Privétour: sightseeingtour van een halve dag in Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 129,10

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek Barcelona op uw eigen manier tijdens een 4 uur durende privétour met een deskundige lokale gids. Kies voor een ochtend- of middagtour, geef vooraf uw interesses door aan uw gids en geniet van een reisplan dat is aangepast aan uw wensen. U reist per voertuig met airconditioning en te voet. Bewonder de indrukwekkende kathedraal La Sagrada Familia van Antoni Gaudí, ontdek de Romeinse en middeleeuwse geheimen van de prachtige gotische wijk of geniet van een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de heuvel Montjuïc. De keuze is aan u. Entreeprijzen, eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
Uw privégids zal vóór de tour contact met u opnemen om te bespreken wat u wilt doen en zien tijdens uw tour van een halve dag. Stel uw reisplan samen of laat het helemaal aan uw gids over. Alle entreeprijzen, eten en drinken tijdens de tour zijn voor eigen rekening.

Op de dag van de tour ontmoet u uw gids bij uw hotel in Barcelona. Hier stapt u in uw voertuig met airconditioning en rijdt u naar de eerste stop. Luister tijdens de rit naar fascinerende verhalen over de geschiedenis en architectuur van Barcelona en over belangrijke figuren die de stad hebben gemaakt tot wat ze is.

Begin bijvoorbeeld bij de meest iconische bezienswaardigheid van Barcelona: La Sagrada Familia. Deze surrealistisch uitziende kathedraal werd ontworpen door de grote Catalaanse architect Antoni Gaudí. Bewonder het beroemde onvoltooide meesterwerk en hoor meer over de bouw ervan, die in 1882 is begonnen en pas in 2026 wordt afgerond.

Bekijk ook eens de verbazingwekkende creaties van Gaudí in Park Güell, met de speelse keramische sculpturen en terrassen. Of breng een bezoek aan de prachtige Casa Batlló en La Pedrera, ook wel Casa Milà, twee van zijn opvallende decoratieve herenhuizen aan de Passeig de Gracia.

U kunt ook het oudere deel van Barcelona bezichtigen. Rijd naar de sfeervolle Barri Gòtic (de gotische wijk) en wandel over de geplaveide straatjes en langs de Romeinse overblijfselen, middeleeuwse pleinen en 14e-eeuwse kathedraal van Barcelona (Kathedraal La Seu). Ga verder naar Las Ramblas, de kleurrijke grote winkelstraat met tapasbars, straatartiesten en bloemenmarkt.

En als u nog tijd overhebt, kunt u de tour afsluiten bij de heuvel Montjuïc, waar veel stadions van de Olympische Spelen van 1992 zich bevinden. Maak foto's van de stadions en geniet vanaf de top van een schitterend panoramisch uitzicht op de stad.

Uw privétour eindigt nadat u bent afgezet bij uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Barcelona
Vertrektijd:
9:00 of 14:30 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 14.30 uur
Code: EN1430

Vertrekt om 14:30 uur

Engels
Van
USD 129,10
Prijsgegevens
Vertrek om 09.00 uur
Code: EN0900

Vertrekt om 9:00 uur

Engels
Van
USD 129,10
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: sightseeingtour van een halve dag in Barcelona

Las Ramblas, Barcelona
©iStock_000013773365Small

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Vervoer per privévoertuig met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Toegangsprijzen (wegens beperkte beschikbaarheid, verzoeken we u de tickets voor de Sagrada Familia en het Park Güell van tevoren te kopen)
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie