Toegang met voorrang: Best of Barcelona Tour inclusief Sagrada Familia

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: Flexibel
Van USD 103,61

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de schoonheid van Barcelona tijdens deze Best of Barcelona Tour, die een goede indruk geeft van al het moois dat deze prachtige Catalaanse stad te bieden heeft, inclusief de Sagrada Familia. De tour is perfect voor bezoekers die Barcelona voor het eerst bezoeken. U krijgt de belangrijkste bezienswaardigheden te zien en u ontdekt een aantal van Barcelona's best bewaarde geheimen. Ongetwijfeld waardeert u de toegang zonder wachten tot de Sagrada Familia waarmee u de lange wachtrijen bij deze populaire attractie gewoonweg passeert. U brengt ook een bezoek aan de heuvel Montjuïc en de gotische wijk. Tijdens deze tour met kleine groep krijgt u persoonlijke aandacht van uw gids.

Let op: Van 11 tot 17 januari is La Pedrera wegens onderhoudswerkzaamheden gesloten. Dit betreft reguliere onderhoudswerkzaamheden die jaarlijks in dezelfde periode worden uitgevoerd. Als alternatief kunt u een bezoek brengen aan het Casa Batllo.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
De tour begint met een rit naar de beroemde heuvel van Barcelona, Montjuïc, de locatie van de Olympische Spelen in 1992, met een prachtig uitzicht over de stad. Na een korte stop bij het Catalunya National Art Museum gaat u verder omlaag naar Plaça d'Espanya en voorbij aan de modernistische gebouwen van de wijk Eixample.

Op weg naar de Sagrada Familia, passeert u door Passeig de Gracia, waar designerwinkels en twee van Barcelona's meest befaamde gebouwen van Antonio Gaudí te vinden zijn: La Pedrera en Casa Batlló.

Sla de wachtrij bij de Sagrada Familia over en vermijd zo lange wachttijden. Uw gids geeft u een uitgebreide rondleiding rond de buitenkant, waarna hij of zij u langs de lange wachtrijen meeneemt dit beroemde bouwwerk in, waar u enige tijd op eigen gelegenheid kunt rondkijken.

Daarna gaat u naar het oudste gedeelte van Barcelona, de Gotische wijk, waar u de bus verlaat en geniet van een wandeling door de nauwe straatjes van middeleeuws Barcelona. Daarvandaan reist u terug in de tijd naar de vroege middeleeuwen, met een bezoek aan de Joodse wijk, het koninklijk paleis, de originele 2000-jaar oude Romeinse tempel en een deel van de kathedraal.

Vervolg de tour naar de wijk Born, waar u tijd hebt voor een snelle lunch voordat u uw tocht weer voortzet naar de prachtige kerk van Santa Maria del Mar, een van de mooiste in Barcelona, waar de tour om circa 13:00 uur eindigt.

Wilt u bezoek brengen aan Park Güell en La Pedrera?
Upgrade naar de dagtour van Barcelona en uw tour gaat door naar Park Güell. Geniet van een rondleiding met gids in de beroemde stadstuin, waar u kennismaakt met een aantal van Gaudí's meest bizarre creaties. Tot slot bezoekt u één van Gaudí's meest beroemde gebouwen, La Pedrera (1 uur). U passeert wederom de wachtrij en u hebt een uur om het gebouw van binnen te bekijken. De tocht eindigt om circa 16:30 uur.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Barcelona
Vertrektijd:
8:30 uur
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

08:30 uur Tour van Barcelona hele dag
Code: BCNFD

Een hele dag is inclusief toegang zonder wachtrijen en een bezoek onder begeleiding van een gids aan de Sagrada Familia (45 min. tot 1 uur). In de namiddag bezoekt u het Park Güell en La Pedrera (1 uur). Tour sluit om 16:00 uur.

Engels
Van
USD 157,16
Prijsgegevens
08:30 uur Tour van Barcelona halve dag
Code: BCNHD

Een halve dag is inclusief toegang zonder wachtrijen en een bezoek onder begeleiding van een gids aan de Sagrada Familia (45 min. tot 1 uur). Tour sluit bij de kerk Santa Maria del Mar (13:00 uur).

Engels
Van
USD 103,61
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegang met voorrang: Best of Barcelona Tour inclusief Sagrada Familia

Skip the Line: Best of Barcelona Tour including Sagrada Familia

Inbegrepen:
 • Tour van Barcelona onder leiding van een gids
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
 • Toegangskaart zonder wachtrij voor de Sagrada Familia
 • Wandeltour door de gotische wijk
 • Gratis vervoer met minibus met airconditioning
 • Tour met een kleine groep
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: Van 11 tot 17 januari is La Pedrera wegens onderhoudswerkzaamheden gesloten. Dit betreft reguliere onderhoudswerkzaamheden die jaarlijks in dezelfde periode worden uitgevoerd." Als alternatief kunt u een bezoek brengen aan het Casa Batllo.
 • Minimumleeftijd is 3 jaar.
 • Maximaal 9 personen per boeking
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Deze tour is alleen in het Engels.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie