Privétour: Normandische stranden, slagvelden, musea en begraafplaatsen vanuit Bayeux

 • Locatie: Bayeux, Frankrijk
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 103,05

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak een privétour van Bayeux naar Normandië, waar u de gebeurtenissen van de geallieerde invasie op 6 juni 1944 zult herbeleven - beter bekend als het fameuze D-Day. U kunt deze privétour personaliseren en zelf bepalen hoe lang u op de bepaalde WWII-plekken blijft. Uw gids zal u uniek inzichten geven in de gebeurtenissen die plaatsvonden op de stranden en slagvelden van Normandië, en zal u vertellen over de Britse, Amerikaanse, Canadese en Franse troepen. U kunt ook een bezoek brengen aan de begraafplaatsen en musea.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Tijdens de nachten van 5 en 6 juni 1944 zijn meer dan 16.000 parachutisten geland in Normandië, in het noordwesten van Frankrijk, waar ze het startsein gaven voor de D-Day-invasie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kort daarna zijn Britse, Amerikaanse, Franse en Canadese troepen geland op verschillende stranden aan de Normandische kust. De dagen daarna begonnen zware gevechten die uiteindelijk hebben geleid tot het einde van de Tweede Wereldoorlog in Europa.

Met deze flexibele privétour vanuit Bayeux kunt u uw eigen route bepalen - bekijk wat u wilt voor hoe lang u maar wilt! Bezoek de beroemde stranden zoals Utah Beach (het eerste strand dat door de geallieerden veilig is gesteld) en Omaha Beach (waar een aantal van de zwaarste gevechten hebben plaatsgevonden waardoor het de bijnaam Bloody Omaha heeft gekregen). U kunt ook een bezoek brengen aan het Airborne Museum van Saint-Mere-Église of de Amerikaanse begraafplaats, aan de oostelijke kant van Omaha Beach, waar de Amerikaanse soldaten worden herdacht die zijn omgekomen in de strijd. Deze uitgebreide ruimte van bezinning is de laatste rustplaats van 9387 soldaten.

Of misschien gaat u liever naar Sword Beach waar de Britse soldaten samen met de Franse soldaten de invasie van Normandië zijn begonnen en van daaruit heel snel de Pegasus Bridge hebben veroverd. U kunt ook een bezoek brengen aan het Hillman Bunker Complex, buiten het dorp Colleville-Montgomery, het Merville Battery Museum, of de Commonwealth Military Cemeteries, waar berichten en grafschriften getuigen van de levens die verloren zijn gegaan tijdens de invasie van Normandië.

Als u geïnteresseerd bent in de Canadese deelname rond Juno Beach, kunt u een bezoek brengen aan het Juno Beach Centre en de Canadese begraafplaats vlakbij de dorpen Veny-sur-Mer en Reviers. U kunt er ook voor kiezen om de 12e-eeuwse abdij van Ardenne te bezoeken. Deze was in eerste instantie de belangrijkste plek voor het Franse verzet. Het is ook de locatie waar 11 Canadese krijgsgevangenen zijn geëxecuteerd.

U zult gegarandeerd een fascinerende en interessante dag beleven op de D-Day-locaties van Normandië, ongeacht hoe u uw privétour indeelt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Treinstation van Bayeux of centraal gelegen hotels
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: Normandische stranden, slagvelden, musea en begraafplaatsen vanuit Bayeux

Omaha Beach, Normandy

Inbegrepen:
 • chauffeur en gids
 • Vervoer per minibus met airco (maximaal 8 personen)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Lunch met de gids (ongeveer EUR 20)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.