Viator

Privétour: Berlijn per Trabant-limousine

 • Tourcode: 7078CITY
 • Locatie: Berlijn, Duitsland
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 246,92

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Geniet van de bezienswaardigheden van Berlijn vanuit een Trabant-limousine! Dit aangepaste voertuig biedt meer ruimte en wat meer luxe dan de standaard Trabant-auto's uit de voormalige Duitse Democratische Republiek en is het perfecte vervoermiddel voor een tour door de stad. Leer meer over Berlijns geschiedenis van uw privégids, geniet van het commentaar afgestemd op uw interesses en bewonder bezienswaardigheden zoals Checkpoint Charlie, het Museumeiland, de Berlijnse televisietoren en nog veel meer. Entreeprijzen en eten zijn voor eigen rekening.

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Kleine groepstour
Stap in een Trabant-limousine bij uw hotel of een andere locatie in het centrum Berlijn, als u dat wenst. Ontspan met een drankje terwijl uw privéchauffeur/gids door de straten van de stad rijdt, en kom meer te weten over uw unieke vorm van vervoer: een aangepaste, iets luxere versie van de iconische DDR-auto.

Reis door het centrum van Berlijn en het regeringdistrict, zie Berlijnse topattracties zoals de Potsdamer Platz en Leipziger Platz, en stop voor foto's bij delen van de originele Berlijnse Muur. Luister naar de oorlogsgeschiedenis van bezienswaardigheden zoals Checkpoint Charlie en zoef langs de Gendarmenmarkt, Berlijnse televisietoren en het Museumeiland dat op de UNESCO-lijst staat.

Stop halverwege de tour voor de lunch en probeer eventueel een traditionele Berlijnse currywurst, een gebakken worst van varkensvlees met currysaus.

Ga door met de tour langs meer Berlijnse bezienswaardigheden, van de Alexanderplatz en de Brandenburger Tor tot het Holocaust-monument en Slot Bellevue. Als u in het bijzonder in een bezienswaardigheid geïnteresseerd bent, laat het uw gids dan weten. Het mooie van een privétour is dat die flexibel is en aan uw wensen kan worden aangepast.

Nadat u één tot drie uur bezig geweest bent met Berlijn te verkennen, gaat u weer terug naar het beginpunt waar uw tour eindigt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in het centrum van Berlijn
Vertrektijd:
Deze tour kan op elk gewenst moment worden uitgevoerd. Neem contact op met de plaatselijke organisator vóór de reis om uw gewenste begintijd te regelen
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour van 1 uur
Code: 1HR

1 uur durende privé limousinetour door Berlijn

Van
USD 246,92
Prijsgegevens
Tour van 2 uur
Code: 2HR

2 uur durende privé limousinetour door Berlijn

Van
USD 371,00
Prijsgegevens
Tour van 3 uur
Code: 3HR

3 uur durende privé limousinetour door Berlijn

Van
USD 495,08
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: Berlijn per Trabant-limousine

Berlin City Tour and Government District in a Trabi Limousine

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Lichte versnaperingen
 • Privégids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.