Windsurfles in Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 58,05

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Leer windsurfen op een van de populairste watersportlocaties van Barcelona tijdens een 2,5 uur durende windsurfsessie onder leiding van een ervaren instructeur. Bewonder de moderne pracht van Port Olímpic terwijl u de basistechnieken van deze behendige sport onder de knie probeert te krijgen en probeer uw verworven vaardigheden uit op het water. Geniet van de rustige omgeving van het strand van Nova Icària en surf als een pro over de spiegelende zee. De les wordt aangepast aan uw capaciteiten en u hebt alleen een avontuurlijke houding, zonnebrandcrème en zwemkleding nodig. Persoonlijke aandacht van uw gids is gegarandeerd tijdens deze tour met een kleine groep van maximaal negen personen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Ontmoet uw deskundige instructeur bij Port Olímpic in Barcelona en trek uw badkleding aan of huur een wetsuit voordat u met uw spannende les begint. Klim aan boord van een Zodiac-speedboot en vaar naar het schilderachtige gebied naast het strand van Nova Icària om de beginselen van windsurfen te leren. 

Tijdens de oriëntatiesessie leert u technieken waarmee u uw koers op het water kunt bepalen, en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen surfen. Wanneer u gewend bent, gaat u de zee om de zojuist geleerde technieken in de praktijk te brengen. Onder begeleiding van uw instructeur springt u op uw surfplank en slalomt u als een echte professional over de zee. 

Na een uur oefenen kunt u genieten van wat vrije tijd om uw vaardigheden uit te breiden en de prachtige kust tijdens te bewonderen terwijl u surft. Vervolgens keert u terug naar Port Olímpic wanneer de 2,5 uur durende sessie is afgelopen. U kunt zich omkleden en uw uitrusting teruggeven voordat u afscheid neemt van uw instructeur op het oorspronkelijke vertrekpunt van de tour.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Olympische haven, Barcelona centrum
Vertrektijd:
De lessen vinden plaats tussen 11:00 en 19:00 uur (1 maart t/m 31 oktober) en 11:00 en 17:00 uur (1 november t/m 28 februari)
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Middaglessen
Code: AFTWIND

Boek uw windsurflessen die beginnen om 17:00 uur (1 maart tot 31 oktober). Deze les start in de winter om 15:00 uur (1 november tot 28 februari)

Engels
Van
USD 58,05
Prijsgegevens
Ochtendlessen
Code: MORNWIND

Boek uw windsurflessen die beginnen om 11:00 uur

Engels
Van
USD 58,05
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Windsurfles in Barcelona

Windsurf Lessons in Barcelona

Inbegrepen:
 • Professionele instructeur
 • Reddingsvest
 • Windsurfboard
 • Gebruik van kleedkamers en kluisjes
Niet inbegrepen:
 • Huur van wetsuit/waterbestendig jack (aanbevolen tijdens de herfst/winter)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Neem comfortabele schoenen (sport- of bootschoenen), zwemkleding, een handdoek, zonnebrandcrème, een T-shirt, een zonnehoed en sokken mee
 • Bij koud weer wordt een neopreen of waterbestendig jack aanbevolen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.