Boston CityPASS

 • Locatie: Boston, Massachusetts
 • Duur: Flexibel
Van USD 59,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

De beroemdste attracties voor één geweldig lage prijs met meer dan genoeg tijd om alles te zien! En met een ontspannen negen dagen de tijd om alle tickets te gebruiken, kunt u alles doen tijdens een weekendje weg of de tijd nemen voor een bezoek aan deze wereldberoemde attracties! Bezoek het New England Aquarium, Museum of Science, Skywalk-observatorium in het Prudential Center, Boston Harbor Cruises OF het Harvard Museum of Natural History.


Talen tour

Tekst Engels
Tekst Nederlands

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
CityPASS is de beste deal in Beantown met echte tickets voor deze populaire bezienswaardigheden:
 • New England Aquarium
 • Museum of Science
 • Skywalk Observatory in het Prudential Center
 • Optieticket: Boston Harbor Cruises of het Harvard Museum of Natural History
CityPASS heeft al het werk al gedaan zodat u tijd en geld bespaart. Elk ticketboekje staat boordevol nuttige informatie, zoals openingstijden, vervoersinformatie, contactinformatie en tips van kenners zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Het boekje is compact zodat het in uw achterzak past. De pas is alles wat u nodig hebt om het beste van Boston te zien!

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Als u uw Boston CityPass-ticketboekje wilt ontvangen, moet u uw voucher inwisselen bij een van de vermelde bezienswaardigheden in Boston. Het ticketboekje wordt niet van tevoren naar u verzonden.

Laat uw CityPASS-boekje gewoon bij de entree van elke bezienswaardigheid zien. De kaartjesverkoper haalt het toepasselijke ticket dan uit het boekje, en u kunt naar binnen!

Vertrektijd:
 • De Boston CityPASS is na het eerste gebruik 9 dagen geldig
 • De voucher dient te worden getoond in ruil voor CityPASS-ticketboekjes, binnen 6 maanden vanaf de aankoopdatum
 • Ongebruikt CityPASS-ticketboekje: u vindt de vervaldatum van eerder aangeschafte CityPASS-boekjes aan de binnenzijde van de omslag
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Nederlands

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Boston CityPASS

Boston CityPASS

Inbegrepen:
 • Toegang tot New England Aquarium
 • Toegang tot Museum of Science
 • Toegang tot Skywalk Observatory in Prudential Center
 • Optieticket vanaf maart 2017: Harvard Museum of Natural History of Boston Harbor Cruises
Niet inbegrepen:
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tickets zijn ongeldig zodra ze uit het boekje zijn gehaald. Bij de entree van elke bezienswaardigheid wordt het corresponderende ticket eruit gehaald. Opmerking: de CityPASS biedt eenmalige toegang tot elke bezienswaardigheid per persoon
 • De voucher dient te worden getoond in ruil voor CityPASS-ticketboekjes, binnen 6 maanden vanaf de aankoopdatum. (De geldigheid van het gehele ticketboekje verloopt 9 dagen nadat dit voor het eerst is gebruikt.)
 • Bij uw ticket is handige informatie inbegrepen zoals openingstijden, openbaar vervoer en speciale tips van insiders over de beste tijd voor een bezoek aan elke attractie
 • Voor de meeste locaties die zijn inbegrepen bij de pas, gelden verschillende minimumleeftijden voor gratis toegang. U kunt ervoor kiezen een pas voor kinderen aan te schaffen om te voorkomen dat u in de rij moet staan voor de leeftijdscontrole en om de toegangsprijs te betalen. U kunt een Child Pass kopen voor kinderen, maar dit is mogelijk niet kostenbesparend
Standaard geldigheidsvoorwaarden
Uw ticket is 9 dagen geldig vanaf de datum waarop u deze voor het eerst gebruikt
Reisplan:
Bezienswaardigheden in Boston:

New England Aquarium
Het aquarium heeft meer dan 70 tentoonstellingen met waterdieren van over de hele wereld. De attracties en bezienswaardigheden in het aquarium zijn onder andere een koraalrif van vier verdiepingen, het New Balance Foundation Marine Mammal Center in de open lucht, tentoonstellingen over kwallen en een tentoonstelling over zeehonden in de haven (Central Wharf nabij Atlantic Avenue)
Gratis voor kinderen tot 2 jaar

Museum of Science
Meer dan 550 interactieve tentoonstellingen met praktisch plezier. Geniet van live-dierenshows, wetenschapsdemonstraties, wisselende tentoonstellingen en de adembenemende Theater of Electricity-bliksemshow! (in het Science Park aan de Charles River)
Gratis voor kinderen tot 2 jaar

Skywalk Observatory in het Prudential Center
De Skywalk Observatory is een must-see: het hoogste en het enige observatorium van Boston en New England. U kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de stad en haar omgeving en van informatieve en interactieve tentoonstellingen over de beroemde historische plekken, artiesten en atleten van Boston. Voor een unieke culinaire ervaring brengt u een bezoek aan het restaurant Top of the Hub op de 52e verdieping. (Prudential Center op 800 Boylston Street)
Gratis voor kinderen tot 3 jaar

Optieticket - keuze tussen:

Harvard Museum of Natural History
Het Harvard Museum of Natural History presenteert weergaloze collecties en onderzoek van wetenschappers van de universiteit. Het museum heeft als doel om het inzicht in en de waardering voor de natuur en de mens te vergroten door mensen van alle leeftijden nieuwsgierig te maken (26 Oxford Street)
Gratis voor kinderen t/m 3 jaar

OF

Boston Harbor Cruises
Deze sightseeingcruises zijn niet alleen leuk, maar u leert ook nog wat. En met vier verschillende opties waaruit u kunt kiezen, vindt u zeker een tour die bij u past.
Seizoensgebonden beschikbaarheid: april - november
Gratis voor kinderen tot 2 jaar

Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.