Toegangskaart voor Casa Terracota

 • Tourcode: 62814P1
 • Locatie: Bogota, Colombia
 • Duur: 2 uur (circa)

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Casa Terracota is een particuliere instelling die gerealiseerd is met de persoonlijke inzet van de architect. Het is ons doel het gebouw te behouden als icoon van design en architectuur, en een omgeving te creëren waarin kunstonderwijs gegeven en genoten kan worden. Daarom waarderen wij de bijdrage die u levert door een toegangsbewijs te kopen. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdens het bezoek voorzichtig te zijn. Loop niet op het dak, hang niet aan de muren en zet de kraan niet open.

Talen tour

Iedereen die tijdens een bezoek aan Villa de Leyva — een klein stadje in Boyacá, Colombia — Casa Terracota ziet, voelt zich onmiddellijk aangetrokken en vraagt zich geïntrigeerd af: wat is dit voor plek? Wie heeft dit enorme gebouw met zijn onregelmatige vormen, kleuren en texturen ontworpen? Waarom? Waar is het voor gebruikt? Wie was de opdrachtgever? Van wie is het tegenwoordig? Hoe voelt het om er binnen te stappen of, sterker nog, er te wonen?

Behalve het grootste aardewerk in de wereld, is Casa Terracota ook een onovertroffen kunstwerk. Niet alleen architectuur en design, maar ook alle kunstvormen en ambachten die u maar kunt bedenken, vloeien in elkaar over. De reden is dat de ontwerper — de Colombiaanse architect Octavio Mendoza Morales — gelooft dat dit allemaal belangrijke instrumenten zijn om innovatieve ruimten te creëren. Ruimten die een andere manier van leven mogelijk maken; levensstijlen die niet alleen vriendelijk zijn voor de bewoners van het gebouw, maar ook voor de omliggende gemeenschap en het milieu.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Casa Terracota: Via Sachica, Villa de Leyva, Colombia
Vertrektijd:
Casa Terracota is open van 09:00 tot 18:00 uur
Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Toegangskaart voor Casa Terracota

Casa Terracota

Inbegrepen:
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.