Tour van een halve dag en met kleine groep naar de Amerikaanse D-day stranden vanuit Bayeux

 • Locatie: Bayeux, Frankrijk
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 71,36

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken Omaha Beach en kom meer te weten over de rol van Amerikaanse soldaten in de Tweede Wereldoorlog tijdens deze tour van een halve dag met kleine groep naar de D-Day-landingen vanuit Bayeaux. Bezoek belangrijke locaties van de Tweede Wereldoorlog waaronder Omaha Beach en de Pointe Du hoc met een gids en kom alles te weten over de omstandigheden waarmee de Amerikaanse soldaten in de strijd te maken hadden. Wandel langs de soldatengraven op de Amerikaanse militaire begraafplaats en luister naar de verhalen en anekdotes uit de loopgraven van de Tweede Wereldoorlog. Geniet van de persoonlijke aandacht van uw gids in deze kleine groep van maximaal 15 personen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Tour met doorlopend commentaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Kleine groepstour per minibus
Kies een ochtend- of middagtour. U stapt in de minibus met airconditioning in het centrum van Bayeaux en vertrekt naar de kust van Normandië, de locatie van de beroemde landingen op D-day in de Tweede Wereldoorlog. Onderweg vertelt uw gids over de offers en ontberingen waarmee de op 6 juni 1944 betrokken Amerikaanse soldaten werden geconfronteerd.

Tijdens deze 4 uur durende tour verkent u een aantal belangrijke bezienswaardigheden, waaronder Omaha Beach, algemeen beschouwd als de plek waar de meest gewelddadige gevechten hebben plaatsgevonden, en de Duitse artillerie langs de Pointe Du Hoc.

U bezoekt de Amerikaanse militaire begraafplaats waar de graven van de Amerikaanse soldaten te vinden zijn die hun leven hebben gegeven voor de vrede. Als u wilt, kunt u hen de laatste eer bewijzen. U komt meer te weten over de omstandigheden waarmee de Amerikaanse soldaten en hun Duitse tegenstanders te maken hadden en hoort verhalen, feiten en anekdotes over de Tweede Wereldoorlog.

U kunt de bezienswaardigheden in uw vrije tijd op uw gemak verkennen, waarna u weer comfortabel terugreist naar het centrum van Bayeaux waar uw tour eindigt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Bayeux
Vertrektijd:
8:45 of 13:45 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

08:45 AMERIKAANSE OCHTENDTOUR
Code: TG3

Een 4 uur durende tour met gids naar de belangrijkste locaties in het Omaha-deel van de landingszones in Normandië op D-Day, waaronder Pointe Du Hoc, Omaha Beach en de Amerikaanse begraafplaats.

Engels
Van
USD 71,36
Prijsgegevens
13:45 AMERIKAANSE MIDDAGTOUR
Code: TG4

Een 4 uur durende tour met gids naar de belangrijkste locaties in het Omaha-deel van de landingszones in Normandië op D-Day, waaronder Pointe Du Hoc, Omaha Beach en de Amerikaanse begraafplaats.

Engels
Van
USD 71,36
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour van een halve dag en met kleine groep naar de Amerikaanse D-day stranden vanuit Bayeux

Omaha Beach post D-Day

Inbegrepen:
 • Volledig vervoer per minibus met airconditioning vanuit het centrum van Bayeaux
 • Gids
 • Tour met een kleine groep
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Deze rondleiding bestaat voor een klein deel uit wandelingen
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.