Viator

Windsurfles in Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 61,29

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Leer in Barcelona windsurfen tijdens een les op een van de beste watersportlocaties van de stad, vlak bij de Olympische haven. Met een deskundige, lokale instructeur aan uw zijde leert u enkele basistechnieken van het windsurfen of kunt u uw vaardigheden verbeteren als u al eens eerder hebt gesurft. De les wordt aangepast aan uw niveau en het water bij het schitterende Nova Icària-strand is gewoonlijk erg rustig. Er wordt gezorgd voor al het materiaal; het enige wat u mee moet brengen is uw zwemkleding, zonnebrandcrème en een avontuurlijke instelling! Aan deze groepsles kunnen slechts negen personen deelnemen om een meer persoonlijke ervaring te garanderen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Maak in de Olympische haven van Barcelona kennis met uw deskundige instructeur en kleine groep. Nadat u uw zwemkleding hebt aangetrokken (wetsuits zijn desgewenst op de locatie op eigen kosten te huur), stapt u in een Zodiac-boot terwijl uw windsurfmateriaal wordt meegesleept. Nadat u bij het strand van Nova Icària bent aangekomen, legt uw instructeur enkele basistechnieken uit.

Leer meer over de koers van het board in verhouding tot de wind en hoor hoe u op het water uw koers kunt veranderen. Als u al eens eerder hebt gewindsurft, kunt u praten over problemen die u bent tegengekomen en krijgt u tips over hoe u deze problemen kunt omzeilen. Daarna gaat u de zee op om uw techniek in de praktijk te brengen! Onder het toeziend oog van uw instructeur die naast u zwemt, leert u hoe u op uw windsurfboard kunt springen, uw evenwicht kunt bewaren en op zee kunt laveren (zigzaggen).

Nadat u enkele basisoefeningen op het water hebt gedaan, hebt u een uur om zelfstandig te surfen om uw vaardigheden te verbeteren. Uw instructeur is altijd dichtbij voor als u meer hulp of tips nodig hebt. Als u even wilt uitrusten, ziet u de prachtige omgeving om u heen; de witte stranden van Nova Icària liggen langs een van de mooiste met bomen omzoomde promenades van Barcelona.

Aan het einde van uw les keert u terug naar de Olympische haven om te douchen, u om te kleden en uw uitrusting af te geven voordat u afscheid neemt van uw gids.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Olympische haven, Barcelona centrum
Vertrektijd:
De lessen vinden plaats tussen 11:00 en 19:00 uur (1 maart t/m 31 oktober) en 11:00 en 17:00 uur (1 november t/m 28 februari)
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Ochtendlessen
Code: MORNWIND

Boek uw windsurflessen die beginnen om 11:00 uur

Engels
Van
USD 61,29
Prijsgegevens
Middaglessen
Code: AFTWIND

Boek uw windsurflessen die beginnen om 17:00 uur (1 maart tot 31 oktober). Deze les start in de winter om 15:00 uur (1 november tot 28 februari)

Engels
Van
USD 61,29
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Windsurfles in Barcelona

Windsurf Lessons in Barcelona

Inbegrepen:
 • Professionele instructeur
 • Reddingsvest
 • Windsurfboard
 • Gebruik van kleedkamers en kluisjes
Niet inbegrepen:
 • Huur van wetsuit/waterbestendig jack (aanbevolen tijdens de herfst/winter)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Neem comfortabele schoenen (sport- of bootschoenen), zwemkleding, een handdoek, zonnebrandcrème, een T-shirt, een zonnehoed en sokken mee
 • Bij koud weer wordt een neopreen of waterbestendig jack aanbevolen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.