Viator

'Game of Thrones' County Down-filmlocatiestour vanuit Belfast, inclusief bezoek aan Winterfell

 • Tourcode: 5844GOTWIN
 • Locatie: Belfast, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 8 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Wandel door het Haunted Forest, bekijk de Riverlands, maak een grandioze entree op Winterfell en nog veel meer op deze 'Game of Thrones'-dagtrip vanuit Belfast. Reis per touringcar met airconditioning en een deskundige gids naar County Down en bezoek locaties uit de bekroonde HBO-serie. Verken Tollymore Forest Park, de echte locatie van het Haunted Forest, en breng een bezoek aan Inch Abbey en Audley's Castle, die in de serie fungeerden als The Twins en de Riverlands. Het hoogtepunt van de tour is Castle Ward - de locatie van Winterfell - waar u kunt deelnemen aan een optionele boogschietsessie.

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
Ontmoet uw gids bij uw hotel in het centrum van Belfast en ga aan boord van een touringcar met airconditioning en reis naar County Down, de locatie van Winterfell, The Haunted Forest en vele andere locaties uit de populaire tv-serie, Game of Thrones. Onderweg vertelt uw gids verhalen over het populaire HBO-drama, gebaseerd op George R. R. Martin's boekenserie Het lied van ijs en vuur.
Na ongeveer 1,5 uur arriveert u bij uw eerste stop: Tollymore Forest Park, dat dienst doet als het Haunted Forest ten noorden van de Muur achter de noordelijke grens van de Zeven Koninkrijken. Met uw gids bezoekt u de plek waar Ned Stark en zijn zonen een dode reuzenwolf en haar overlevende pups vonden. Bekijk ook de plek waar de White Walkers in de eerste aflevering aanvielen.
Ga vervolgens naar de kuststad Newcastle waar u kunt lunchen (op eigen kosten) in een plaatselijk restaurant voordat u verdergaat naar Inch Abbey. Krijg van uw gids te horen hoe de ruïnes van de 800 jaar oude abdij en het terrein werden omgevormd tot The Twins en de Riverlands, en bekijk de locatie waar Lady Catelyn het nieuws over Ned's dood te horen kreeg en waar Robb tot koning van het noorden werd gekroond.
Bewonder vervolgens Castle Ward, een prachtig voorouderlijk kasteel dat werd gebruikt als Winterfell, het huis van House Stark. Stap het landgoed van meer dan 330 hectare op met uw gids en maak foto's van de plek waar Koning Robert Baratheon en zijn gevolg in Winterfell aankwamen. Bekijk ook waar Arya Needle sleep en neem deel aan een optionele boogschietsessie (op eigen kosten).
Maak uw laatste stop bij Audley's Castle. Het kasteel uit de 15de eeuw staat aan de kust van Strangford Lough en het terrein deed dienst als de achtergrond van het kamp van Robb in seizoen twee. Het is ook de plek waar Alton Lannister gevangen zat met Jaime.
Als de tijd om is gaat u terug naar uw touringcar en kunt u ontspannen voor de terugreis naar Belfast. Uw dagtrip komt ten einde wanneer u in het centrum wordt afgezet.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Belfast
Vertrektijd:
9:15
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Hierna keert u terug naar het centrum van Belfast

Aanvullende informatie

'Game of Thrones' County Down-filmlocatiestour vanuit Belfast, inclusief bezoek aan Winterfell

'Game of Thrones' County Down Filming Locations Tour from Belfast Including Winterfell

Inbegrepen:
 • Ophalen bij hotel
 • Chauffeur/gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Toegang tot Tollymore Forest Park enkasteel Ward Estate
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Afzetten bij hotel
 • Boogschietsessie
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.