Wandeling door het echte Berlijn: kunst, eten en tegencultuur

 • Locatie: Berlijn, Duitsland
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 295,82

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem een kijkje in de vele intrigerende subculturen van Berlijn op deze fascinerende wandeling. Uw deskundige gids neemt u verder mee dan alleen naar de typische toeristische bezienswaardigheden en laat u zien hoe verschillende gemeenschappen het leven in deze bruisende stad ervaren. Bezoek wijken zoals Prenzlauer Berg, Mitte en Friedrichshain. Kom meer te weten over culturele tegenbewegingen in de geschiedenis van Berlijn en bekijk de prachtige straatkunst en graffiti in de hele stad. Omdat dit een privétour is, kunt u zelf het reisplan bepalen en afstemmen op uw eigen interesses.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
Na de ontmoeting met uw gids bij de televisietoren in het centrum van Berlijn gaat u buiten de gebaande paden en ontdekt u het echte Berlijn. Ontdek verborgen juweeltjes die de meeste toeristen niet te zien krijgen tijdens deze uitgebreide wandeling waarop u Berlijn ziet door de ogen van de lokale bevolking. Omdat dit een privétour is, staat het u vrij om veel foto's te maken, veel vragen te stellen en met uw gids af te spreken om naar plekken te gaan die uw speciale interesse hebben.

Bezoek wijken zoals Prenzlauer Berg, Mitte en Friedrichshain. Verken het kleurrijke Turkse gebied van Kreuzberg en de joodse gemeenschap van de stad. Bekijk moderne en underground kunstgalerieën, stadsboerderijen, guerillatuinen, biologische markten en de ongelofelijke straatkunst, graffiti en muurschilderingen in Berlijn.

Kom meer te weten over de oorsprong van kerrieworst, een populaire Duitse vorm van fastfood bestaand uit gebraden varkensworst met ketchup die is gekruid met kerrie, en Döner kebab, een Turkse gyro die voor het eerst is geserveerd in Berlijn. Ga ook naar de Prater Garten, de oudste biertuin van Berlijn.

Tijdens de wandeling van 4,5 uur door de stad wijst uw gids u op plaatsen die verband houden met verschillende culturele tegenbewegingen, zoals de studentenprotesten uit de jaren '60, de opkomst en ondergang van de Baader-Meinhof-groep in de jaren '70 en de 1 mei-rellen uit de jaren ‘80. Kom meer te weten over het elektronische dance music-festival genaamd The Love Parade en de hiphop-, reggae- en rasta-scene van Yaam Beach.

Uw privéwandeling door de rijke alternatieve culturele scene van Berlijn eindigt bij Yaam Beach, maar uw gids kan u tips geven hoe u meer van het echte Berlijn kunt zien.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tv-toren in het centrum van Berlijn
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij Yaam Beach, Stralauer Platz 35, Berlijn

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: DPT10AM

Privéwandeltocht, vertrektijd 10:00 uur

Engels
Van
USD 295,82
Prijsgegevens
Vertrek om 14.00 uur
Code: DPT2PM

Privéwandeltocht, vertrektijd 14:00 uur

Engels
Van
USD 295,82
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Wandeling door het echte Berlijn: kunst, eten en tegencultuur

Private Tour: Berlin Off-the-Beaten Path Walking Tour

Inbegrepen:
 • Wandeltocht
 • Privégids
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • AB-ticket voor openbaar vervoer
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 24 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Een AB-ticket voor het openbaar vervoer is nodig voor bepaalde delen van de tour. Uw gids kan u indien nodig helpen bij het kopen van een kaartje
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.