Privédagtrip vanuit Barcelona naar Montserrat met thema Gaudí en modernisme

 • Tourcode: 3142GAUDI_P
 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 8 uur 30 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Deze privédagtrip vanuit Barcelona combineert een van de meest iconische bezienswaardigheden van Barcelona, Montserrat, met de modernistische architectuur van een van de beroemdste kunstenaars van Spanje, Antoni Gaudí. U zult genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving, en u bekijkt historische artefacten en bewondert het werk van één van 's werelds meest legendarische architecten.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Allesomvattende stadstour
U verlaat Barcelona in uw eigen minibus en uw dagtrip vanuit Barcelona begint met de reis naar Montserrat, een rotsige berg buiten de stad die als thuisbasis dient voor een Benedictijns klooster. U brengt een bezoek aan het heiligdom in het klooster met daarin La Moreneta, een 12e-eeuws standbeeld van de zwarte Maagd Maria. Het heiligdom wordt al meer dan 1000 jaar veel bezocht door bedevaartgangers en andere bezoekers.

U hebt ook tijd om een bezoek te brengen aan het museum van Montserrat, met vijf collecties die variëren van archeologie van het Bijbelse oosten tot moderne schilderijen en beelden. Ontdek de verschillende wandelpaden op de Montserrat – er zijn routes voor alle niveaus. U kunt ook een van de twee tandradbanen of kabelbanen op de berg nemen, allebei met verschillend uitzicht op het omliggende gebied. Ook vanuit het café hebt u panoramisch uitzicht op de valleien.

Na de lunch brengt u een bezoek aan Cripta Colònia Güell, waar u een onafgebouwde kerk ziet van Antoni Gaudí. Gaudí maakte alleen de crypte af, die u dan ook kunt bezoeken.

Uw dagtrip eindigt in Barcelona in het Park Güell, het magische stadspark dat werd ontworpen door Gaudí en waar schitterende ontwerpen te zien zijn. Bekijk de beroemde salamander van mozaïek en de vreemde 'peperkoekhuisjes' die bezoekers van alle leeftijden betoveren. Volg de kronkelende steegjes, die over bruggen of onder rotspilaren door voeren. Bewonder de fascinerende keramische bankjes en het fantastische uitzicht over Barcelona. Verdwaal in de fascinerende doolhof die bestaat uit rotsen en pijnbomen. U kunt ervoor kiezen om na het einde van de tour in Park Güell te blijven, of om terug te keren naar uw hotel in Barcelona.

Deze privédagtrip vanuit Barcelona wordt geleid door een professionele gids. Vermeld bij boeking eventuele bijzondere interessegebieden (kunst, architectuur, geschiedenis, cultuur) zodat uw gids hiermee rekening kan houden bij het voorbereiden van de privétour.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf centraal gelegen hotels in Barcelona
Vertrektijd:
De tour begint om ongeveer 9:00 uur. Het is mogelijk om een andere begintijd af te spreken zodra uw boeking is bevestigd.
Duur:
8 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Privédagtrip vanuit Barcelona naar Montserrat met thema Gaudí en modernisme

Private Montserrat, Gaudi and Modernism Day Trip from Barcelona
©Viator_6067145

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Toegangsprijzen voor Colonia Güell en Park Güell
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Privétour
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Tandradbaan en kabelbaan in Montserrat
 • Toegangsprijzen voor musea en monumenten in Montserrat
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • U krijgt ook tijd om vrij te besteden, dus breng geschikte kleding, schoenen en zonnebrandcrème mee! Houd er rekening mee dat de temperaturen op hoogte lager zijn dan in de stad. Hoewel het in Barcelona misschien lekker warm is, zal het in de bergen aanzienlijk koeler zijn
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 5 jaar en jonger
 • In juli en augustus is het niet mogelijk om het jongenskoor te horen zingen
 • Mogelijk onder begeleiding van een Engelssprekende gids
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.