Dagtrip vanuit Belfast naar de Giant's Causeway

 • Locatie: Belfast, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 26,94

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek het UNESCO-werelderfgoed Giant's Causeway en andere bezienswaardigheden in Noord-Ierland tijdens deze tour van een hele dag vanuit Belfast! U reist per luxe bus, u stopt om Carrickfergus Castle, de beroemde touwbrug van Carrick-a-Rede en de Old Bushmills Distillery te bezichtigen voordat u aankomt bij de Giant's Causeway. Klim met uw deskundige gids over de beroemde stenen van deze plek, waarna u terugkeert naar Belfast.

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Verlaat 's ochtends het centrum van Belfast en ga naar de eerste stop, Carrickfergus Castle, een opvallend Normandisch kasteel, volgens zeggen een van de best bewaarde in Noord-Ierland. Geniet van een fotostop hier en uw gids vertelt hoe het kasteel in de 12e eeuw werd gebouwd om de weg naar Belfast Lough te bewaken.

Ga per luxe touringcar naar het noordoosten langs de kust van Antrim. U gaat naar de beroemde touwbrug van Carrick-a-Rede, een spannende oversteek die het vasteland met het eiland Carrick-a-Rede verbindt. Voelt u zich dapper? Loop over deze brug (op eigen kosten) en probeer niet omlaag te kijken naar de diepte van 30 meter! Als u liever de grond onder uw voeten voelt, zal uw gids u in de juiste richting wijzen voor een stevige wandeling langs de prachtige landtong.

We lunchen vervolgens in het mooie dorpje Ballintoy, in een lokale pub die zelfgemaakte traditionele gerechten aanbiedt.

Stap weer in de bus en ga verder naar de Old Bushmills Distillery, waar de beroemde Ierse whisky Bushmills wordt geproduceerd. Kijk rond in de leuke souvenirwinkel, en vertrek vervolgens naar de ongelooflijke Giant's Causeway!

De Giant's Causeway is de eerste plek in Noord-Ierland die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO is gezet en is erg indrukwekkend! Dit fascinerende natuurlijke fenomeen bestaat uit zeshoekige rotskolommen die op de een of andere manier als verbijsterende puzzelstukken perfect in elkaar passen. Beklim de oude stenen langs de kustlijn en luister naar een professionele National Trust-gids die vertelt over de mythen rondom dit fenomeen. Volgens een populair verhaal zijn de rotsen gemaakt als gigantische trapstenen voor de fameuze Ierse reus Finn McCool zodat hij via de zee naar Schotland kon oversteken.

Nadat u hebt genoten van de Giant's Causeway, stapt u weer op de bus en reist u naar het zuiden. Onderweg stopt u bij de eeuwenoude ruïnes van Dunluce Castle, een belangrijke middeleeuwse vesting. Na een korte wandeling keert u terug naar het centrum van Belfast waar uw tour eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in Belfast om 8:20 uur.
Vertrektijd:
8:40 uur

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Centrum van Belfast

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Dagtrip vanuit Belfast naar de Giant's Causeway

Giant's Causeway

Inbegrepen:
 • Afhalen bij het hotel (alleen bij bepaalde hotels in het centrum van de stad)
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Afzetten bij hotel
 • Toegangsprijs (touwbrug van Carrick-a-Rede & bezoekerscentrum van Giant's Causeway)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: PTA v , april 2015

Een geweldige dag met 'the coach' langs de kust van Noord Ierland onderweg naar Giants Causeway. Allen, de chauffeur, was n bijzondere aangename gids die eindeloos veel wist te vertellen. Echt een aanrader!

Beoordeling door: jan f , november 2015

een hele mooie dagtocht,prima verzorgt en een geweldige chauffeur.

Beoordeling door: Danielle d , augustus 2015

Heel vervelende ervaring. Voor vertrek werden we op onbeschofte wijze de bus uitgestuurd.... ondanks mijn betaalbewijs/bevestiging per mail. Bus zat vol. Werd op zich snel opgelost maar droeg niet echt bij aan de voorpret. Eerste stop het kasteel was niet veel bijzonder, de rest van de tocht absoluut de moeite waard.