Privétour: sightseeingtour van een hele dag in Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 234,98

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek Barcelona tijdens deze dagtour geheel naar eigen inzicht, een volledig aanpasbare privétour met een eigen gids. Laat uw gids weten wat u graag wilt zien. Op de dag zelf volgt u de route die is uitgestippeld op basis van uw voorkeuren. U reist per voertuig met airconditioning en te voet. Ontdek de middeleeuwse straatjes van de gotische wijk; wandel door de kleurrijke Las Ramblas; bekijk Antoni Gaudí's La Sagrada Familia (UNESCO-werelderfgoed); bezoek het Picasso Museum en nog veel meer - u bepaalt hoe de dag verloopt. Alle toegangsprijzen, maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
U kunt uw dag in Barcelona geheel naar wens invullen en uw reisplan volledig op uw smaak laten afstemmen. Uw privégids neemt voorafgaand aan de tour contact met u op om te overleggen welke bezienswaardigheden u wilt zien, zodat het vervoer en de kaartjes van te voren kunnen worden geregeld. Alle toegangsprijzen, maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening.

Op de ochtend van de tour ontmoet u uw gids bij uw hotel in Barcelona en reist u per voertuig met airconditioning naar uw eerste bestemming. U krijgt een inleiding over de geschiedenis van de stad en de mensen die door de eeuwen heen hebben gezorgd voor het karakter en fortuin van de stad.

Een goed begin is wellicht La Sagrada Familia, Barcelona's onvoltooide en symbolische kathedraal van Antoni Gaudí. Bewonder de golvende torens en gewelven terwijl uw gids u vertelt hoe de bouw begon in 1882 en pas in 2026 zal zijn voltooid.

Duik dieper In het werk van Gaudí in Park Güell, dat vol staat met zijn mozaïeken sculpturen, terrassen en huizen. Of ga naar de Passeig de Gracia avenue voor een bezoek aan twee van zijn rijk gedecoreerde modernistische herenhuizen: La Pedrera, ook bekend als Casa Milà, en Casa Batlló.

Vraag uw gids rond het middaguur vooral of hij goede plekken weet voor een lekkere lunch (op eigen kosten). Na de maaltijd wordt de tocht voortgezet.

Ontdek de prachtige gotische wijk Barri Gòtic en wandel door de smalle straatjes naar de 14e-eeuwse kathedraal van Barcelona (Kathedraal La Seuu), de schaduwrijke pleinen en Romeinse relikwieën. Of wandel door de boomrijke Las Ramblas, met zijn drukke cafés, stalletjes en straatartiesten.

Wat dacht u van een bezoek aan het Picasso Museum, met ruim 4.000 kunstwerken, of aan de bijzondere wijken El Born of El Raval, met hun trendy winkeltjes en galerieën?

U kunt uw dag bijvoorbeeld afsluiten bij de heuvel Montjuïc, waarop diverse stadions van de Olympische Spelen van 1992 zijn gevestigd. Bewonder de stadions en geniet van het schitterende uitzicht op de stad - de perfecte afsluiting van uw dag.

Aan het einde van de dag wordt u weer afgezet bij uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Barcelona
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 17:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: sightseeingtour van een hele dag in Barcelona

La Sagrada Familia
©2004257-770tall

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Vervoer per privévoertuig met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Toegangsprijzen (wegens beperkte beschikbaarheid, verzoeken we u de tickets voor de Sagrada Familia van tevoren te kopen)
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie