Vanaf US$ 37,38

Laagsteprijsgarantie

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
Beschikbare opties aan het laden ...


Time4 uur 30 minuten (ong.)
TicketMobiel ticket
Aangeboden in: Engels

Overzicht

De beste manier om de bezienswaardigheden en geschiedenis van Berlijn te ontdekken, is tijdens een fietstocht! U hebt plezier, maakt gezellig een praatje, krijgt wat beweging en wordt vermaakt door uw ervaren gids. De beste dag die u in Berlijn zult doorbrengen!

Beoordelingen

Viator-reizigersbeoordelingen

5,0
451 beoordelingen
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
A
, sep 2016

Fietstocht door een heel groot deel van Berlijn, waarbij langs alle bekende bezienswaardigheden wordt gereden en gestopt voor een uitleg over o.a. de geschiedenis. De gids, de Australische Dave, wist veel te vertellen tijdens de rit en was erg enthousiast. De lunch in een gezellige biergarten was ook geslaagd. Al met al een zinnige en gezellige fietstocht.

H
, jul 2016

Een leuke fietstour door Berlijn onder leiding van Jeff. Hij kon veel vertellen over de geschiedenis van rond 1960 tot nu. Leuk om alle hotspots van Berlijn te zien per fiets. Tussendoor een lekkere lunch in een Biergarten. De gids praatte engels en was prima te volgen.

I
, nov 2015

Het was super..!!!
Goeie gids, goeie uitleg, leuke route.
Alleen jammer dat de uitleg in het Engels was, hadden liever Duits gehad.

C
, nov 2015

Geweldige tocht in een heerlijke stad. Het stralende weer zal daar uiteraard hebben toe bijgedragen. Onze Canadese gids Alex was ideaal voor deze toch en ons gezelschap. Aangenaam tempo om de highlights te ontdekken!!

O
, okt 2015

Veel gezien, onder leiding van een prima gids en een leuke groep. Kan het iedereen zeer zeker aanraden!

C
, mrt 2015

Er werd in onze ogen te weinig rekening gehouden met het feit dat niet iedereen even vlot het verhaal van de Australische gids kon volgen. De dame wenste geen rekening te houden met dat feit. Op de vraag of ze het wat rustiger kon vertellen, was het antwoord doodeenvoudig and quot;nee and quot;. Verder prima tour maar of de klant ook nog enigszins 'koning' is betwijfel ik ten zeerste. Ik zal dit wel vermelden als ik anderen een fietstour door Berlijn aan zal raden.

W
, dec 2014

superleuke fietstocht die zeker de moeite waard is. Het enige minpuntje is is dat de verzamelplaats niet echt duidelijk was. Locatie was alexanderplatz, maar deze is groot en verdeeld en uiteindelijk na navragen net op tijd gevonden. Volgende keer misschien erbij vermelden dat het onder de tv toren is......

R
, dec 2014

Voor ons was het een zeer aangename dag. Onze reisleidster Kate is echt iemand uit de duizend. Op een zeer aangename en leerrijke manier werden wij door Berlijn gebracht. Een aanrader voor iedereen. Wat opviel was dat vooral de veiligheid prioritair is. Ik zou niet aarzelen om terug met hun op stap te gaan.

A
, jul 2014

Fietstocht was erg leuk, veel gezien en veel informatie gekregen.
Helaas was het weer niet zo goed die dag en erg koud.

E
, jun 2014

Det kan klart anbefales. Vi kørte med Kevin som var vildt frisk og nem at forstå. Kan anbefales også selv om man ikke cykler til daglig.


Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
+31 85 888 1845
Bel naar +31 85 888 1845
Productcode: 3933STDBIKE

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden