Dagtrip wijn en cava vanuit Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 88,01

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Tijdens deze wijnproeverijtour vanuit Barcelona bent u een dagje ontspannen op het platteland terwijl u wijn proeft en meer te weten komt over cava (Catalaanse mousserende wijn). Wandel door de regio Penedès en ontdek enkele van de meest iconische wijnmakerijen van Catalonië. Ontdek hoe verschillende variëteiten van wijn worden geproduceerd en hoe ze natuurlijk smaken! Uw plaatselijke gids leidt u van de ene wijnmakerij naar de andere en vermaakt u ondertussen met interessante feitjes over Catalonië en de productie van wijn en cava.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Gratis snacks inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Catalonië is een van de regio's die de meeste wijn produceren in Spanje, met oorspronkelijk maar liefst 11 wijngaarden. Er groeien al meer dan 2000 jaar wijnstokken in Catalonië en tegenwoordig produceert Catalonië 380 miljoen wijnflessen per jaar, inclusief cava, die de helft van deze productie omvat.

Op deze dagtrip vanuit Barcelona brengt u eerst een bezoek aan Bodega Jean Leon in het midden van de regio Penedès. U neemt deel aan een rondleiding en proeft twee verschillende wijnen bij deze onderscheiden wijnmakerij.

Daarna gaat u naar Bodegas Torres, waar u meer te weten komt over de productie van verschillende soorten wijn. U zult zien dat er hard werk voor nodig is om een goede wijn te produceren. Bij deze wijnmakerij kunt u zowel drie verschillende wijnen als drie verschillende kazen uit de regio proeven.

Ten slotte bezoekt u Caves Freixenet, de laatste wijnmakerij van deze tour. Hier komt u meer te weten over het proces van cava maken. U zult twee cava's en heerlijke tapas proeven.

Uw gids zal tijdens de tour bij u in de buurt zijn om vragen te beantwoorden en interessante informatie over de wijnregio te verschaffen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Barcelona
Vertrektijd:
08:30 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Engelse gids en andere taal
Code: ENG800

Dagtrip wijn en cava vanuit Barcelona met een Engels sprekende gids

Engels
Van
USD 88,01
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip wijn en cava vanuit Barcelona

Wine and Cava Day Trip from Barcelona

Inbegrepen:
 • Rondleiding en proeverij van twee wijnen bij wijnmakerij Jean Leon
 • Rondleiding en gecombineerde proeverij (3 kazen en 3 wijnen) bij Bodegas Torres
 • Rondleiding en proeverij van twee cava's en tapas bij Caves Freixenet.
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Linda Å , juli 2014

A very nice trip. Nice tastings of wine, cheese and tapas. You got a lot of experiences for the money. The guide and the bus were good. I recommend this trip!