Zonder wachtrij: Best of Barcelona Tour inclusief Sagrada Familia

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 126,85

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zie het beste van de exquise Catalaanse hoofdstad Barcelona op deze privé-sightseeingtour en geniet van toegang zonder wachten tot de Sagrada Familia, een populaire bezienswaardigheid waar vaak lange wachtrijen staan. De tour is perfect voor bezoekers die Barcelona voor het eerst bezoeken. U krijgt de belangrijkste bezienswaardigheden te zien en u ontdekt een aantal van Barcelona's best bewaarde geheimen. U bezoekt bovendien de heuvel Montjuïc en de Gotische Wijk en u kunt upgraden naar de tour van een hele dag, waarin een bezoek aan Park Güell en La Pedrera zijn opgenomen. Onder begeleiding van uw privégids geniet u van persoonlijke aandacht op deze speciale privétour.

Let op: Van 11 tot 17 januari is La Pedrera wegens onderhoudswerkzaamheden gesloten. Dit betreft reguliere onderhoudswerkzaamheden die jaarlijks in dezelfde periode worden uitgevoerd." Als alternatief kunt u een bezoek brengen aan het Casa Batllo.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Start uw sightseeingtour van Barcelona met een rit naar de beroemde heuvel van Barcelona, Montjuïc, de locatie van de Olympische Spelen in 1992, met een prachtig uitzicht over de stad. Stop vervolgens kort bij het Catalunya National Art Museum en vervolg uw weg omlaag naar Plaça d'Espanya en voorbij aan de modernistische gebouwen van de wijk Eixample.

Op weg naar de Sagrada Familia passeert u door Passeig de Gracia, waar designerwinkels en twee van Barcelona's meest befaamde gebouwen van Antoni Gaudí te vinden zijn: La Pedrera en Casa Batlló.

Bij aankomst bij de Sagrada Familia kunt u meteen naar binnenlopen, zonder dat u bij de soms zeer lange wachtrijen hoeft aan te sluiten!

Daarna gaat u naar het oudste gedeelte van Barcelona, de Gotische wijk, waar u de touringcar verlaat en geniet van een wandeling door de nauwe straatjes van middeleeuws Barcelona. Stop voor een gratis glas cava (Catalaanse mousserende wijn) op een lokale markt. Daarvandaan reist u terug in de tijd naar de vroege middeleeuwen, met een bezoek aan de Joodse wijk, het koninklijk paleis, de originele 2000 jaar oude Romeinse tempel en een deel van de kathedraal.

Vervolg de tour naar de wijk Born, waar u tijd hebt voor een snelle lunch voordat u uw tocht weer voortzet naar de prachtige kerk Santa Maria del Mar, een van de mooiste kerken in Barcelona. Hier eindigt de tour.

Dit privétour van Barcelona wordt gegeven door een professionele gids. Vermeld bij boeking eventuele bijzondere interessegebieden (kunst, architectuur, geschiedenis, cultuur) zodat uw gids hiermee rekening kan houden bij het voorbereiden van de privétour.

Let op: Van 11 tot 17 januari is La Pedrera wegens onderhoudswerkzaamheden gesloten. Dit betreft reguliere onderhoudswerkzaamheden die jaarlijks in dezelfde periode worden uitgevoerd." Als alternatief kunt u een bezoek brengen aan het Casa Batllo.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Barcelona
Vertrektijd:
De tour begint om ca. 08:30 uur. Het is mogelijk om een andere begintijd af te spreken zodra uw boeking is bevestigd.
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug bij beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

08:30 uur Tour van Barcelona hele dag
Code: BCNFD_P

Een hele dag is inclusief toegang zonder wachtrijen en een bezoek onder begeleiding van een gids aan de Sagrada Familia (45 min. tot 1 uur). In de namiddag bezoekt u het Park Güell en La Pedrera (1 uur). De tour eindigt om 16:00 uur.

Engels
Van
USD 196,04
Prijsgegevens
08:30 uur Tour van Barcelona halve dag
Code: BCNHD_P

Een halve dag is inclusief toegang zonder wachtrijen en een bezoek onder begeleiding van een gids aan de Sagrada Familia (45 min. tot 1 uur). De tour eindigt bij de kerk Santa Maria del Mar (13:00 uur).

Engels
Van
USD 126,85
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: Best of Barcelona Tour inclusief Sagrada Familia

Best of Barcelona Private Tour including Sagrada Familia

Inbegrepen:
 • Volledig begeleide privétour van Barcelona
 • Gegarandeerd voorbij aan lange wachtrijen
 • Sla de wachtrij voor de kassa naar de Sagrada Familia over
 • Een glas cava-wijn
 • Wandeltour door de gotische wijk
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Maximaal 8 personen per boeking
 • Let op: Van 11 tot 17 januari is La Pedrera wegens onderhoudswerkzaamheden gesloten. Dit betreft reguliere onderhoudswerkzaamheden die jaarlijks in dezelfde periode worden uitgevoerd." Als alternatief kunt u een bezoek brengen aan het Casa Batllo.
 • De tour is alleen beschikbaar in het Engels.
Reisplan:
Upgrade:
Upgrade naar de privétour van een hele dag met bezoeken aan twee van Antoni Gaudí's meest fantastische locaties - Park Güell en La Pedrera. Geniet in Park Güell van een privétour in deze beroemde stadstuin, waar u kennismaakt met een aantal van Gaudí's meest bizarre creaties. Bij La Pedrera kunt u wederom wachtrijen negeren en zo doorlopen. U hebt een uur om het gebouw van binnen te verkennen.

Touropties:
08:30 uur - Tour van een halve dag in Barcelona
Tour van een halve dag inclusief toegang zonder wachten en een bezoek onder leiding van een gids aan de Sagrada Familia (45 min. tot 1 uur). De tour eindigt bij de kerk Santa Maria del Mar om 13:00 uur.

08:30 uur - Tour van een hele dag in Barcelona
Tour van een hele dag inclusief toegang zonder wachten en een bezoek onder leiding van een gids aan de Sagrada Familia (45 min. tot 1 uur). In de namiddag bezoekt u Park Güell en La Pedrera (1 uur). De tour eindigt om 16:00 uur.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Aloys v , augustus 2013

Thank you Julia!! Very personal and very professional and in with in depth knowledge.