Straatkunsttour door Berlijn en graffitiworkshop

 • Locatie: Berlijn, Duitsland
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 46,44

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Duik in de artistieke kant van Berlijn met een inleiding in de graffiti- en straatkunstcultuur van de stad. U ziet de mooiste straatkunst van Berlijn tijdens deze privétour onder leiding van een lokale kunstenaar en u doorkruist Berlijn om levendige voorbeelden van straatkunst in de stad te bekijken. Daarna krijgt u een workshop straatkunst maken van 2 uur en maakt u uw eigen straatkunstwerk dat u mee naar huis mag nemen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
U ontmoet uw privégids, tevens een lokale kunstenaar, op de door u gewenste locatie. Ga vervolgens per metro en lopend naar locaties met straatkunst van de levendige undergroundscene van Berlijn. Het kan zijn dat u muurschilderingen van Blu, Osgemeos, Ema Jones, ROA en anderen tegenkomt. Volg uw gids en ontdek een paar voorbeelden van stadskunst die zijn gemaakt op dit enorme stedelijke doek. De kunst verandert snel in de straten, dus er is altijd nieuw werk. Het is zelfs mogelijk dat u kunstenaars live aan het werk ziet.

U ziet meer dan 50 lokale en internationale artiesten aan het werk in hun studio's of op straat. U bent vrij om met de kunstenaars te praten, misschien over welke richting de beweging opgaat of over de veranderingen die voortvloeien uit de toename van digitaal gecreëerde kunst. Onderweg leert u meer over de ongeschreven regels en gedragscodes die van toepassing zijn op graffiti en straatkunst.

Na een inspirerende tour langs de straatkunst van de stad, krijgt u instructies over hoe u verschillende graffititechnieken moet uitvoeren tijdens een praktische workshop in een verlaten fabriek. U leert hoe u moet werken met sjablonen en paste-ups, hoe u verschillende soorten straatkunst kunt herkennen en u krijgt een introductie in het vocabulaire van straatkunst en graffiti. U krijgt de kans om de muren van de creatieve ruimte van de fabriek te beschilderen en vervolgens maakt u uw eigen sjablonen en straatkunst om mee naar huis te nemen als aandenken aan deze fascinerende ervaring in Berlijn.

Uw tour eindigt na de workshop in de Berlijnse wijk Lichtenberg.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw gewenste locatie; neem contact op met de plaatselijke organisator
Vertrektijd:
De door u gekozen tijd
Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij Josep Orlopp Strasse 38, Lichtenberg

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Straatkunsttour door Berlijn en graffitiworkshop

Private Workshop: Berlin Street Art and Graffiti

Inbegrepen:
 • Privégids
 • Materiaal en uitrusting voor schilderworkshop
 • Uw eigen gemaakte souvenir
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • AB-ticket voor openbaar vervoer aanbevolen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.