Vierdaagse privétour door Beijing: Chinese Muur, Verboden Stad, Plein van de Hemelse Vrede en diner met Pekingeend

 • Locatie: Beijing, China
 • Duur: 4 dagen, 3 nachten
Van USD 449,33

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de meest populaire bezienswaardigheden in Beijing tijdens deze meerdaagse, all-inclusive tour door de stad met een privégids. Tijdens deze stressvrije tour door Beijing bezoekt u Plein van de Hemelse Vrede en de Verborgen Stad en leert u over de politieke geschiedenis van Beijing. Geniet van de natuurlijke en architectonische wonderen van de Chinese Muur en het Zomerpaleis en meng u onder de lokale bewoners in een 'hutong', een traditionele Beijingse steeg. Ga op in de Chinese cultuur tijdens een Beijingse acrobatiekshow en dineer met China's beroemde Pekingeend.

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Ontbijt inbegrepen
 • Diner inbegrepen
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Lunch inbegrepen
 • Meerdaagse trip
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
Dag 1 (A)
Privé-ophaalservice vanaf de internationale luchthaven van Beijing brengt u naar het hotel. Na de instructies bent u vrij om te gaan genieten van de hotelfaciliteiten of om de stad in uw eentje te gaan verkennen voordat u naar bed gaat. (Zie hieronder voor meer informatie over het boeken van uw eigen hotel).

Dag 2 (O, L, A)
Na het ontbijt neemt de gids u mee naar het Plein van de Hemelse Vrede om de Tiananmen-toren, het monument voor de Volkshelden, de Grote Hal van de Mensen en het monument voor partijvoorzitter Mao te bezichtigen. Vervolgens brengt u een bezoek aan de Verboden stad, een Chinees keizerlijk paleis dat vele jaren heeft gediend als politiek regeringscentrum.

We maken een stop in een hutong in Beijing, een steeg omzoomd door traditionele woningen met binnenplaats, waar u kunt opgaan in de levensstijl van een typische inwoner van Beijing. Deze woningen zijn van groot cultureel belang in de samenleving van Beijing en vormen een sterk contrast met de bezienswaardigheden die u eerder op de dag hebt gezien. Later kunt u gaan genieten van een avond van amusement tijdens een Beijingse acrobatiekshow - een adembenemende vertoning van ogenschijnlijk onmogelijke kunsten en trucs, zoals jongleren met porseleinen urnen en balanceren op ongelijkmatig opgestapelde stoelen!

Dag 3 (O, L, A)
Deze dag is gevuld met prachtige landschappen en indrukwekkende architectuur, eerst met een tour van de Chinese Muur bij Mutianyu. Ga met de kabelbaan naar boven op de muur en bewonder de massieve structuur die door het bos kronkelt. Breng met uw gids een bezoek aan het mooie Zomerpaleis en bewonder de prachtige paviljoenen aan de ene kant en het natuurlijke landschap van heuvels en open water aan de andere. Geniet bij het diner van een heerlijk banket van perfect geroosterde Chinese Pekingeend, geserveerd met pannenkoeken, lente-uitjes en een zoete bonensaus - een heerlijke manier om u aan het eind van de dag te ontspannen!

Dag 4 (O)

U wordt afgezet bij de internationale luchthaven van Beijing als einde van uw bezoek aan Beijing.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vertrekt vanaf de internationale luchthaven van Beijing
Vertrektijd:
Verschilt - op basis van vluchttijd of voorkeur van passagier. Neem contact op met de plaatselijke dienstverlener voor een specifieke ophaaltijd.
Duur:
4 dagen, 3 nachten
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour zonder hotel
Code: NONPEN

Beijing-tour waarbij passagier voor eigen hotelovernachtingen zorgt

Van
USD 449,33
Prijsgegevens
Vijfsterrenhotel in Beijing
Code: 5DBL

Beijing-tour met 3 overnachtingen in een vijfsterrenhotel

Van
USD 876,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Vierdaagse privétour door Beijing: Chinese Muur, Verboden Stad, Plein van de Hemelse Vrede en diner met Pekingeend

Great Wall of China

Inbegrepen:
 • Entreeprijzen voor alle bezienswaardigheden die in het reisplan worden vermeld
 • Professionele, Engelssprekende gids
 • Privévervoer tussen locaties
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, A=avondeten)
 • Ophalen en afzetten bij hotel/vluchthaven
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 10 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Passagiers kunnen ervoor kiezen hun eigen hotel te boeken
 • Als u wilt worden opgehaald en/of afgezet op een andere locatie dan de luchthaven van Beijing, dient u de klantenservice hiervan op de hoogte te stellen (contactgegevens staan vermeld op uw bevestigingscoupon).
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.