Privédagtrip naar Tarragona en Sitges vanuit Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 10 uur 30 minuten (circa)
Van USD 127,40

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Duik in de rijke culturele geschiedenis van het Middellandse Zeegebied op een privé-dagtrip naar Tarragona en Sitges vanuit Barcelona. Met een gids reist u door het prachtige Catalaanse platteland naar Tarragona, een oude Romeinse stad waar zich een ongelooflijk amfitheater bevindt en een sfeervolle oude wijk. Ervaar vervolgens de pracht en praal van de kust van Sitges terwijl u naar achteren leunt op het zachte zandstrand. Uw gids begeleid u tijdens de hele groepsprivétour.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Allesomvattende bustour
Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Barcelona, kunt u ontspannen tijdens de reis naar Tarragona in een comfortabele minibus met airconditioning. Stap bij aankomst in de voetsporen van Romeinse gladiatoren terwijl u voor het indrukwekkende Romeinse aquaduct staat, en verken de sfeervolle oude wijk tijdens een wandeltocht met gids.

Na een bezoek aan de ambachtelijke markt van Tarragona voor handgemaakte souvenirs, gaat u naar het Romeinse amfitheater en beklimt u de oude trappen om te genieten van een prachtig uitzicht over de zee. Luister naar gruwelijke verhalen van uw gids over bloedige veldslagen, en bewonder de christelijke kerk in het midden van het centrum van het gebouw.

Vertrek vanaf Tarragona in uw privéauto naar Roc de Sant Gaieta, een schilderachtig dorp gelegen op een zanderige gebied aan de mediterrane kust. Wandel door het dorp en geniet van prachtige uitzichten over de kust, voordat u koers zet naar Sitges om de charmante kustgebieden van het oude vissersdorp te ervaren.

Loop door het labyrint van de schaduwrijke straten en geniet van mooie vissershuizen tijdens de wandeling naar de paradijselijke stranden aan de kust. Geniet van een ontspannen lunch aan het strand (op eigen kosten) en neem een verfrissende duik in de golvende zee op één van de 17 stranden.

Nadat u heeft ontspannen keert u terug naar uw auto en ontspant u tijdens de reis terug naar Barcelona, waar de privétour eindigt als u wordt afgezet bij uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Barcelona
Vertrektijd:
De tour begint om ca. 08:30 uur. Het is mogelijk om een andere begintijd af te spreken zodra uw boeking is bevestigd.
Duur:
10 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privédagtrip naar Tarragona en Sitges vanuit Barcelona

Tarragona and Sitges Private Day Trip from Barcelona

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Privétour
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Toegang tot musea en monumenten in Tarragona
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en jonger.
 • En vergeet uw zwemkleding en handdoek niet, want in Sitges is het heerlijk zwemmen.
 • Deze tour is alleen in het Engels.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie