Vanaf US$ 20,03

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
Beschikbare opties aan het laden ...


Time6 uur (ong.)
TicketMobiel ticket
Aangeboden in: Engels

Overzicht

Ga vanuit Berlijn naar het noorden en reis naar het verleden bij concentratiekamp Sachsenhausen, een van de grootste concentratiekampen in nazi-Duitsland. Terwijl u de gedenkplaats verkent met een gids, komt u meer te weten over de geschiedenis van het kamp en degenen die er vastzaten: een essentiële achtergrond bij het heden en verleden van Duitsland.

Beoordelingen

Viator-reizigersbeoordelingen

5,0
548 beoordelingen
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
C
, nov 2015

De manier waarop onze gids Dennis ons deze toch aangrijpende tocht heeft begeleid is lovenswaardig. Geen datums en cijfers maar wel een verhaal van een man die dit kamp heeft overleefd. Een must voor iedereen die op een of andere manier bij de oorlogen zijn betrokken geweest of nooit mee willen betrokken worden!!

G
, mrt 2015

Schitterende begeleiding van een zeer goede gids.
Alleen was de tijd te kort om alles in detail te bekijken of te bestuderen.

E
, dec 2014

De reis was goed geregeld, vanaf het begin tot einde. Je werd naar je gids gebracht ivm omleidingen qua openbaar vervoer. De gids (Jonny) kon veel vertellen over het kamp. Hij kon ook goed antwoord geven op je vragen. één tip: de tijdsduur dat je daar was, was aan de korte kant. Hierdoor was er weinig tijd om alles te kunnen zien en ergens even bij stil te staan. absolute aanrader voor als je naar Berlijn gaat! Erg indrukwekkend en interessante wandeling.

H
, jan 2014

een zeer indrukwekkende tour onder leiding van een jonge maar o zo deskundige reisleider Jonny. Hij vertelde ons dingen van de 2e wereldoorlog die wij nog niet wisten.

J
, jan 2014

Zeer zeker aan te raden. Erg indrukwekkend. Prima gids had soms alleen wat haast waardoor groep uiteen viel

A
, dec 2013

een and quot;must and quot;om te doen - indtrukwekkend - uitstekende gids -

B
, aug 2013

Indrukwekkend, Asley was een geweldige gids. Ze praat erg duidelijk, wist veel te vertellen, prettig in omgang.

M
, apr 2013

Carlos has been an excellent guide and he informed us really well in a respectful manner. We were impressed with his knowledge on the history.

R
, sep 2018

I nearly allowed my experience to be tainted by a Scottish guide who automatically assumed I was angry when I asked a relative question because I was a black woman who was passionate about a subject! Horrific!

A
, jul 2018

Eeirie and very sobering


Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
+31 85 888 1845
Bel naar +31 85 888 1845
Productcode: 3817CAMP

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden