Toegangskaart voor pretpark Tibidabo in Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: Varieert
Van USD 33,07

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Ga voor een flinke dosis ouderwets plezier met een toegangskaart voor pretpark Tibidabo in Barcelona. Dit park met eigen stijl ligt op de berg Tibidado en biedt een adembenemend uitzicht over Barcelona. Het park is meer dan een eeuw oud en biedt een verscheidenheid aan ritten, waaronder gezinsvriendelijke attracties en adrenalineverhogende avonturen. Stap met de kinderen in miniatuurtreinen en draaimolens; maak een rondje in het reuzenrad en vlieg boven Barcelona in het iconische Avio-vliegtuig of de Talaia-toren. Ga voor een time-out naar een van de picknickplaatsen, restaurants of cafés.

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Familievriendelijk
Ga naar pretpark Tibidabo op de berg Tibidabo nabij Barcelona. Geniet daar van de attracties zoveel u wilt. Met uw kaartje kunt u hier de hele dag vertoeven vanaf de openingstijd om 12:00 tot sluitingstijd.
Het gezinsvriendelijke park is in 1889 opgericht en beschikt over meer dan 25 ritten in eigen stijl en adrenalineverhogende attracties, samen met shows, parades en nog veel meer. Vele attracties bieden ook een panoramisch uitzicht over Barcelona, als extra dimensie om het nog leuker te maken.
Ga met de kinderen in de schilderachtige Choo-Choo-trein of locomotief, maak een ritje in de vliegende stoelen van de draaiende Diavolo of schreeuw de hele rit in de Muntanya Russa-achtbaan. Breng vervolgens een bezoek aan het Skywalk-gedeelte, waar vele iconische attracties van Tibidabo op u wachten. Ga omhoog in het reuzenrad, maak een vlucht met het Avio-propellervliegtuig uit 1928 of slinger de lucht in met de eenarmige Talaia-toren.
Doe het rustiger aan bij kalmere attracties zoals het poppentheater of fascinerende Museum van Automatons, met zijn historische amusementsvormen. Wanneer u aan een pauze toe bent, komt u even bij in een van de vele restaurants, cafés, snoepkiosken of picknickplaatsen.
Uw ervaring eindigt wanneer u het park verlaat.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Pretpark Tibidabo
Vertrektijd:
Toegang vanaf 11:00
Duur:
Varieert

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Toegangskaart voor pretpark Tibidabo in Barcelona

Tibidabo Amusement Park Tickets in Barcelona

Inbegrepen:
 • Toegang tot pretpark Tibidabo
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer naar en van het park
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Houd er rekening mee dat de kinderprijs geldt voorkinderen met een max. lengte van 120 cm.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie