Laagsteprijsgarantie

Vanaf US$ 58,23


Laagsteprijsgarantie
Vanaf

US$ 58,23

Selecteer data en reizigers

Aantal reizigers
Beschikbare opties aan het laden ...

Time2 uur 30 minuten (ong.)
TicketMobiel ticket
Aangeboden in: Engels en nog 1 andere

Overzicht

Leer windsurfen op een van de populairste watersportlocaties van Barcelona tijdens een 2,5 uur durende windsurfsessie onder leiding van een ervaren instructeur. Bewonder de moderne pracht van Port Olímpic terwijl u de basistechnieken van deze behendige sport onder de knie probeert te krijgen en probeer uw verworven vaardigheden uit op het water. Geniet van de rustige omgeving van het strand van Nova Icària en surf als een pro over de spiegelende zee. De les wordt aangepast aan uw capaciteiten en u hebt alleen een avontuurlijke houding, zonnebrandcrème en zwemkleding nodig. Persoonlijke aandacht van uw gids is gegarandeerd tijdens deze tour met een kleine groep van maximaal negen personen.
Ontmoet uw deskundige instructeur bij Port Olímpic in Barcelona en trek uw badkleding aan of huur een wetsuit voordat u met uw spannende les begint. Klim aan boord van een Zodiac-speedboot en vaar naar het schilderachtige gebied naast het strand van Nova Icària om de beginselen van windsurfen te leren. 

Tijdens de oriëntatiesessie leert u technieken waarmee u uw koers op het water kunt bepalen, en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen surfen. Wanneer u gewend bent, gaat u de zee om de zojuist geleerde technieken in de praktijk te brengen. Onder begeleiding van uw instructeur springt u op uw surfplank en slalomt u als een echte professional over de zee. 

Na een uur oefenen kunt u genieten van wat vrije tijd om uw vaardigheden uit te breiden en de prachtige kust tijdens te bewonderen terwijl u surft. Vervolgens keert u terug naar Port Olímpic wanneer de 2,5 uur durende sessie is afgelopen. U kunt zich omkleden en uw uitrusting teruggeven voordat u afscheid neemt van uw instructeur op het oorspronkelijke vertrekpunt van de tour.

Beoordelingen

Viator-reizigersbeoordelingen

4,0
2 beoordelingen
5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
I
, jun 2015

It was awesome but wish it was bit windy.

J
, jun 2015

Although I was really scared at first, the instructor was really calm, patient and made me feel comfortable. I would really recommend this if you're up for trying something new. It was really fun!


Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
+31 85 888 1845
Bel naar +31 85 888 1845
Productcode: 6457WINDSURF

Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden