Privédagtrip naar de Pyreneeën vanuit Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 196,75

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek de Spaanse bergen tijdens een privédagtrip van Barcelona naar de spectaculaire Pyreneeën, een bergketen in het noorden van Spanje. Reis langs schilderachtige bergdorpjes in een comfortabele privéminibus en geniet van het buitenleven met mogelijkheid tot wandelen, paardrijden of varen met een boot op het meer. Bij deze privétour krijgt u gegarandeerd persoonlijke aandacht van uw gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Laat de drukte van Barcelona achter u en reis noordwaarts door het platteland en langs Montseny, een natuurpark van 30.000 hectare dat door de UNESCO is uitgeroepen tot biosfeerreservaat.

Stop voor een korte pauze in de oude nederzetting Vic. In het centrum kunt u de kathedraal bewonderen en indrukwekkende gebouwen uit de renaissance en barok. Vervolgens reist u verder naar de Pyreneeën langs Castell de Montesquiu, een verstevigd bouwwerk uit de 10e eeuw.

Uw volgende stopplaats is Ripoll; hier staat een romaans klooster dat in 879 is gebouwd door Wilfried de Harige, de eerste graaf van Barcelona. Van Ripoll rijdt u verder naar Queralbs, dat met een hoogte van 1236 meter boven zeeniveau de laatste plaats is die per auto bereikbaar is onderweg naar de Pyreneeën.

Queralbs is een prachtig dorp met uit stenen opgebouwde gebouwen. Hier ziet u de kerk Sant Sadurní de Fustanyà, die uit stenen is opgebouwd die zo perfect zijn uitgehouwen dat de kerk volgens een legende door feeën is gebouwd. Vanaf hier gaat u met de tandradbaan de Pyreneeën in naar Nuria, waar u de rest van de dag kunt doorbrengen. Geniet van het ongerepte landschap, let op of u lokale vogels en dieren ziet en volg een van de vele routes, zoals het pad naar Coma de la Vaca, een klein gehucht op ongeveer 2.000 meter hoogte. U kunt hier ook paardrijden, bowlen in de openlucht, midgetgolfen of een boottocht maken op het meer.

Draag tijdens deze dagtrip warme kleding en goede wandelschoenen. Voor deze tour is geen bepaalde conditie vereist, maar als u naar Coma de la Vaca wilt wandelen, hebt u wel een redelijke conditie nodig. U kunt zelf beslissen hoe ver en hoe hoog u wilt gaan!

Deze privétour vanuit Barcelona wordt geleid door een professionele gids. Vermeld bij boeking eventuele bijzondere interessegebieden (kunst, architectuur, geschiedenis, cultuur) zodat uw gids hiermee rekening kan houden bij het voorbereiden van de privétour.

Let op: wegens jaarlijks onderhoud is de tandradbaan vanaf 1 november tot en met 30 november gesloten op maandag tot en met vrijdag. In de gevallen dat de spoorwegen gesloten is, zullen wij een alternatief aanbieden, zoals de bergvallei ingaan via de weg of van een bergwandeling op lagere hoogte genieten. Deze wijzigingen ontnemen u op geen enkele manier uw Pyreneeën-ervaring.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Barcelona
Vertrektijd:
De tour begint om ca. 08:30 uur. Het is mogelijk om een andere begintijd af te spreken zodra uw boeking is bevestigd.
Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privédagtrip naar de Pyreneeën vanuit Barcelona

Pyrenees Mountains Private Day Trip from Barcelona

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Privétour
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en jonger.
 • U krijgt ook tijd om vrij te besteden, dus breng geschikte kleding, schoenen en zonnebrandcrème mee! Houd er rekening mee dat de temperaturen op hoogte lager zijn dan in de stad. Hoewel het in Barcelona misschien lekker warm is, zal het in de bergen aanzienlijk koeler zijn.
 • In november is het spoor mogelijk gesloten wegens routineonderhoud. In dat geval worden er alternatieve opties aangeboden voor alle leeftijden en condities. Een alternatief is bijvoorbeeld per weg omhoog de bergvalleien in, een bezoek aan het klooster van Ripoll of ontspannen bergwandelingen.
 • Deze tour is alleen in het Engels.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie