Markt en de Basiliek van het Heilig Bloed.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Geleid door een plaatselijke gids

Nadat u 's ochtends wordt opgehaald bij uw hotel in Brussel. Ontmoet uw gids en stap in de touringcar met airconditioning voor een reis van 1 uur naar de stad Gent, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, die als een van de mooiste steden van België wordt beschouwd.

Begin uw tour met een bezoek aan de Sint-Baafskathedraal, die wereldberoemde schatten uit de late middeleeuwen herbergt, zoals het schilderij Het Lam Gods. Bewonder het sierlijke interieur van de kathedraal (optioneel) en laat u door uw gids informeren over de indrukwekkende geschiedenis ervan.

Verlaat de Sint-Baafskathedraal en maak een stadswandeling door Gent. Bezoek de populairste attracties van de stad zoals het belfort, de Sint-Niklaaskerk, de burcht van de graven van Vlaanderen (Gravensteen) en de historische gebouwen en middeleeuwse poort aan de Graslei.

Bezoek daarna de nabijgelegen stad Brugge - ook UNESCO-werelderfgoed - met uw gids en wandel over de geplaveide straten van het romantische Minnewater (meer van de liefde). Hier kunt u rustig de tijd nemen voor een kleine lunch in een nabijgelegen café of restaurant (op eigen kosten).

Begin daarna aan de stadswandeling en ontdek waarom zoveel mensen van over de hele wereld verliefd worden op deze prachtige Belgische stad. Bezoek het Sint-Janshospitaal, de Onze-Lieve-Vrouwekerk met het beeld van Michelangelo (optioneel), het Stadhuis, de Grote Markt en de middeleeuwse Basiliek van het Heilig Bloed.

Aan het einde van uw stadswandeling kunt u een boottocht over de pittoreske grachten van Brugge maken (op eigen kosten) en de stadsgezichten vanuit een ander perspectief in u opnemen.

Als het tijd is om Brugge te verlaten, stapt u weer in de touringcar voor de terugreis van 1,5 uur naar Brussel alwaar uw tour eindigt.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotel in Brussel (een van de 3 hieronder), of het kantoor van Brussels City Tour (Rue du Marché aux herbes 82)

Afgehaald worden bij het hotel is mogelijk bij de 3 onderstaande centraal gelegen hotels in Brussel:
Hotel Hilton City Center (Place Rogier 20)
Hotel NH Brussels Louise (Chaussée de Charleroi 17)
Hotel Floris Ustel Midi (Square de l’Aviation 6)

Geef uw gewenste ophaalpunt op ten tijde van de boeking. Vermeld uw gekozen ophaalpunt in het veld Speciale wensen tijdens het inschrijven of bij het afrekenen.

Let op:
 • Voor Ophalen bij het hotel: zorg dat u ten minste 45 minuten vóór de vertrektijd klaarstaat
 • Voor ophalen bij het kantoor van Brussels City Tour: zorg dat u ten minste 20 minuten vóór de vertrektijd klaarstaat
Vertrektijd:

9:00 uurOphalen bij het hotel begint 30-45 minuten eerder

U wordt ongeveer 30-60 minuten vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
10 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Brugge en Gent vanuit Brussel

Ghent and Bruges Day Trip

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Afhalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Afzetten bij hotel
 • Boottocht (ong. 7,60 Euro)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Entreeprijs Sint-Baafskathedraal (circa 4 euro)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Toegang tot Het Lam Gods in de Sint-Baafskathedraal is niet mogelijk op zondag
 • Het is raadzaam comfortabele wandelschoenen aan te trekken
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: MARIANNE D , juli 2014

DE BUSREIS WAS PRIMA GEORGANISEERD. GOED GEZELSCHAP. LUXUEUZE BUS. TOCH, MET ALLE RESPECT, VOND IK DE VROUWELIJKE GIDS AL IETS TE OUD VOOR DEZE LANGE DAG EN KON ZE UITEINDELIJK DE GROEP NIET MEER BOEIEN EN BIJEENHOUDEN.DOCH ZAL IK NIET NALATEN, INDIEN NODIG, NOGMAALS OP UW DIENSTEN BEROEP TE DOEN. MVG MARIANNE.

Beoordeling door: Adriana E , januari 2017

Helaas is het niet goed bevallen, We waren op de tour op dinsdag 22 maart. Vanwege de aanslagen in Brussel en de veiligheid om terug te keren, zijn we halverwege de tour opgehaald met de auto en hebben de tour dan ook niet af kunnen maken. Hopelijk hebben jullie hier een oplossing voor, omdat het een prijzige trip was.